Šlep služba Novi Beograd

Ukoliko vam je potrebna usluga šlep službe na područlju Novoga Beograda možete se pouzdati u nas. Angažovanjem šlep službe Star Bike dobijate sigurnost, brzu intervenciju i adekvatnu uslugu po povoljnim cenama. 

Kada birate uslugu pomoći na putu, neophodno je da steknete jasno razumevanje vrednosti koju usluga može da pruži u transportu vašeg vozila (ili više njih) i elementima koji su deo usluge.

Vrhunska usluga u pružanju brzih intervencija

Naš tim šlep službe Star Bike ima dugogodišnje iskustvo u pružanju hitnih usluga vrhunskog kvaliteta vozačima u Beogradu i okolini. Bez obzira da li vam je potrebna hitna intervencija ili ne, sigurni smo da želite da vaš problem bude rešen u što kraćem roku, a naša šlep služba ima sve što je neophodno da vam to omogući.  

Sedište naše firme koje je locirano u blizini auto puta omogućava nam da u najkraćem roku dođemo na vaše odredište i da vam pružimo uslugu koja je neophodna.  

Adekvatna usluga po povoljnim cenama

Posedujemo kompletnu opremu za transport svih vozila – sav teret je maksimalno obezbeđen, a naši vozači poseduju dugogodišnje uskustvo bez ijednog ekscesa. 

Pomoć na putu 24h na dan tokom cele godine

Ukoliko vam je potrebna brza intervencija na području Novoga Beograda, bez obzira da li je neradni dan, praznik ili vam je usluga potrebna tokom noći, sve što je potrebno da dođete do šlep službe koja će intervenisati u najkraćem mogućem roku jeste samo jedan poziv. 

Nazovite nas i prepustite nam brigu o vašem vozilu: 

Šlep služba Novi Beograd – 063 812 08 22