Kada treba pozvati šlep službu

Kada treba pozvati šlep službu?

Kada treba pozvati šlep službu? Sigurno ste se nekada našli u nedoumici da li da potražite stručnu pomoć na putu ili da pokušate da rešite problem sami.

Istina je da postoje situacije kada možete i samostalno da reagujete, na primer ukoliko umete da zamenite gumu. Ipak, sve druge situacije ili nesreće na putu, zahtevaju pravovremenu intervenciju šlep službe.

Neophodno je da, pre svega, mislite na bezbednost, kako svoju, tako i drugih učesnika u saobraćaju. Ukoliko se dogodi da prevozno sredstvo nije u voznom stanju, treba da postupate po pravilima. Propisno zaustavite vozilo i ispravno ga obeležite. Ne zaboravite da nazovete kompaniju koja može da vam pomogne sa šlepovanjem brzo i efikasno.

Šta raditi ako vozilo nije u voznom stanju?

Nijedan vozač ne želi da mu se auto pokvari tokom vožnje. Ipak, neminovno je da će se svako jednom naći u situaciji kada će mu stati automobil zbog kvara. Takođe, česte su i saobraćajne nezgode koje mogu da se dese potpuno neočekivano, a vozilo može da bude više ili manje oštećeno.

Ukoliko vozilonije u voznom stanju, a nalazite se nasred puta – znamo da je osećaj zastrašujući i frustrirajući. Čak i sama pomisao na to izaziva jezu. Treba biti pripremljen na takve slučajeve, kako se ne biste našli u još nezgodnijoj situaciji. Kao vozač, treba da znate kako da se ponašate u neprijatnim situacijama. Važno je da ne paničite!

Kada treba pozvati šlep službu

Saveti za bezbedno zaustavljanje vozila:

  • Ukoliko ste u mogućnosti, dovedite automobil do krajnje desne ivice puta;
  • Uključite sva četiri migavca;
  • Osigurajte kočnice;
  • Ukoliko ste na putu, a ne na odmorištu, ostanite u automobilu dok čekate pomoć;
  • Kontaktirajte porodicu i prijatelje i obaveštavajte ih o svom statusu.

Ukoliko se neki drugi vozač zaustavi i ponudi vam pomoć, ljubazno odbijte, naročito ukoliko se nezgoda dogodila tokom noći, ili u stranoj zemlji. Ipak, čak i ako neko deluje pristupačno i pouzdano, ne možete da budete sigurni u to da ne predstavlja pretnju po vas.

Kada treba pozvati šlep službu?

Brojne su situacije kada je pomoć na putu neophodna. Čak i ukoliko kod sebe imate sav potreban alat za popravku, ponekad je mnogo jednostavnije i bezbednije poznati šlep službu koja može da vam pomogne u rešavanju problema na siguran i efikasan način.

Obavezno pozovite pomoć na putu ukoliko se nađete u nekoj od narednih situacija:

1. Ne možete da upalite vozilo. Sedite za volanom, dajete kontakt, ali auto neće da se upali. Znate da ste uradili i proverili sve čega ste se setili, ali bez rezultata. Tada je vreme da kontaktirate šlep službu koja će vam pomoći u kratkom roku. Ponekad kvar može da bude bezazlen, kao na primer, problem sa akumulatorom. Ipak, neretko se događa i da je problem mnogo ozbiljniji. Kompanija za šlepovanje može da vas preveze do bilo koje lokacije, kako kod mehaničara, tako i kući.

2. Nestanak goriva u rezervoaru. Svakom vozaču se dogodilo da ostane bez goriva tokom vožnje. Problem nastaje kada pumpa, gde je moguće natočiti gorivo, nije u blizini. Nemojte da rizikujete i izlažete se dugim šetnjama, već pozovite šlep službu.

3. Problem sa gumom. Iako većina ume da zameni gumu na automobilu, nekada ne možete to da uradite sami. Nije uvek jednostavno odvrnuti šrafove koji drže točak, a događa se i da vozač ne poseduje potreban alat.

4. Saobraćajna nezgoda. Najpre, nadamo se da nikada nećete učestvovati u saobraćajnom incidentu. Ipak, ukoliko se dogodi da havarišete vozilo tokom putovanja, pozovite profesionalni tim šlep službe SP Star Bike koji će vam pomoći u kojoj god situaciji da se nalazite.

Posedujemo moderan i savremeno opremljen vozni park koji može da preveze, ali i izvuče vozilo, ukoliko postoji potreba za tim. 

Kada treba pozvati šlep službu – Najbolja usluga šlepovanja

Bilo da se nalazite u Beogradu, nekom drugom gradu Srbije ili u inostranstvu, šlep služba SP Star Bike je tu za vas. 

Kada treba pozvati šlep službu

Pružamo najbolje usluge šlepovanja svih vrsta vozila, kao i lakih i teških tereta i to po najpovoljnijim cenama. Lokacija na kojoj se nalazimo, omogućava nam da stignemo do vas u najkraćem mogućem roku. 

Osim šlepovanja vršimo i usluge otkupa vozila bilo da je reč o starim ili novim modelima. Kontaktirajte nas ukoliko imate problem sa vozilom, želite da ga prodate ili imate bilo kakva pitanja ili nedoumice. Dostupni smo 24 časa dnevno i 365 dana u godini. 

Call Now ButtonPOZOVITE ODMAH
sr_RSSerbian
sr_RSSerbian