Najpovoljnija šlep služba

Najpovoljnija šlep služba

Najpovoljnija šlep služba je ono što je neophodno vozačima ukoliko se nađu u nevolji na putu. Bilo da je došlo do kvara na vozilu, ili do saobraćajne nezgode, ukoliko vozilo nije u voznom stanju, neophodno je prevesti ga na bezbednu lokaciju gde može da se izvrši popravka. Šlep služba je najbolje i najefikasnije rešenje.

Svi znaju koliko je frustrirajuće kada se “zaglavite” na sred puta zbog kvara ili udesa i kada je neophodna hitna popravka i pomoć. Ukoliko se dogodi da auto stane, treba da pozovete šlep službu koja može da vam pomogne u najkraćem roku. Mnogo puta se dešavalo da vozač i njegovi saputnici više sati čekaju pored puta da šlep služba. Nervoza, anksioznost i osećaj nemoći se nagomilavaju, a taj osećaj niko ne želi. Kako biste što pre rešili neugodnu situaciju, potražite pouzdanog partnera za pomoć na putu.

Najpovoljnija šlep služba – Kada sve mogu da vam zatrebaju naše usluge?

Tokom putovanja vozača uvek može da sačeka neprijatno iznenađenje. Postoje brojne situacije kada može da zatreba usluga šlep službe, a one se dele na one koje su hitne i manje hitne.

Hitnom šlep uslugom smatraju se one situacije kada službu angažuje policija da ukloni vozilo sa kolovoza u što kraćem roku. Ukoliko vozilo ometa normalno funkcionisanje saobraćaja ili kada je automobil uključen u bilo kakvu kriminalnu aktivnost, organi reda organizuju šlepanje vozila. Takođe, ukoliko je automobil učestvovao u saobraćajnoj nesreći i vozač nije u mogućnosti da nastavi sa putovanjem, policija poziva šlep službu u pomoć. Isto tako, ukoliko je automobil nepropisno parkiran, neophodno ga je ukloniti sa puta što pre.

Vozač ili vlasnik vozila može da bude u brojnim situacijama kada mu trebaju usluge šlep službe:

  • Prevoženje vozila koje je u kvaru
  • Prevoz havarisanog vozila sa jedne lokacije na drugu
  • Izbacivanje otpada na deponiju
  • Ukoliko su ključevi ostali zaključani u vozilu
  • Dostava goriva u vidu pomoći na putu
  • Promena gume
  • Prevoz vozila koje treba da ide na aukciju
  • Šlepanje zavejanog vozila
  • Brojne druge situacije

Najpovoljnija šlep služba

Bilo da vozite kombi, automobil ili motor, možete da se oslonite na šlep službu ukoliko imate bilo kakav problem sa vozilom i potrebna vam je pomoć. Budite uvek pripremljeni za to da može da dođe do neprijatnosti. Nemojte tražiti šlep službu u poslednjem času, već imajte memorisan broj telefona odgovorne kompanije za koju znate da može uvek da vam pomogne.

Zašto je bolje pozvati šlep službu nego prijatelja?

Kompanije koje vrše šlepanje vozila koriste različite vrste opreme za uklanjanje vozila sa mesta nesreće ili ukoliko dođe do kvara. Isto tako, postoji mogućnost i vuče lakih ili teških tereta, u zavisnosti od situacije. Komercijalna vozila koja se koriste za vuču ili šlep opremljeni su dizalicama, kukama, lancima, dizačima točkova, ili imaju ravne platforme. Ujedno, tovar vozila je mnogo jednostavniji i praktičniji.

Transport vozila je specijalizovana radnja koja zahteva iskustvo, znanje i posedovanje odgovarajuće opreme. Neophodno je da osoblje bude obučeno, pouzdano, profesionalno i pristupačno.

Najpovoljnija šlep služba

Ukoliko pozovete prijatelja u pomoć, a ne profesionalnu šlep službu, imajte u vidu da ugrožavate bezbednost. Kako svoju, tako i drugih učesnika u saobraćaju. Isto tako, potrebna je priprema. Neophodno je posedovanje sajle za vuču, ali i drugih saobraćajnih signalizatora. Vozač kojeg pozovete u pomoć mora da bude veoma dobar i iskusan, jer i najmanja greška može da dovede do stvaranja još većih problema. Nije isto upravljati vozilom na klasičan način i upravljati dok vučete drugo vozilo. I najmanja greška može da dovede do oštećenja vozila koje je ispravno.

Najpovoljnija šlep služba u Srbiji

Kompanija za transport vozila SP Star Bike je najpovoljnija šlep služba koja pruža usluge šlepanja vozila u Beogradu, drugim gradovima Srbije i u inostranstvu. Na nas uvek možete da se oslonite, a lokacija pored auto-puta omogućava nam da dođemo do vas u veoma kratkom roku. 

Posedujemo kvalitetan i efikasan vozni park koji koristimo kako bismo na najbolji način pomogli vozačima u nevolji. Kontaktirajte sa nama ukoliko vam je potrebna pomoć na putu, a mi ćemo uraditi sve da vam pomognemo što pre.

POZOVITE ODMAH