Vozila šlep službe SP Star Bike su nova, redovno servisirana i spremna za pružanje pomoći u bilo kojoj saobraćajnoj situaciji. Bilo da je vozilo u kvaru, havarisano ili je potrebno izvlačenje, možete da se oslonite na nas, naša vozila, opremu koju posedujemo, kao i profesionalan i stručan tim.

Vršimo šlepovanje svih vrsta vozila, kao i lakog i teškogtereta. Lokacija u blizini auto-puta omogućava nam da priteknemo u pomoć u veoma kratkom roku. Bilo da se nalazite u Beogradu, nekom drugom gradu Srbije ili u inostranstvu, šlep služba SP Star Bike je tu za vas.

Vozila sa barilama

SP STAR BIKE


sp star bike nasa vozila

Naš vozni park obuhvata i šlep vozila sa barilama. Imaju podesivu viljušku za prihvat vozila, pa je samim tim, utovar i istovar vozila ili tereta pojednostavljen. Takođe, naša vozila poseduju i daljinsku kontrolu hidraulične instalacije.

Elektro vitro-čekrk WARN poseduje poteznu snagu, a kompletna instalacija je integrisana na vozilu.

Ovakva vozila su posebno dizajnirana za manevrisanje na mestima gde nema mnogo prostora. Ukoliko se vozilo, laki ili teški teret, koji je potrebno premestiti, nalazi u gradskoj sredini gde nema mnogo mogućnosti za manevar, ovakva vozila su idealna za uspešno obavljanje posla.

Isto tako, ukoliko klasično pauk-vozilo ne može da pomogne zbog manjka prostora – vozila sa ovakvom opremom će sigurno moći. Naš profesionalni tim će u najkraćem roku premestiti vozilo ili teret i to bez ikakvih oštećenja.

Vozila sa silazećim navozom

SP STAR BIKE


Šlep služba SP Star Bike osim vozila sa barilama poseduje i vozila sa silazećim navozom.

Ovakva vrsta vozila olakšava utovar i istovar svih vrsta vozila ili bilo kog drugog lakog ili teškog tereta koji je neophodno premestiti.

Naša vozila poseduju snažan vitlo-čekrk sa hudrauličnim, bočnim pomeranjem, kao i sa daljinskom kontrolom. Naša savremena i moderna vozila značajno olakšavaju i pojednostavljuju utovar, istovar i prevoz vozila ili tereta.

Šlep služba Star Bike je uvek tu za vas. Osim šlepovanja svih vrsta vozila u Beogradu, drugim gradovima Srbije i inostranstvu, vršimo i otkup svih vrsta vozila po najboljim cenama u Srbiji.

POZOVITE ODMAH