Pomoć na putu u inostranstvu

Pomoć na putu u inostranstvu

Pomoć na putu u inostranstvu, nažalost, u pojedinim situacijama je neophodna.

Iako je sezona godišnjih odmora u punom jeku, mnogi su rešili da ovo leto provedu na sasvim drugačiji način nego ranijih godina. Razlog za to jeste korona virus. Od početka godine nova bolest je neverovatnom brzinom osvojila svet, postavši najveći ne samo zdravstveni, već i ekonomski problem modernog doba. Kako bi sprečile širenje pandemije mnoge države morale su da zatvore svoje granice.

Srećom, ovo stanje ne može zauvek trajati. Te će, uskoro, i porodični odmori ponovo postati aktuelni. Do tada, iskoristite slobodno vreme kako biste isplanirali svoje putovanje iz snova.

Koga zvati za pomoć na putu u inostranstvu?

Organizovanje putovanja zahteva detaljno planiranje. Iako je glavna preokupacija izbor destinacije, nikako ne treba zanemariti i druge stvari koje će vam doneti uspomene vredne pamćenja. Jedna od njih jeste odluka o prevozu. Da li sačuvati sopstveni auto od eventualnih oštećenja tokom vožnje? Da li ću uštedeti sa iznajmljenim vozilom? Možda je, ipak, najsigurnije ići svojim autom, jer njega najbolje poznajem? Samo su neka od pitanja koja vozači postavljaju pred put.

Pomoć na putu u inostranstvu

Bez obzira da li ćete se odlučiti za svoj ili rentirani auto, sledeći korak jeste pitanje: „kako pronaći pouzdanu šlep službu“. Nije redak slučaj da se ovaj korak u planiranju previdi. Ipak, svima se može desiti da je usled nekih nepredviđenih okolnosti, kao što su tehnički problemi, kvar vozila ili bilo kakav drugi događaj, neophodna pomoć na putu u inostranstvu.

U toj situaciji, sigurno, ne želite da lokalni majstor i šlep služba u inostranstvu reše vaš problem. Sa njima rizikujete ne samo u ceni usluge, već i pogledu stručnosti tima. Zato, pre nego što krenete na put pronađite šlep službu u svojoj zemlji koja vam garantuje da nećete biti prevareni i ostavljeni u nekoj nedođiji.

Bezbedno šlepovanje vozila u inostranstvu

Jedino šlep služba u Srbiji, koja svoje poslovanje obavlja i van granica naše zemlje, može da vam obezbedi pravovremenu i adekvatnu pomoć na putu u inostranstvu.

Da biste bili sigurni u izbor potražite preporuke prijatelja i recenzije na internetu. Odnosno, imajte u vidu da kvalitetan profesionalni tim mora da ima znanje i iskustvo u radu, kao i sposobnost da odgovori izazovima na putevima kada vrši šlep vozila u inostranstvu. Takođe, mora da ima savremenu opremu i proverena vozila.

S obzirom da ste daleko od svoje kuće, šlep služba mora da vam bude dostupna svih 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Na taj način može vam pružiti pomoć na putu u inostranstvu u svakom trenutku.

Šta učiniti dok ne stigne pomoć na putu u inostranstvu?

Ukoliko ste osetili da auto ne radi kako treba probajte da stignete do nekog isključenja. U protivnom, ako je već stao na putu, morate preduzeti mere bezbednosti u saobraćaju.

Pomoć na putu u inostranstvu

Najpre, podignite haubu i upalite sva četiri žmigavca pre nego što izađete. Time ćete drugim učesnicima staviti do znanja da imate problem. Zatim, obucite bezbednosni prsluk i postavite sigurnosni trougao oko 100 metara iza automobila.

Uživajte u svom putovanju, jer je vaš sigurni partner na putevma u inostranstvu šlep služba SP Star Bike.

Call Now ButtonPOZOVITE ODMAH
sr_RSSerbian
sr_RSSerbian