Šlep automobila je jedna od usluga koje pruža šlep služba SP Star Bike. Šlep automobila je neophodan ukoliko dođe do kvara ili havarije četvorotočkaša na putu. 

Koristimo najsavremenija vozila sa ciljem da na bezbedan, efikasan i brz način uklonimo vozilakoja ometaju saobraćaj. Vozila sa barilama u silaznim navozom značajno olakšavaju proces utovara vozila, naročito u gradskim sredinama gde nema mnogo prostora za manevar. 

Vršimo šlep vozila u Beogradu, drugim gradovima Srbijei u inostranstvu. Nalazimo se u blizini auto-puta, što nam omogućava da stignemo do potrebne lokacije u najkraćem roku. 

Šlep automobila u kvaru

SP STAR BIKE


Bilo da krenete na privatni ili poslovni put, novim ili starijim automobilom, uvek postoji mogućnost da dođe do kvara vozila. Čak i ukoliko proverite stanje četvorotočkaša pre polaska, ipak, postoji šansa da put neće proteći po planu i da će doći do kvara.

Slep automobila SP Star Bike - Transport vozila

Ukoliko dođe do kvara i vaše verno prevozno sredstvo vas izda, ne očajavajte. Sigurno nećete ostati na cedilu ukoliko imate naš broj telefona u imeniku. 

Šlep služba SP Star Bike vrši šlepanje vozila bilo da se nalazite u inostranstvu, Beograduili nekom drugom gradu Srbije. 

Šlep automobila koji su havarisani

SP STAR BIKE


Saobraćajne nesreće su veoma česte, kako u Srbiji, tako i van njenih granica. Mnogi se opuste vozeći autoputem, pa se događa i da vozači zaspe. To je, ujedno, i jedan od najčešćih razloga havarije vozila, kao i nepažnja tokom vožnje, odnosno nemarna vožnja. 

Šlep služba SP Star Bike vrši transport havarisanih vozila sa mesta nesreće, nakon završenog policijskog uviđaja. Takođe, ukoliko privatno lice želi da transportuje vozilo koje nije u voznom stanju, tu smo zbog vas

Posedujemo i vozila koja su pogodna za izvlačenje havarisanih prevoznih sredstava, kao i ona koja nisu lako dostupna. 

Služba za transport automobila

SP STAR BIKE


SP Star Bike je najpovoljnija šlep služba koja se bavi prevozom i transportom havarisanih i pokvarenih automobila. Kako ne bi predugo zaustavljali, blokirali i otežavali saobraćaj, uklanjamo neispravna vozila sa ulice u veoma kratkom roku. 

Vozni park koji posedujemo omogućava nam da brzo, lako, efikasno i uz manevrisanje, ukoliko je potrebno, premestimo vozilo sa jedne lokacije na drugu. 

Ukoliko se nađete u neprilici, pozovite nas i stižemo u najkraćem mogućem roku. 

POZOVITE ODMAH