Šlep služba na auto-putu

Slep sluzba na auto-putu

Slep sluzba na auto-putu neretko ne neophodna jer se upravo na ovom mestu najčešće događaju nezgode.

Bilo da vozite nov ili stari auto, havarija ili kvar uvek su moguć ishod putovanja. Ukoliko ste krenuli na odmor ili poslovno putovanje, neophodno je da u svom imeniku imate broj telefona pouzdane slep sluzbe na koju uvek možete da se oslonite. 

Slep sluzba na auto-putu, kompanija SP Star Bike, vrši slep vozila bilo da se nalazite u Srbiji ili inostranstvu. Na nas možete da se oslonite u bilo koje doba dana ili noći, 365 dana u godini i u kojoj god zemlji da ste imali nezgodu sa vozilom.

Slep sluzba na auto-putu – Slepanje na državnom putu

Gde god da ste se zaputili svojim vozilom, neizvesno je da li će putovanje proteći kako treba. Čak i da ste odličan vozač i da upravljate vozilom u perfektnom stanju, ipak može da se dogodi neprijatna situacija. Na auto-putevima često se događaju kvarovi ili havarije, a slepanje vozila na auto-putu ograničeno je pravilima. 

Ipak, ukoliko vam se dogodi da niste blizu svog odredišta, ne možete da pozovete poznanike u pomoć, već vam je potrebna asistencija profesionalnog tima za vuču, odnosno slep kompanije

Šlep služba na auto-putu

Neprofesionalno slepanje vozila na auto-putu dozvoljeno je samo ukoliko se automobil pokvario na samom auto-putu, a vučenje je dozvoljeno samo do prvog isključenja. Isto pravilo važi i za motoput. Zbog velikog prometa i brzine kojom se upravlja vozilima na auto-putu postoji ovakva vrsta ograničenja, ali to ne znači da treba da očajavate ili da ćete ostati “zaglavljeni”.

Pomoć na putu stići će upravo od profesionalne kompanije koja poseduje kompletnu i modernu opremu za slepanje vozila. Slep sluzba na auto-putu pomoći će vam da neprijatna i neizvesna situacija brzo prođe. Dakle, potrebno je samo da pozovete profesionalnu slep sluzbu i ona će u veoma kratkom roku doći na mesto nezgode. 

Slep sluzba na auto-putu – Pomoć za samo nekoliko minuta

Ukoliko ste imali nezgodu ili havariju vozila na auto-putu, slep sluzba na auto-putu je pravo rešenje za vas.

Vi i vaši saputnici naći ćete se na sigurnom u veoma kratkom roku. Takođe, ukoliko je potrebno da transportujete neregistrovano vozilo, slep sluzba na auto-putu je vaš spas.

Bilo da se radi i novom automobilu, starom, ili oldtajmeru, ukoliko je vizolo neregistrovano, ono ne može da bude učesnik u saobraćaju. Tada možete da kontaktirate slep sluzbu koja će vaše vozilo prevesti sa tačke “A” na tačku “B” u veoma kratkom roku.

Šlep služba na auto-putu

Ujedno, reč je kompaniji koja poseduje savremenu opremu koja ne samo da će vaše vozilo i vaš osigurati i obezbediti, već će vas i dovesti do željene lokacije. Bilo da želite slep vozila do servisa ili bilo koje druge adrese, kompanija SP Star Bike je vaš najbolji izbor.

Slep sluzba SP Star Bike

Jedna od najmodernijih i najbolje opremljenih slep sluzbi u Srbiji, SP Star Bike, poseduje modernu, savremenu i kvalitetnu opremu koja može da premesti vaše vozilo gde god da je potrebno. 

Vršimo slep svih vrsta vozila: motora, kombija, automobila, kvadova, ali i transport lakih i teških mašina. Ujedno, ukoliko vam vozilo koje posedujete nije više potrebno, na nas možete da se oslonite, jer vršimo i otkup vozila

Pomoć na putu u pravi čas – SP Star Bike, slep sluzba na auto-putu uvek dostupna i vama na usluzi!

POZOVITE ODMAH