Šlep služba u Srbiji pruža sigurnost tokom vožnje gde god da se nalazite. Višegodišnje iskustvo u prevozu oštećenih ili pokvarenih vozila napravilo je od kompanije SP Star Bike pouzdanog i proverenog partnera na teritoriji Srbije.

Prestonica Srbije, kao glavno polazište, nije isključivo područje pružanja usluga šlepovanja i prevoza vozila. Naše usluge šlepanja vozila pružamo na području cele Republike Srbije.

Pedantnost, profesionalnost, odgovornost i poštovanje zadatih rokova, kao i ispravna i adekvatno opremeljena i obeležena vozila, uslov su za sigurnu realizaciju prevoza. Ponosni smo na naš rad i tim iskusnih profesionalaca koji pružaju pouzdane i kvalitetne usluge šlepovanja vozila.

Šlep služba u Srbiji neprestan ulaže u opremu i najbolja vozila sa spuštajućim navozom u 2020. godini. Na taj način povećavamo okvire delovanja kako bismo mogli što bolje da uslužimo naše klijente.

slep sluzba u srbiji - SP Star Bike

Šlep služba u Srbiji SP Star Bike, razumeme osećaj panike i hitnosti. Ozbiljno prihvatamo odgovornost da sprovedemo efikasno šlepanje vozila i to po najpovoljnijoj ceni. Naša šlep služba ima vozni park koji je dobro održavan i redovno servisiran, a vozači obučeni da obavljaju svoje dužnosti u različitim saobraćajnim situacijama.

Obezbeđujemo najsigurnije i najbezbednije usluge šlepovanja, poštujući propise i zakone.

Ukoliko odaberete SP Star Bike, odlučujete se za pouzdanu, bezbednu uslugu i 24 – časovnu pomoć na putu. Imamo iskustvo, stručnost i znanje za vaše potrebe. Pogledajte naše usluge te nas pozovite  +381 63 812 08 22 već danas.

Naš stručan tim je dostupan u bilo koje doba dana. Vozila su uvek spremna čak i za najzahtevnije situacije.

Posedujemo opremu za izvlačenje izuzetno teških tereta. Uvek možete računati na šlep službu SP Star Bike kako biste stigli na vaše odredište bezbedno i sigurno.

Šlep služba u Srbiji

Zašto je šlep služba SP Star Bike najbolji izbor?


Šlep služba SP Star Bike je tu za vas bilo da je došlo od manjeg kvara ili do veće havarije vozila.  Na nas možete da se oslonite, a očekuje vas brza usluga šlepovanja vozila na bilo koju adresu kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Kontaktirajte nas za više informacija o šlep službi SP Star Bike, ili ukoliko vam trebaju naše usluge. Dostupni smo svakodnevno i nudimo brojna rešenja za različite situacije u saobraćaju.

Nama je profesionalnost na prvom mestu!

Šlep služba SP Star Bike vrši šlepanje vozila iz različitih delova Srbije tokom cele 2020. godine.

Gradovi iz kojih najčešće šlepamo vozila su: Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Subotica, Užice,Kraljevo, Vranje, Šabac, Kruševac i mnogi drugi na teritoriji Srbije.

  • Na raspolaganju 24/7; 365 dana u godini
  • Vršimo transport svih vrsta vozila
  • Vršimo izvlačenje vozila u slučaju nezgode
  • Na traženoj lokaciji smo u najkraćem roku
  • Najpovoljnija cena
  • Veliki vozni park
  • Prevozimo 1-3 vozila po turi
  • Spremni da odgovorimo svim izazovima
šlep služba u Srbiji
šlep služba u Srbiji
POZOVITE ODMAH