Šlep služba vozila Beograd

Šlep služba vozila Beograd

Šlep služba vozila Beograd odvija se bez prekida.

Glavni grad Srbije predstavlja privredno, kulturno i obrazovno središte naše zemlje. Ujedno, on je centar društvenog života najvećeg dela naših stanovnika, ali i brojnih turista. Izuzetno gostroprimstvo, pristupačne cene smeštaja u odnosu na druge metropole, bogat kulturni i istorijski sadržaj privlače posetioce. Najbolji provod opravdava epitet “grada koji nikada ne spava”. Možemo slobodno da kažemo da su njegove ulice tokom čitavog dana, ali i noći ispunjene automobilima.

Beograd se nalazi na raskrsnicci važnih puteva. Ka Novom Sadu vodi auto-put E75 koji povezuje severne i južne krajeve. Ka zapadu proteže se auto-put E70. Sve glavne saobraćajnice prolaze kroz gradsko jezgro. Zbog toga su gužve postale sasvim normalna pojava.

S obzirom na to da Beograd leži na ušću Save u Dunav, dodatnu koncentraciju vozila donose i brojni mostovi. Ne čudi što se na ovako dinamičnim saobraćajnicama svakodnevno dešavaju nepridvide situacije koje zahtevaju usluge – šlep služba vozila Beograd.

Šta obuhvata šlep služba vozila Beograd?

Ma koliko održavali svoj automobil, ponekad je nemoguće izbeći kvar. Bez obzira gde vas ovaj nemili događaj zadesio neophodna vam je pomoć na putu kako biste što pre stigli do servisa. To znači da šlepanje vozila u kvaru čini najveći deo posla svake šlep službe u gradu.

Šlep služba vozila Beograd

Međutim, šlep služba vozila Beograd obuhvata mnogo više. Nemojte da zaboravite na automobile koji se nikada više neće vratiti u vozno stanje. Oni obično završe u garaži ili na parkingu, gde iz godine u godinu sve više propadaju. Otkupje najbolje rešenje za njih. To podrazumeva i šlep havarisanog vozila nakon isplate.

Usluge šlep službe vezane su i za prevoz starih, ali očuvanih automobila. Naime, šlepanje oldtajmera je posebno delikatan posao, jer je reč o vozilama izuzetne vrednosti. Ona se veoma retko sreću na ulicama Beograda. Najčešće služe samo za izlaganje na određenim manifestacijama i skupovima.

Bezbedno šlepovanje vozila u Beogradu

Zbog velike gustine saobraćaja, gotovo je nemoguće samostalno obaviti šlepanje vozila Beograd. Zato se preporučuje angažovanje kompanije za vuču.

Razlog za to leži u činjenici da šlep služba poseduje vozni park koji je opremljen neophodnom opremom za bezbedni utovar, transport i istovar svih vrsta vozila i na svim putevima. Za nepristupačne uslove, naročito gde nema dovoljno prostora, koriste se šlep vozila sa barilama koja imaju podesivu viljušku. Pomoću nje omogućen je lakši prihvat teško dostupnih vozila.

Šlep služba vozila Beograd

Vozila sa silazećim navozom imaju vitlo-čekrk sa hudrauličnim, bočnim pomeranjem i daljinskom kontrolom. Pogodna su i za šlepanje teškog tereta, tj. većih vozila poput kombija.

Najsigurnija i najpovoljnija šlep služba vozila Beograd

Na teritoriji Beograda postoji veliki broj šlep službi. Među njima se izdvaja SP Star Bike.

Osim najsavremenije opreme, može se pohvaliti i vrhunskim timom. Višegodišnje iskustvo i znanje u rukovanju različitih tereta garantuju da će vaše vozilo stići do željene lokacije u najkraćem roku i bez dodatnih oštećenja.

Takođe, stalna dostupnost je odlika ove šlep službe. Naime, zaposleni u SP Star Bike-u spremni su da odgovore potrebama klijenata svih 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Povoljne cene usluga čine je sigurnim partnerom svakog vozača.

POZOVITE ODMAH