Šlep služba SP Star Bike jedna je od najpouzdanijih šlep službi u Srbiji koja pruža najpovoljniju uslugu šlepanja i transporta vozila toko cele 2020. godine

Naša šlep služba poseduje napredan i moderan vozni park koji je upotpunjen najsavremenijom opremom i vozilima koja mogu da izvrše manevar prilikom utovara i istovara vozila čak i na najnepristupačnijim mestima i terenima. Ujedno, vršimo i izvlačenje vozila u slučaju saobraćajne nesreće i sličnim situacijama kada je vozilu teško prići i utovariti ga na šlep vozilo.

Osim šlepovanja i transporta vozila i lakog i teškog tereta, šlep služba SP Star Bike bavi se i otkupom polovnih i havarisanih vozila. Ukoliko želite da se rešite vozila koje ne koristite ili je u neupotrebljivom stanju, kontaktirajte nas, mi ćemo u kratkom roku doći na željenu adresu i izvršiti besplatnu procenu vozila.

slep sluzba sp star bike

Šlep služba za transport svih vrsta vozila

SP STAR BIKE


Šlep služba SP Star Bike bavi se šlepovanjem svih vrsta vozila i dostupni smo 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji i 365 dana godišnje. U bilo koje doba dana na nas možete da se oslonite. Ako se nalazite u Beogradu, nekom drugom gradu Srbije ili u inostranstvu, mi smo kompanija koja može da vam pruži pomoć na putu

Usluge šlep službe koje pružamo:

  • Šlep novih vozila, šlep vozila u kvaru, kao i šlep havarisanih vozila
  • Šlepanje vozila do servisa
  • Prevoz ili transport lakog i teškog tereta (agregati, mašine, radne mašine i slično)

Na šlep službu SP Star Bike i naš profesionalni tim možete uvek da se oslonite!

Najbolja služba za pomoć na putu

SP STAR BIKE


Ukoliko ste se ikada zapitali kada treba da pozovete šlep službu, odgovor je – svaki put kada vam zatreba pomoć na putu. Nemojte da rizikujete i dovodite sebe u opasnost, jer naša šlep služba nudi najpovoljnije cene šlepanja, ali i prvoklasnu, brzu i efikasnu uslugu.

Šlep služba Vas spašava velikih oštećenja vozila

Neadekvatna šlep služba može da izazove ogrebotine i udubljenja na spoljašnjosti vozila. Takođe, mogu nastati i oštećenja na točkovima. Ovi problemi sigurno neće uticati na same parformanse vozila, ali je njihova popravka skupa.

Šlep služba SP Star Bike – Uvek na pravom mestu i u pravo vreme!

šlep služba vozila beograd srbija
pomoć na putu sp star bike
POZOVITE ODMAH