Šlepanje kombija u Srbiji i inostranstvu

Šlepanje kombija u Srbiji i inostranstvu

Šlepanje kombija u Srbiji i inostranstvu može biti zahtevan posao.

Iako je preteča kombijanastala krajem 19. veka, prve verzije razvijene su tek sredinom 20. veka. Sigurni smo da su svima poznati, sada već retro modeli, Folksvagen transportera sa karakterističnim razdvojenim vetrobranskim staklom i okruglim farovima.

Njihova prvobitna namena, odnosno transport robe i ljudi, ostala je do današnjih dana. Tako se kombi najmanjih dimenzija, obično, koristi za prevoz malih količina robe. Kompaktni su višenamenska vozila koja najčešće služe za transport putnika. Najveće verzije mogu biti prava zamena autobusima, ali i kamionima za prevoz opreme.

Kombi je ključna karika u lancu poslovanja. Srećemo ga u mnogim delatnostima – počev od građevinskih kompanija, preko poštanskih i kurirskih službi, pa do televizijskih stanica. Mada manje veličine rado koriste i višečlane porodice. Veliku rasprostranjenost potvrđuju i statistički podaci. Samo na putevima zemalja EU prošle godine kretalo se više od 32 miliona kombi vozila, a u fabrikama je bilo proizvedeno oko 2,5 miliona modela.

Šlepanje kombija u Srbiji i inostranstvu

Imajući ovo u vidu šlep služba SP Star Bike vam skreće pažnju na šta trebate da obratite pažnju kako biste šlepanje kombija u Srbiji i inostranstvu obavili pravilno.

Da li šlepanje kombija u Srbiji i inostranstvu zahteva posebnu opremu?

Baš kao za šlepanje pokvarenog automobila, tako i vlasnici kombi vozila često traže pomoć na putu od prijatelja. U tom slučaju vuča kombija se vrši isključivo rudom, tj. krutom vezom. Takođe, morate da vodite računa o težini, jer vučeno vozilo ne sme biti teže od onog koje ga vuče. Posebno ako je došlo do kvara na kočnicima.

S obzirom na veličinu kombija, preporučljivo je da ovaj kompleksni posao prepustite stručnjacima. Razlozi za to su brojni. Pre svega, šlep služba poseduje svu potrebnu opremu sa pojačanim mehanizmom i odgovarajućom vučnom snagom koja može da izdrži velike težine. Ujedno, ima i dodatne delove koji omogućavaju lako balansiranje prilikom utovara i istovara, kao i nesmetan prilaz svakom mestu.

Mere opreza za šlepanje kombija u Srbiji i inostranstvu

Bezbedno šlepovanje vozila, uključujući i kombi, podleže posebnim standardima, kojih se mora pridržavati tim službe za vuču. To znači da ovaj posao mogu da obavljaju samo profesionalci koji imaju licencu za rad. Odnosno, oni koji su prošli obuku za rukovanje i transport velikih tereta.

Šlepanje kombija u Srbiji i inostranstvu

Čak i kada poseduju višegodišnje iskustvo u radu, za dodatnu sigurnost na putevima, neophodna je posebna pažnja tokom vožnje i poštovanje propisane brzine za vuču.

Koja je najbolja služba za šlep kombija?

Šlep služba SP Star Bike se izdvaja od drugih vrhunskim kvalitetom usluga. Vozni park je opremljen najmodernijom opremom za vuču. Dok je stručni tim obučen da odgovori svakom pozivu, bez obzira gde se i u kojim uslovima nalazite. Na taj način garantovano je da će šlepanje kombija u Srbiji i inostranstvu biti obavljeno brzo i efikasno.

Osim na putevima širom naše zemlje, ova šlep služba je dostupna 24 sata, 7 dana u nedelji i na saobraćajnicama Nemačke, Austrije, Mađarske, Italije, Francuske i Švajcarske. Pa možete bez brige da obavljate transport robe ili ljudi i u inostranstvu.

Call Now ButtonPOZOVITE ODMAH
sr_RSSerbian
sr_RSSerbian