šlepanje motora SP Star Bike 1

Šlepanje motora

Za motocikliste je pomoć na putu neprocenjiva ukoliko se nađu u nevolji tokom putovanja. Šlepanje motora je neophodno u slučaju kvara ili havarije, odnosno ukoliko imate problem ili poteškoću sa motociklom na putu. Ako jednostavno niste u mogućnosti da nastavite putovanje ovim prevoznim sredstvom, šlep služba je tu za vas.

Kada se nađete u nevolji, mnogo znači samo saznanje da pomoć stiže i da će biti na licu mesta u veoma kratkom roku. Važno je osećati se sigurno na putovanju. Samo saznanje da šlep služba radi na tome da se problematična situacija reši u što kraćem roku olakšaće vam sve probleme na putu. Šlepanje motora je često i neophodno isto koliko i šlep automobila, kombija, kao i lakog i teškog tereta. Svi vozači bi trebalo da imaju memorisan broj telefona brzog i odgovornog tima kompanije za šlepovanje.

Ljubitelji motocikala su jedni od najugroženijih učesnika u saobraćaju. Brzina, izloženost opasnosti i nepažnja drugih vozača česti su uzroci nezgoda na putevima. Ne zaboravimo ni off-road vožnje posle kojih je ponekad neophodno transportovati dvotočkaša šlep vozilom.

Zašto je važno šlepanje motora?

Ukoliko uživate u vožnji motociklom, važno je i da se pobrinete za bezbednost, kako sebe, tako i drugih učesnika u saobraćaju, ali i vozila. Neretko se događaju nepredviđene situacije, poput kvara, ali i havarije.

šlepanje motora SP Star Bike 2

Kako ne biste ostali bespomoćni i nezaštićeni na putu, neophodno je da imate pouzdanog partnera na kog možete da se oslonite u bilo kojoj situaciji. Šlep služba uvek može da vam pomogne da, čak i u nepredviđenim okolnostima, bezbedno stignete na odredište.

Treba da budete upoznati sa šlep službom koja nudi najpovoljnije cene usluge šlepanja, ali i da znate kada treba da kontaktirate pomoć na putu.

Nikada ne znate šta sve može da se dogodi na putovanju i šta može da krene po zlu. Od toga da vam ponestane goriva, da se isprazni akumulator, do gubitka ključeva vozila ili eventualnog kvara ili havarije dvotočkaša.

Šlep služba SP Star Bike, osim usluge šlepanja, može i da vam pomogne ukoliko se izgubite na putovanju i ne znate kojim smerom da nastavite vožnju. Šlep službi možete da se obratite i ukoliko vam treba preporuka za odgovarajući smeštaj. To se odnosi na slučaj ako ne možete da nastavite putovanje.

Malo toga može da doprinese tome da imate samopouzdanje i sigurnost, kao što to može da uradi šlep služba koja brine o vama bilo da se nalazite u Beogradu, nekom drugom gradu Srbije ili u inostranstvu.

Oprema za šlepanje motora

Ukoliko vam je potrebno šlepanje vozila, neophodno je da odaberete kompaniju koja može da vam pomogne u kojoj god situaciji da se nalazite.

Vozni parkšlep službe SP Star Bike opremljen je najmodernijom tehnologijom i alatima koji olakšavaju šlepanje u kojoj god neprijatnoj situaciji da se nalazite. Vozila sa barilama i vozila sa silazićem navozom opremljena su revolucionarnim hidrauličnim sistemima. Tu su najpouzdanije kuke, sajle, kao i oprema za fiksiranje točkova vozila koja omogućava bezbedan transport.

šlepanje motora SP Star Bike 3

Najsavremenija oprema koju posedujemo omogućava ne samo transport motora. Naša oprema je specijalizovana i za izvlačenje, ukoliko se dogodila saobraćajna nesreća i vozilo se nalazi na nepristupačnom mestu.

Motociklisti su oduvek bili jedni od najugroženijih učesnika u saobraćaju. Brzina kojom se kreću, kao i izloženost, često ih dovode u neprijatne i stresne situacije. Nalet adrenalina tokom vožnje neretko dovodi do nepromišljenih odluka i zbog toga je važno uvek imati na umu BEZBEDNOST.

Šlep službaSP Star Bike je tu da vam ulije poverenje, kao i da pomogne vozačima da se što pre osećaju sigurno. Lokacija na kojoj se nalazimo, u blizini auto-puta, omogućava nam da u što kraćem roku stignemo do vas.

Dodatne usluge šlep službe

Šlepanje motora samo je jedna od niza usluga koje pružamo našim klijentima. Za vas transportujemo i sve druge vrste prevoznih sredstava, kao i laki i teški teret.

Osim toga, vršimo i otkup kako polovnih, tako i havarisanih vozila. Procenu vrednosti prevoznog sredstva vršimo potpuno besplatno. Budite uvereni da ćemo vam ponuditi najbolju moguću cenu. U najkraćem mogućem roku odnećemo vozilo kojeg želite da se otarasite.

Šlep kompanija SP Star Bike je najpouzdaniji partner na putu. Naš profesionalni tim je vaš saputnik ma gde da se nalazite.

Call Now ButtonPOZOVITE ODMAH
sr_RSSerbian
sr_RSSerbian