Šlep služba neispravnih vozila - SP Star Bike šlep služba 1

Šlepanje neispravnih vozila

Kada se dogodi nezgoda na putu ili vam se automobil iznenada pokvari, šlep služba neispravnih vozila tada postaje jedino rešenje. Budite odgovorni i u svom telefonskom imeniku uvek imajte umemorisan bar jedan broj šlep službe.

Šlep služba neispravnih vozila – Neophodna pomoć na putu

Svakom vozaču, pa i onom sa višegodišnjim iskustvom u vožnji, može da se dogodi neočekivana situacija u saobraćaju. Pod ovim mislimo na nezgode, saobraćajne nesreće, kvarove na vozilu i slično. Tada je veoma važno pravovremeno odreagovati.

Šlep službu u ovakvim situacijama uvek je poželjno pozvati što pre, kako bi mogla na vreme da pruži pomoć. Prema tome, savetujemo da u svakom trenutku imate kod sebe kontakt telefon neke od obližnjih šlep službi.

Šlep služba neispravnih vozila razlikuje se od uobičajenih šlepanja vozila u mnogo čemu i predstavlja zaista komplikovan poduhvat sa mnogo začkoljica. Zbog toga,  uvek se dobro raspitajte pre nego što se odlučite kojoj šlep službi ćete poveriti svoj automobil, motor ili drugo prevozno sredstvo.

Šlep služba SP Star Bike ima dugogodišnje iskustvo kao šlep služba neispravnih vozila. Naša lokacija, u blizini autoputa u Beogradu, dodatna je pogodnost kojom raspolažemo jer brzo stižemo do svih lokacija sa kojih nas pozovete. Ukoliko želite da na lak i brz način izađete iz stresne situacije, pravo je rešenje pozvati istog trenutka proverenu šlep službu.

Šlep služba neispravnih vozila - SP Star Bike šlep služba 2

Bez obzira na to gde se nalazi vaše neispravno vozilo, do vas stižemo u najkraćem mogućem vremenskom roku. Dostupni smo svima, 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji. Tokom čitave godine, bez obzira na vremenske uslove, pružamo vam usluge šlepanja i pomoć na putu.

Šlep služba neispravnih vozila – Saveti i smernice koje su vam od krucijalne važnosti

Ukoliko se vaše vozilo iznenada pokvarilo na putu, šlep služba neispravnih vozila postaje neminovnost. Tada je neophodno pozvati telefon neke od šlep službi koje će najbrže doći do vas kako bi se izvršilo šlepanje do servisa i vaše vozilo popravilo.

Ono što svaki vozač mora da ima u svom vozilu jeste bezbednosni prsluk i opremu u slučaju kvara, koja podrazumeva i sigurnosni trougao. Ipak, pre nego što obučete prsluk i izađete iz svog neispravnog vozila kako biste postavili sigurnosni trougao, neophodno je da uključite sva četiri žmigavca, ukoliko je to moguće. Na taj način signaliziraćete ostalim učesnicima u vožnji da je vaše vozilo pokvareno, i da čekate da šlep služba neispravnih vozila odreaguje.

Uvek se savetuje da šlep službu sačekate u svom automobilu, pre nego sa strane puta jer je to mnogo bezbednije i sigurnije. Šlep služba SP Star Bike bezbednost svih učesnika u saobraćaju, kao i u šlepanju vozila, uvek stavlja na prvo mesto. Sa nama možete biti sigurni da neće doći ni do kakvih komplikacija prilikom pružanja pomoći na putu.

U slučaju kada na teren izlazi šlep služba neispravnih vozila, sve nepredviđene situacije moraju se uzeti u obzir. Prema tome, na teren se tada šalju vrhunski stručnjaci u ovom poslu. Kao što smo već napomenuli, šlepanje neispravnih vozila je zaista kompleksan poduhvat.

Šlep služba neispravnih vozila - SP Star Bike šlep služba 3

U slučaju da je vaše vozilo havarisano prilikom nesreće primenjuju se posebni protokoli pre samog izlaska šlep službe na teren. Tada je važno proveriti da li ima povređenih osoba, pozvati hitnu pomoć i policiju, pa tek onda i šlep službu.

Naš vozni park opremljen je tako da smo u mogućnosti da pružimo pomoć u svakom trenutku, svima, bez obzira na to u kojoj meri je vozilo oštećeno, odnosno havarisano.

Šlep služba SP Star Bike – Iskustvo i fleksibilnost na delu

Dugogodišnje iskustvo u šlepanju vozila u Beogradu, Srbiji i inostranstvu čini našu službu vašim idealnim saveznikom u slučaju kada su vam neophodne usluge pomoći na putu.

Efikasnost i brzina kojom pružamo pomoć našim korisnicima rezultat su stručnosti celokupnog tima SP Star Bike šlep službe.

Dostupni smo vam uvek. Možete nas kontaktirati kad god vam je usluga šlepanja ili pomoći na putu potrebna.

Šlep služba SP Star Bike – Uvek i svima na raspolaganju!

POZOVITE ODMAH