Šlepanje vozila do servisa

Šlepanje vozila do servisa

Šlepanje vozila do servisa je brojnim vozačima preko potrebno, naročito ukoliko ih njihov mezimac izda tokom putovanja. Bilo da se nalazite u Beogradu, nekom drugom gradu Srbijeili u inostranstvu, ukoliko dođe do kvara na vozilu, neophodno je šlepanje. 

Ujedno, neophodno je i da umete da prepoznate kada treba da pozovete službu za šlep vozila. Ukoliko se vozite i primetite neobičan zvuk ili da nešto nije u redu sa vašim vozilom – zaustavite se. Nemojte da rizikujete i nastavljate vožnju, jer možete da prourokujete pojavu još većeg kvara. Bilo kakva anomalija ili neobična situacija na vozilu, podrazumeva da morate da odvezete auto kod automehaničara. Neophodno je da odlučite da li želite da šlepate auto kući ili do auto-servisa.

Nakon što donesete odluku, pozovite efikasnu, povoljnu i šlep službu za koju znate da će brzo doći kod vas. Šlepanje vozila do servisa najčešće se odvija ukoliko dođe do kvara vozila na putu. 

Šlepanje vozila do servisa – Planirajte unapred

Kvarovi na vozilimase najčešće događaju tokom leta, jer ljudi uglavnom tada prelaze više kilometara tokom dana, ali i zbog velikih vrućina. Pre polaska na put trebalo bi da se osigurate i da pronađete kontakt broj telefona efikasne šlep službe. Iako se često događaju nepredviđene situacije, morate da budete spremni na sve. To se naročito odnosi na situacije ako putujete sa decom. Ona nemaju strpljenje ili razumevanje za stresne situacije i trebalo bi odmah reagovati, čim dođe do kvara vozila i skloniti se na sigurno.

Zapamtite ili fotografišite sva oštećenja koja imate na automobilu, jer ukoliko prilikom transporta dođe do novih oštećenja, moći ćete to i da dokažete. Ujedno, poželjno je i da iz automobila izbacite sve stvari ili dragocenosti koje posedujete. Tako će automobil biti lakši i jednostavnije će se transportovati.

Šlepanje vozila do servisa

Putovanje ili odmor ništa ne može da pokvari kao neispravan automobil. Ipak, neočekivani šlep vozila događa se i u drugim situacijama. Ukoliko nepropisno parkirate, možete da očekujete da auto neće biti tamo gde ste ga i ostavili. Ujedno, i ako ometate saobraćaj ili nemate plaćen parking, isto tako, možete da očekujete da će šlep služba ukloniti vaš automobil. 

Kako biste predupredili ovakve nezgode, morate ne samo redovno da održavate svoje vozilo i vozite ga na tehničke preglede, već i da pratite i poštujete propise. Redovni tehnički pregledi smanjiće šanse da vam se dogodi kvar na putovanju. 

Šlepanje vozila do servisa – Kako da se ponašate ukoliko dođe do kvara vozila

Da li ste znali da se broj usluga koje šlep službe izvrše u roku od 365 dana povećava iz godine u godinu. Razlozi su brojni, kako kvarovi vozila, tako i havarije ili nepoštovanje propisa. Niko ne planira šlep vozila, koje je u upotrebi, već se takva potreba događa neočekivano i u nepredviđenim situacijama.

Nakon što pozovete šlep službu, trebalo bi da uradite nekoliko stvari zbog svoje i bezbednosti drugih ljudi. Najpre dođite na sigurnu lokaciju. Nemojte da ostajete pored autommobila, naročito ukoliko je okolina neosvetljena i ako niste lako uočljivi. Siđite sa puta i budite bezbedni.

Neophodno je da šlep kompaniji date jasne smernice i precizno kažete gde se nalazite. Ne želite da vas traže, jer će to samo produžiti vreme čekanja na pomoć na putu. Ujedno, poželjno je i da opišete vozilo, da date svoje podatke, ali i prirodu problema – da li je došlo do kvara, pukla je guma, ostali ste bez goriva i slično.

Najefikasnija šlep služba

Šlep služba SP Star Bike je najefikasnija šlep kompanija u Srbiji. Posedujemo najmoderniji vozni park koji našem profesionalnom timu omogućava da pomognemo vozačima u kojoj god situaciji da se nalaze. Šlepanje vozila do servisa ili bilo koje druge lokacije – naša je specijalnost.

Šlepanje vozila do servisa

Vršimo izvlačenje vozila, transport kombija, motora, oldtajmera, ali i lakog i teškog tereta

Šlep služba SP Star Bike uvek je tu za vas! Dostupni smo u bilo koje doba dana ili noći, svakog dana u godini. Ukoliko vam zatreba pomoć, a želite povoljnu, brzu i efikasnu uslugu – mi smo pravi izbor! Kontaktirajte nasi stižemo u veoma kratkom roku! Takođe, vršimo i otkup vozila koje više ne želite da posedujete, a procenu vrednosti vršimo na licu mesta i potpuno besplatno.

Call Now ButtonPOZOVITE ODMAH
sr_RSSerbian
sr_RSSerbian