Najčešće postavljena pitanja

KOJE VRSTE VOZILA ŠLEPATE?

Šlepamo sve vrsta vozila bez obzira na njihovo stanje. Naša firma rapolaže raznovrsnim voznim parkom, priključnim vozilima i dodatnom opremom, što nas čini vrlo univerzalnim.

KOJI JE DEŽURNI BROJ TELEFONA?

Dostupni smo 24/7 na broju: 063 812 08 22

KOJE JE RADNO VREME?

Radimo 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, 12 meseci godišnje.

DA LI OBAVLJATE TRANSPORT MOTORA?

Posebno smo ospobljeni za profesionalni transport motora i motocikala namenskim prikolicama, uz upotrebu specijalizovane opreme.

KOLIKO KOŠTAJU VAŠE USLUGE?

Cene usluga se formiraju na osnovu pređenih kilometara. Pozovite nas za besplatnu procenu, a mi ćemo uvek pružiti kvalitetnu uslugu pod vrlo povoljnim uslovima.

DA LI JE SA VAMA MOJE VOZILO BEZBEDNO?

Briga o sigurnosti tereta predstavlja prioritet u našem poslovanju, i u tome imamo savršen učinak. Vozači naše firme su obučeni profesionalci koji nikada nisu učestvovali u udesima ili prekršajima.

GDE SE NALAZITE?

Pozicionirani smo u Beogradu, na Zvezdari, u Bulevaru kralja Aleksandra 594, u blizini važnih saobraćajnih čvorišta, što nam ceo Beograd, pa i Srbiju, čini lako i brzo dostupnim.

DA LI VRŠITE TRANSPORT VOZILA IZ INOSTRANSTVA?

Sp Star Bike planira, organizuje i obavlja najpovoljniji transport vozila iz inostranstva – iz zemalja Istočne ili Zapadne Evrope, a i šire.

DA LI VRŠITE TRANSPORT NESTANDARDNIH VOZILA?

Apsolutno. Raznovrsnost našeg voznog parka i opreme, kao i iskustvo kojim raspolažemo, čine nas pravim izborom za transport nestandardnih vozila.

DA LI VRŠITE ŠLEPANJE VOZILA U CELOM BEOGRADU?

Da, naša šlep služba pokriva Beograd, a kada kažemo Beograd mislimo na sva gradska i prigradska naselja kao što su Banovo brdo, Žarkovo, Vidikovac, Voždovac, Čukarica, Zvezdara, Dorćol, Palilula, Novi Beograd, Zemun, Cerak, Petlovo brdo, Vračar, Krnjača, Bežanijska kosa, Stari grad, Surčin, Borča, Ovča, Senjak, Dedinje, Rakovica, Sopot, Obrenovac, Barajevo, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac…
POZOVITE ODMAH