Šlepamo sve vrsta vozila bez obzira na njihovo stanje. Naša firma rapolaže raznovrsnim voznim parkom, priključnim vozilima i dodatnom opremom, što nas čini vrlo univerzalnim.
Radimo 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, 12 meseci godišnje.
Posebno smo ospobljeni za profesionalni transport motora i motocikala namenskim prikolicama, uz upotrebu specijalizovane opreme.
Cene usluga se formiraju na osnovu pređenih kilometara. Pozovite nas za besplatnu procenu, a mi ćemo uvek pružiti kvalitetnu uslugu pod vrlo povoljnim uslovima.
Briga o sigurnosti tereta predstavlja prioritet u našem poslovanju, i u tome imamo savršen učinak. Vozači naše firme su obučeni profesionalci koji nikada nisu učestvovali u udesima ili prekršajima.
Pozicionirani smo u Beogradu, na Zvezdari, u Bulevaru kralja Aleksandra 594, u blizini važnih saobraćajnih čvorišta, što nam ceo Beograd, pa i Srbiju, čini lako i brzo dostupnim.
Sp Star Bike planira, organizuje i obavlja najpovoljniji transport vozila iz inostranstva – iz zemalja Istočne ili Zapadne Evrope, a i šire.
Apsolutno. Raznovrsnost našeg voznog parka i opreme, kao i iskustvo kojim raspolažemo, čine nas pravim izborom za transport nestandardnih vozila.
Da, naša šlep služba pokriva Beograd, a kada kažemo Beograd mislimo na sva gradska i prigradska naselja kao što su Banovo brdo, Žarkovo, Vidikovac, Voždovac, Čukarica, Zvezdara, Dorćol, Palilula, Novi Beograd, Zemun, Cerak, Petlovo brdo, Vračar, Krnjača, Bežanijska kosa, Stari grad, Surčin, Borča, Ovča, Senjak, Dedinje, Rakovica, Sopot, Obrenovac, Barajevo, Lazarevac, Mladenovac, Obrenovac…
POZOVITE ODMAH