Šlep služba Mađarska – šlepanje vozila iz Mađarske za Srbiju

Šlep služba – SP Star Bike nudi uslugu šlepanja vozila sa teritorije Mađarske do Beograda ili druge lokacije na teritoriji Srbije po dogovoru i veoma povoljnim cenama. Šaljemo svoju ekipu i transportna vozila u najkraćem mogućem roku nakon vašeg poziva i pružamo pomoć na putu na teritoriji Mađarske!

Uspeh našeg poslovanja zasniva se na dugogodišnjem iskustvu i usmerenosti na potrebe i želje naših klijenata. Bez obzira na vrstu problema, kvara ili nezgode koja Vas zadesi na putu kroz Mađarsku, pozovite nas i naš tim će doći iz Srbije do vaše lokacije. 

Kako se Budimpešta nalazi na manje od 400 km od Beograda, u mogućnosti smo da za nepuna četiri sata dođemo do glavnog grada Mađarske i njegove okoline, a za približno isto vreme i u bilo koji drugi deo zemlje i pružimo Vam potrebnu pomoć na putu. Stojimo Vam na raspolaganju za šlep vozila iz Mađarske u Srbiju u bilo koje vreme, 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini!

POMOĆ NA PUTU U MAĐARSKOJ

Nažalost, nezgode na putu se dešavaju, bilo da je reč o iznenadnom kvaru na autu ili o saobraćajnom udesu. Ako se i Vama tako nešto desi, pozovite nas i u najkraćem mogućem roku ćemo doći do tačne lokacije u Mađarskoj i pružiti vam svu neophodnu pomoć. U okviru naših usluga možete računati na izvlačenje vozila, šlepanje havarisanih, kao i pokvarenih automobila iz Mađarske u Srbiju. Takođe, vršimo uslugu šlepanja i transporta novih i ispravnih vozila. Garantujemo vam bezbedan šlep svih vrsta vozila iz Mađarske, a naša najbolja preporuka su naši zadovoljni klijenti, višegodišnje iskustvo, vrhunska oprema i vozni park sa velikim brojem vozila za šlepanje koje posedujemo.

BRZ I BEZBEDAN AUTO ŠLEP IZ MAĐARSKE U SRBIJU 00-24

Pružamo usluge šlepanja i transporta vozila iz Mađarske u Srbiju svim građanima Republike Srbije koji nam se obrate za pomoć, i to sa bilo koje lokacije u ovoj zemlji.

Hitno izlazimo na teren i dolazimo do odredišta u Mađarskoj – čim dobijemo vaš poziv. S obzirom da posedujemo veliki vozni park i najkvalitetniju opremu, u stanju smo da pružimo efikasnu, brzu i bezbednu pomoć, odnosno šlep i transport svih vrsta vozila. Usluge koje pruža Šlep služba Star Bike su kvalitetne, jer pored tehničke opremljenosti imamo iskusan, uigran i profesionalan tim ljudi koji svakog dana izlazi na teren i pomaže klijentima, kako u Srbiji tako i u inostranstvu.

Naš vozni park obuhvata veliki broj vozila – od prikolica za šlep, preko kamiona sa silazećim navozom , pa do pauk vozila. Savremena oprema omogućava nam da lako i u kratkom roku svako vozilo natovarimo i prevezemo od jednog odredišta do drugog.

Možemo da odgovorimo svim zahtevima naših klijenata, bilo da vam treba šlep pokvarenih ili ispravnih vozila, transport polovnih i novih automobila iz Mađarske ili pak šlep motora, kvadova, kombija, prikolica, čamaca i drugog tereta!

Pozovite nas i dogovorićemo sve detalje saradnje!

ŠLEP VOZILA IZ SVIH GRADOVA MAĐARSKE U SRBIJU

Bez obzira na kojoj lokaciji u Mađarskoj se nalazite, šlep služba SP Star Bike pruža usluge brzog i bezbednog šlepanja vozila. Pozovite nas iz bilo kog dela ove zemlje i mi ćemo odgovoriti na vaš zahtev. Pomenućemo samo neke gradove iz kojih smo do sada izašli u susret klijentima:

  • Šlep vozila iz Budimpešte
  • Šlep vozila iz Segedina
  • Šlep vozila iz Pečuja
  • Šlep vozila iz Miškolca
  • Šlep vozila iz Kečkemea

Poznajemo i pokrivamo celu teritoriju Mađarske, pa se nemojte ustručavati da nas kontaktirate bez obzira na lokaciju na kojoj vam se dogodio peh. Pozovite nas, a mi ćemo doći do Vas najbrže što možemo!

ŠLEPANJE VOZILA IZ MAĐARSKE U SRBIJU – OD ČEGA ZAVISI CENA?

Za usluge šlepanja vozila iz inostranstva šlep služba SP Star Bike ima poseban cenovnik, koji se može razlikovati u odnosu na cene koje važe za Srbju. Cena šlepanja vozila iz Mađarske formira se u dogovoru sa klijentom, a u zavisnosti od konkretnog upita i vrste usluge. Jedan od glavnih faktora za određivanje cene je pređeni broj kilometara.

Više informacija i detalja u vezi cene za šlep vozila iz Mađarske dobićete pozivom na broj telefona +381 63 812 08 22, ili nam pišite na mejl adresu saramoto@mts.rs. Odgovaramo na Vaše zahteve i upite non stop! Dostupni smo svakog dana, 24/7! 

šlep služba land rover beograd srbija

Šlep služba Beograd – brzo i efikasno šlepanje iz Mađarske

Budimpešta kao glavni grad Mađarske predstavlja veoma atraktivnu turističku lokaciju i čest je izbor posetilaca sa prostora Srbije. Mađarska pored toga poseduje veliki broj savršeno uređenih banja sa termalnim vodama, dok tržni centri i pijace kupoholičarima nude veliku ponudu kvalitetne hrane i garderobe.

U najkraćem roku ćemo do bilo koje lokacije na teritoriji Mađarske poslati transportna vozila poslednje generacije! Vršimo šlep vozila iz inostranstva iz nekoliko veoma posećenih zemalja od strane naših državljana, te vas pozivamo da nas kontaktirate bilo da vam je potrebno šlepanje iz Mađarske ili:

Pomoć na putu – šlep Beograd

Pomoć na putu na teritoriji Mađarske nudimo bez obzira na tip vašeg vozila, pa nas tako možete unajmiti za šlep kombija, motora, prikolice ili automobila.

Posedujemo najsavremeniju opremu i dostupni smo 24h dnevno tokom čitave godine, tako da je naša vučna služba uvek spremna za saradnju i pomoć.

Blizina Mađarske i povezanost kvalitetnim putevima mnoge navodi da na put krenu sopstvenim prevozom.

Ukoliko niste proverili stanje vašeg automobila, te vam se desio kvar tokom putovanja ili neka druga nezgoda, pozovite šlep službu iz Beograda i unajmite pouzdanu i profesionalnu firmu za šlepanje vozila.

Bez obzira da li ste na odmoru ili tranzitu kroz Mađarsku, imate manji ili veći kvar, naša uigrana ekipa brzo izlazi na teren i kreće ka najbližem graničnom prelazu i kasnije do vaše lokacije.

Cena šlep službe iz Mađarske za Srbiju veoma je povoljna

Ukoliko vam je potrebna povoljna šlep služba, cena je kod nas sasvim povoljna i pored toga usklađena sa kilometražom, koju je potrebno preći do vas i nazad do dogovorene lokacije u Srbiji.

Cena šlep službe formira se po pređenoj kilometraži, dok finalni dogovor postižemo nakon vašeg upita i utvrđivanja tačne lokacije, odnosno koliko je kilometara potrebno preći.

Uz niske cene dobićete i profesionalnu uslugu, šlepanje pokvarenog vozila po najsavremenijim standarima i dostupnost u svakom trenutku.

Kontaktirajte nas i obezbedite pouzdanog partnera za šlepanje automobila i drugih prevoznih sredstava u Srbiji i širom Evrope!

POZOVITE ODMAH