Šlep služba Mađarska – šlepanje vozila iz Mađarske za Srbiju

Šlep služba – SP Star Bike nudi uslugu šlepanja vozila sa teritorije Mađarske do Beograda ili druge lokacije na teritoriji Srbije po dogovoru i veoma povoljnim cenama. Šaljemo svoju ekipu i transportna vozila u najkraćem mogućem roku nakon vašeg poziva i pružamo pomoć na putu na teritoriji Mađarske!

šlep služba land rover beograd srbija

Šlep služba Beograd – brzo i efikasno šlepanje iz Mađarske

Budimpešta kao glavni grad Mađarske predstavlja veoma atraktivnu turističku lokaciju i čest je izbor posetilaca sa prostora Srbije. Mađarska pored toga poseduje veliki broj savršeno uređenih banja sa termalnim vodama, dok tržni centri i pijace kupoholičarima nude veliku ponudu kvalitetne hrane i garderobe.

U najkraćem roku ćemo do bilo koje lokacije na teritoriji Mađarske poslati transportna vozila poslednje generacije! Vršimo šlep vozila iz inostranstva iz nekoliko veoma posećenih zemalja od strane naših državljana, te vas pozivamo da nas kontaktirate bilo da vam je potrebno šlepanje iz Mađarske ili:

Pomoć na putu – šlep Beograd

Pomoć na putu na teritoriji Mađarske nudimo bez obzira na tip vašeg vozila, pa nas tako možete unajmiti za šlep kombija, motora, prikolice ili automobila.

Posedujemo najsavremeniju opremu i dostupni smo 24h dnevno tokom čitave godine, tako da je naša vučna služba uvek spremna za saradnju i pomoć.

Blizina Mađarske i povezanost kvalitetnim putevima mnoge navodi da na put krenu sopstvenim prevozom.

Ukoliko niste proverili stanje vašeg automobila, te vam se desio kvar tokom putovanja ili neka druga nezgoda, pozovite šlep službu iz Beograda i unajmite pouzdanu i profesionalnu firmu za šlepanje vozila.

Bez obzira da li ste na odmoru ili tranzitu kroz Mađarsku, imate manji ili veći kvar, naša uigrana ekipa brzo izlazi na teren i kreće ka najbližem graničnom prelazu i kasnije do vaše lokacije.

Cena šlep službe iz Mađarske za Srbiju veoma je povoljna

Ukoliko vam je potrebna povoljna šlep služba, cena je kod nas sasvim povoljna i pored toga usklađena sa kilometražom, koju je potrebno preći do vas i nazad do dogovorene lokacije u Srbiji.

Cena šlep službe formira se po pređenoj kilometraži, dok finalni dogovor postižemo nakon vašeg upita i utvrđivanja tačne lokacije, odnosno koliko je kilometara potrebno preći.

Uz niske cene dobićete i profesionalnu uslugu, šlepanje pokvarenog vozila po najsavremenijim standarima i dostupnost u svakom trenutku.

Kontaktirajte nas i obezbedite pouzdanog partnera za šlepanje automobila i drugih prevoznih sredstava u Srbiji i širom Evrope!

POZOVITE ODMAH