Otkup vozila i polovnih automobila

sp star bike otkup vozila

Otkup vozila je još jedna delatnost koju Šlep služba SP Star Bike vrši na pouzdan i efikasan način, pored svoje osnovne delatnosti – šlepanja vozila, kao i lakog ili teškog tereta.

Nudimo uslugu – otkup vozila svih vrsta, pa tako sporedne delatnosti našeg poslovanja uključuju otkup automobila, kombija, motora, skutera, oldtajmera. Iako smo pre svega zaduženi za šlepanje, takođe jednako profesionalno i odgovorno obavljamo uslugu otkupa vozila.

Naš tim zaposlenih stručnjaka je uvek tu za vas da vam u najkraćem roku ponudi što kvalitetnije usluge u vezi sa kupovinom polovnih automobila. Možete proveriti usluge koje nudimo i na našem sajtu, a možete nas kontaktirati, kakve god potrebe imali u vezi transporta ili otkupa vozila.

Dugi niz godina se bavimo otkupom automobila i drugih prevoznih sredstava. Otkup vozila vršimo na licu mesta brzo i jednostavno. Pozovite nas, a mi ćemo doći na adresu na kojoj se nalazi vaše vozilo. Izvršićemo besplatnu procenu i ponuditi najbolju cenu.

Pozovite nas +381 63 812 08 22

Otkup polovnih vozila – besplatna procena i najbolja otkupna cena

Otkup vozila svih vrsta obavljamo kao jednu od naših delatnosti, a bez obzira na model i stanje automobila, nudimo vam odličnu opciju, ukoliko želite da zaradite nešto dodatnog novca za stari auto.

Zbog ovoga, ali i drugih pogodnosti koje pružamo, mi smo vaš pravi izbor, ako poželite da prodate vozilo.

Ukoliko želite da staro vozilo zamenite novim – prodaja je najbolja opcija. Uz naš tim stručnjaka možete biti sigurni da će otkup automobila koji želite da zamenite, biti izvršen na efikasan i pouzdan način.

Radimo po profesionalnom i pouzdanom principu, tako da možete imati poverenja u naše usluge vezane za otkup vozila, a takođe ćete dobiti povoljnije uslove prodaje nego kod auto kuća koje se bave ovim poslom.

Otkup vozila je odlično rešenje za sve vas koji posedujete stariiji model automobila. Osim godina starosti, obavezno vodite računa o pređenoj kilometraži, jer što je ona veća, manje su šanse da ćete dobiti dobru cenu za otkup vozila.

Veoma čest je slučaj da mnogi stanovnici većih gradova, koji žive u stanovima, nemaju garažu ili bilo koje drugo adekvatno mesto za parkiranje, pa samim tim brže dolazi do propadanja vozila, tako da ako smatrate da je vaš mezimac na izmaku snage, otkup automobila od profesionalne firme kao što smo mi, doneće vam uštedu.

Vršimo šlepanje vozila bilo da se nalazite u Beogradu, nekom drugom gradu Srbije ili u inostranstvu. Pored ovoga, trudimo se da jednako kavlitetno obavljamo otkup vozila od strane prodavaca iz cele zemlje.

Otkup polovnih vozila vršimo već dugi niz godina, a naša dugotrajnost ukazuje na poverenje koje su nam ukazali ljudi tokom svog ovog vremena. Brojni su razlozi zašto bi želeli da prodate vaše prevozno sredstvo. Bilo da širite porodicu, pa vam je potreban veći auto ili možda želite manji model za gradsku vožnju, prodaja starog vozila je sasvim logično rešenje, a mi ćemo izvršiti otkup automobila brzo i efikasno.

Još jedan od razloga zašto nam mnogi ukazuju poverenje je činjenica da smo uvek raspoloženi za saradnju, jer vršimo otkup vozila bez obzira na model, izgled i perfromanse, na šta mnogi drugi kupci obraćaju pažnju.

Uz jedan vaš poziv, izlazimo na teren u najkraćem mogućem roku, te po dogovoru obavljamo besplatnu procenu vozila, a otkup polovnih automobila se vrši nakon toga. Budite uvereni da ćemo vam ponuditi najbolju moguću cenu za otkup vozila koje je na prodaju, s obzirom da naši zaposleni prate cene na tržištu, te vam daju najbolju moguću ponudu za otkup polovnih automobila.

Otkup havarisanih vozila

Ukoliko je vozilo imalo saobraćajnu nezgodu ili je oštećeno na bilo koji drugi način, čest rezultat je havarisano stanje. U zavisnosti od oštećenja, ponekad je prodaja najbolja opcija, s obzirom da može biti više isplativa. Suprotno tome, popravka je veoma često neisplativa, te se mnogi odlučuju upravo za prodaju polovnih vozila u havarisanom stanju.

U tom pogledu, ukoliko je vozilo u neupotrebljivom stanju, najbolje bi bilo kontaktirati nas, jer mi vršimo otkup automobila i sklanjamo stara i nebezbedna vozila sa ulice. Mnogi se pitaju zbog čega je to dobro? Pre svega, na ovaj način se štiti naša životna okolina, s obzirom da otkup vozila predstavlja samo inicijalni momenat, koji vodi ka čišćem vazduhu jer više neće biti emisije štetnijih gasova iz starijih automobila.

Otkup vozila je na našim prostorima u ekspanziji, jer su mnogi uvideli mogućnost da dodatno zarade prodajom starog vozila, što im omogućava šansu da prikupe dovoljno novca za noviji i bolji model.

Mi smo kompanija koja se bavi šlepanjem svih vrsta vozila. Posedujemo i prvoklasni vozni park koji nam omogućava da pomognemo vozačima u kojoj god situaciji da se nalaze, a da je vezano za saobraćaj.

Pored toga, naša vozila se mogu iskoristiti prilikom transporta vaših havarisanih automobila, nakon što obavimo otkup vozila. Takođe, možemo vam ponuditi usluge transporta, ukoliko vašeg mezimca želite da pošaljete na otpad.

Vršimo otkup polovnih automobila različitih marki, godišta i stanja. Ukoliko kupujete nov auto ili jednostavno ne znate šta ćete sa starim, otkup vozila je odlično rešenje za vas.

SP Star Bike je šlep služba koja je uvek tu za svoje klijente. Veoma brzo i odgovorno pomažemo u brojnim saobraćajnim situacijama, ali i vršimo otkup vozila svih vrsta, očuvanih ili havarisanih.

Bez obzira da li se nalazite u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu ili Nišu, možete nas kontaktirati, s obzirom da poslujemo u svim anvedenim gradovima. Otkup automobila je uz naš tim efikasna i jednostavna procedura. Pozovite nas i bićemo tu za vas u veoma kratkom roku!

POZOVITE ODMAH