Otkup automobila je još jedna delatnost koju Šlep služba SP Star Bike vrši na pouzdan i efikasan način, pored svoje osnovne delatnost – šlepanja vozila, kao i lakog ili teškog tereta.

Nudimo uslugu otkupa svih vrsta vozila: automobila, kombija, motora, skutera, oldtajmera...

Ukoliko želite da prodate vozilo, mi smo vaš pravi izbor, jer se već dugi niz godina bavimo otkupom automobila i drugih prevoznih sredstava. Otkup vozila vršimo na licu mesta brzo i jednostavno.

Pozovite nas, a mi ćemo doći na adresu na kojoj se nalazi vaše vozilo. Izvršićemo besplatnu procenu i ponuditi najbolju otkupnu cenu.

Otkup polovnih vozila

SP STAR BIKE


sp star bike otkup vozila

Ukoliko želite da staro vozilo zamenite novim – prodaja je najbolja opcija. Uz naš tim stručnjaka možete biti sigurni da će otkup automobila koji želite da zamenite biti izvršen na efikasan i pouzdan način.

Šlep služba SP Star Bike je vaš verni prijatelj na putu. Vršimo šlepanje vozila bilo da se nalazite u Beogradu, nekom drugom gradu Srbije ili u inostranstvu. A tu smo i za otkup polovnih automobila!

Otkup polovnih vozila vršimo već dugi niz godina. Bilo da širite porodicu, pa vam je potreban veći auto, ili možda želite manji model za gradsku vožnju, ukoliko prodajete staro vozilo, pozovite nas i mi ćemo ga otkupiti. Dolazimo na željenu adresu i vršimo besplatnu procenu vozila u veoma kratkom roku.

Otkup polovnih automobila vršimo na osnovu besplatne procene stanja u kom se vozilo nalazi. Budite uvereni da ćemo vam ponuditi najbolju moguću cenu za vozilo koje želite da prodate.

Otkup havarisanih vozila

SP STAR BIKE


Ukoliko ste doživeli saobraćajnu nesreću i havarisali vozilo koje posedujete – ponekad je prodaja najbolja opcija. Popravka je veoma često neisplativa, a prodaja najefikasnije rešenje.

Šlep služba SP Star Bike je kompanija koja se bavi šlepanjem svih vrsta vozila. Posedujemo i prvoklasni vozni park koji nam omogućava da pomognemo vozačima u kojoj god saobraćajnoj situaciji da se nalaze.

Pored toga, vršimo i otkup kako polovnih i očuvanih vozila, tako i svih vrsta vozila koja su havarisana. Ukoliko želite svog mezimca da pošaljete na otpad – tu smo da vam pomognemo sa šlepom vozila. Ukoliko želite da prodate havarisano vozilo – mi ćemo ga otkupiti.

Vršimo otkup polovnih automobila različitih marki, godišta i stanja. Ukoliko kupujete nov auto, ili jednostavno ne znate šta ćete sa starim automobilom, otkup vozila je odlično rešenje za vas.

SP Star Bike je šlep služba koja je uvek tu za svoje klijente. Veoma brzo i odgovorno pomažemo u brojnim saobraćajnim situacijama, ali i vršimo otkup svih vrsta vozila, očuvanih ili havarisanih. 

Otkup polovnih vozila je uz naš tim efikasna i jednostavna procedura! Pozovite nas i bićemo tu za vas u veoma kratkom roku.

POZOVITE ODMAH