Šlep služba Čukarica je uvek spremna na VAŠ poziv! Brza i hitra reakcija je neophodna kada je vozaču u nevolji potrebna pomoć. Šlep služba SP Star Bike uvek može u veoma kratkom roku da odgovori na poziv. Gde god da se nalazite, možete da budete uvereni da ćemo veoma brzo priteći u pomoć.

Pomoć na putu je naša specijalnost, kao i šlepanje automobila, šlep motora i svih drugih motornih vozila. Ujedno, vršimo i transport lakog i teškog tereta, kao i otkup polovnih i havarisanih vozila. Dovoljno je samo da nas pozovete, a mi ćemo izvršiti besplatnu procenu vozila i ponuditi vam najbolju otkupnu cenu

Šlep služba Čukarica

SP STAR BIKE


Šlep služba Čukarica

Opština Čukarica je jedna od najstarijih beogradskih opština. Za razliku od Novog Beograda, opština Čukarica obiluje zelenilom, ali je i urbana.

Čukarica je opština koja se smatra oazom Beograda. Na njoj se nalazi najveće beogradsko kupalište - Ada Ciganlija, koja obiluje kupačima tokom letnje sezone. Takođe, na Čukarici možete i da prošetate Košutnjakom, odete na hipodrom, ili pak da uživate u Lipovačkoj ili Sremačkojšumi.

Kako se veliki broj Beograđana rado zaputi u ovu opštinu tokom vikenda ili drugim slobodnim danima, neretko je potrebna asistencija šlep službe.

Šlep služba Čukarica nalazi se na sjajnoj lokaciji koja omogućava našem timu da moderno opremljenim vozilima bude na licu mesta u kratkom roku.

Efikasna šlep služba SP Star Bike

SP STAR BIKE


Šlep služba Čukarica SP Star Bike pruža pouzdanu, efikasnu i brzu uslugu transporta i to po najpovoljnijim cenama šlepovanja na tržištu. Posedujemo savremena vozila koja su opremljena na moderan i praktičan način tako da naš tim može da izvrši manevar tokom tovara vozila, ukoliko je to potrebno. 

Takođe, vršimo i izvlačenje automobila i kombijau slučaju saobraćajne nesreće. Budite sigurni da imate memorisan broj telefona šlep službe SP Star Bike, jer nikada ne znate kada će van zatrebati naša usluga. Vršimo i šlepanje vozila do servisa ukoliko dođe do kvara vozila. Na šlep službu SP Star Bike možete da se oslonite bilo da se nalazite u Beogradu, nekom drugom gradu Srbije, ili u inostranstvu

POZOVITE ODMAH