Šlep lakog i teškog tereta

šlep teškog i lakog tereta

Šlep lakog i teškog tereta je veoma često neophodan kako firmama, tako i fizičkim licima. Šlep služba je potrebna ne samo u slučaju kvara ili havarije vozila, već i prilikom transporta teško prenosivog tereta.

Šlep služba SP Star Bike pored usluga šlepanja vozila koja su se pokvarila na putu, pruža i usluge šlepanja tereta. Za vas prevozimo i laki i teški teret, kako u Beogradu, tako i u drugim gradovima Srbije, ali i u inostranstvu i to po najpovoljnijim cenama.

Pozovite nas +381 63 812 08 22

ŠLEP LAKOG I TEŠKOG TERETA – ŠTA SVE PREVOZIMO?

Prevozimo: strugove, agregate, grafičke mašine, lake radne mašine i drugi laši i teži teret.

Strugovi su mašine za obradu kako drveta, tako i metala. Reč je o veoma velikim i kabastim mašinama, koje su teške. Iz tog razloga nije ih moguće transportovati sa jedne lokacije na drugu običnim automobilom ili kombijem. Dodatna poteškoća je i utovar, odnosno, istovar takve mašine i zbog toga je pozivanje šlep službe najbolja odluka koju možete da donesete.

Agregati, slično kao i strugovi, veoma su veliki i teški, pa ih zbog toga nije jednostavno utovariti ili istovariti, ali ni transportovati zbog nosivost klasičnog vozila. Šlep služba je tu da vam pomogne u takvim situacijama.

Grafičke mašine, kao što su: mašine za štampanje, oprema za grafičku doradu, ofset mašine, ploteri, knjigovezačke i mašine za sitoštampu mogu se prevesti jedino šlep vozilima. Reč je o mašinama koje su velike, a samim tim i teške. Šlep služba SP Star Bike vrši prevoz ovakvog tereta, a dobro opremljena vozila garantuju da će transport proteći bez oštećenja.

Lake radne mašine su mašine koje imaju točkove, ali se ne kreću brzinom većom od 45 km/h. U vozila sa ovakvim karakteristikama ubrajaju se: radne mašine za čišćenje, odnosno, usisavanje ulica – čistilice, rovokopači, utovarivači, kombajni do 3,12m širine.

KONTAKTIRAJTE NAS ZA EFIKASNO I POUZDANO ŠLEPANJE TERETA

Bilo da usluga šlepanja lakog tereta ili transporta teškog tereta treba fizičkom ili pravnom licu – SP Star Bike šlep služba je tu za vas. Stižemo na željenu lokaciju u najkraćem mogućem roku. Pozovite nas i uverite se.

POZOVITE ODMAH