Šlep lakog i teškog tereta je veoma često neophodan kako firmama, tako i fizičkim licima. Šlep služba je potrebna ne samo u slučaju kvara ili havarije vozila, već i prilikom transporta teško prenosivog tereta.

Šlep služba SP Star Bike pruža usluge šlepanja vozila koja su se pokvarila na putu, ali i havarisanih vozila. Osim toga, za vas prevozimo i laki i teški teret, kako u Beogradu, tako i u drugim gradovima Srbije, ali i u inostranstvu i to po najpovoljnijim cenama. Ukoliko želite brzo da prodate vozilo koje vam više ne treba, nudimo vam i uslugu otkupa vozila. Po najboljim cenama nudimo otkup kako polovnih, tako i havarisanih vozila. Vršimo besplatnu procenu na licu mesta. 

Šlep lakog i teškog tereta

Šlep lakog i teškog tereta - Šta sve prevozimo?

SP STAR BIKE


Bilo da usluga šlepanja ili transporta lakog ili teškog tereta treba fizičkom ili pravnom licu - SP Star Bike šlep služba je tu za vas.

Šta prevozimo: strugovi, agregati, grafičke mašine, lake radne mašine, ostalo

Strugovi su mašine za obradu kako drveta, tako i metala. Reč je o veoma velikim i kabastim mašinama, koje su teške. Iz tog razloga nije ih moguće transportovati sa jedne lokacije na drugu običnim automobilom ili kombijem. Dodatna poteškoća je i utovar, odnosno, istovar takve mašine i zbog toga je pozivanje šlep službe najbolja odluka koju možete da donesete.

Agregati, slično kao i strugovi, veoma su veliki i teški, pa ih zbog toga nije jednostavno utovariti ili istovariti, ali ni transportovati zbog nosivost klasičnog vozila. Šlep služba je tu da vam pomogne u takvim situacijama. 

Grafičke mašine, kao što su: mašine za štampanje, oprema za grafičku doradu, ofset mašine, ploteri, knjigovezačke i mašine za sitoštampu mogu se prevesti jedino šlep vozilima. Reč je o mašinama koje su velike, a samim tim i teške. Šlep služba SP Star Bike vrši prevoz ovakvog tereta, a dobro opremljena vozila garantuju da će transport proteći bez oštećenja.

Lake radne mašine su mašine koje imaju točkove, ali se ne kreću brzinom većom od 45 km/h. U vozila sa ovakvim karakteristikama ubrajaju se: radne mašine za čišćenje, odnosno, usisavanje ulica - čistilice, rovokopači, utovarivači, kombajni do 3,12m širine.

Bilo da vam je potreban transport ili šlep - SP Star Bike je tu za vas. Stižemo na željenu lokaciju u najkraćem mogućem roku. Pozovite nas i uverite se.

šlep tereta i radnih mašina
šlep tereta i radnih mašina
POZOVITE ODMAH