Šlep služba Mirijevo

Šlep crvenog automobila na kamionu za šlepanje

Šlep služba Mirijevo spremno odgovara na vaše pozive, 7 dana u nedelji, tokom cele godine. Zahvaljujući modernom voznom parku i profesionalnom timu koji Vam stoji na raspolaganju, u mogućnosti smo da brzo reagujemo i ekspresno odgovorimo na Vaše zahteve. Vršimo šlep svih vrsta vozila od bilo kog mesta do Vaše lokacije u naselju Mirijevo, u okviru opštine Zvezdara, kao i od Mirijeva do bilo kog grada u Srbiji.

Odgovaramo na poziv u najkraćem mogućem roku i trudimo se da pružimo pravovremenu i efikasnu pomoć na putu! Osim intervencija na putu 24/7, vršimo i transport lakog i teškog tereta, kao i otkup polovnih i havarisanih vozila.

Pozovite nas +381 63 812 08 22

Šlep služba Mirijevo – brze intervencije na putu u Mirijevu i šire

Mirijevo je jedno od beogradskih naselja koje se nalazi u okviru opštine Zvezdara, na 7 km od centra grada.

Reč je od jednom od starijih naselja koje je izniklo iz istoimenog sela, koje je, kasnije, tokom 60-ih godina prošlog veka dobilo naziv “Proletersko naselje” zbog brojnih porodica koje su prve naselile novoizgrađeni potez Zvezdare, čiji su članovi bili službenici fabrike “Proleter”.

Mirijevo je danas jedno od najvećih beogradskih naselja, pa za slučaj da vam se na njegovoj teritoriji pokvari auto, bilo koji dan, u bilo koje doba, uvek možete računati na intervenciju naše šlep službe pozivom na broj +381 63 812 08 22.

Zahvaljujući pogodnoj lokaciji, naš tim je u stanju da dođe do vas ma gde se nalazili u naselju Mirijevo, uz pomoć modernih vozila kojima raspolažemo.

Efikasna i brza intervencija u svim delovima Mirijeva

Naš tim će vam pružiti efikasne usluge na putu u najkraćem roku, bilo da vam šlep služba Mirijevo zatreba u nekim od najprometnijih ulica u naselju, kao što su:

  • Mirijevski venac
  • Matice srpske
  • Mirijevski Bulevar
  • Jovanke Radaković

Ili vas nezgoda dočeka na manje prometinim adresama poput:

  • Milićeva
  • Radivoja Markovića
  • Dušana Radovića
  • Profesionalna asistencija na putu uz modernu opremu

Šlep služba Mirijevo SP Star Bike pruža pouzdanu, efikasnu i brzu uslugu transporta i to po najpovoljnijim cenama šlepovanja na tržištu. Posedujemo moderno opremljena, savremena vozila uz pomoć kojih naš tim može da izvrši i najkomplikovaniji manevar tokom intervencije, bilo da je reč o pokvarenom vozilu ili utovaru/istovaru.

Za vas vršimo:

Pored redovnih intervencija na putu, šlep služba Mirijevo vrši i izvlačenje automobila i kombija u slučaju saobraćajne nesreće, kao i transport vozila do servisa ukoliko dođe do kvara. Ukoliko memorišete naš broj telefona, možete se osloniti na naš tim profesionalaca da će vam priteći u pomoć u slučaju kvara!

Osim u Mirijevu, našu pomoć možete očekivati na svim lokacijama u Beogradu, Srbiji, ali i u inostranstvu. Sve što treba da uradite je da nas pozovete, i naš tim će izaći na teren u najkraćem mogućem roku.

POZOVITE ODMAH