Šlep služba Vračar

Šlep služba Vračar sp star bike

Šlep služba Vračar je efikasna šlep služba Beograd za transport vozila, a možete nas pozvati u bilo koje doba dana i noći. Dostupni smo sedam dana u nedelji i 365 dana u godini. Ono po čemu se izdvajamo kao jedna od najboljih službi ovog tipa u Beogradu, defintivno su efikasnost i brzina u radu, kao i povoljnost naših usluga.

Na nas možete da se oslonite i ako se nalazite u bilo kom drugom gradu Srbije ili u inostranstvu.

Vršimo transport i šlepovanje svih prevoznih sredstava, kao i lakog i teškog tereta. Ukoliko vam zatreba šlep automobila, šlep motora, šlepanje kombija, ili nekog drugog vozila, na našu šlep službu možete da računate.

Pružamo pomoć na putu gde god da se nalazite, a jedino što treba da uradite je da nas pozovete.

Pozovite nas +381 63 812 08 22

Šlep služba Vračar – stižemo do vas u najkraćem roku

Opština Vračar jedna je od 17 beogradskih opština, a oni koji žive u ovom delu Beograda kažu da “sve počinje na Vračaru”. Naziv Vračar prvi put se spominje 1492. godine, pa se ova opština smatra i jednom od najstarijih. Osim toga, saobraćajna infrastruktura je urađena po staromodnim principima, sa malom mogućnošću implementacije novih modela.

Nalazi se u samom centru glavnog grada Srbije, a ulice su često zakrčene brojnim automobilima. Ukoliko dođe do zastoja saobraćaja, neophodna je hitna reakcija šlep službe na Vračaru, kako bi se što pre uspostavilo normalno saobraćanje.

Ulice i kolovozi na Vračaru su uski i često neprohodni, pa je brza reakcija od velike važnosti radi normalizacije uslova za vožnju.

Posedujemo savremeni vozni park za šlep svih vrsta vozila

Šlep služba Vračar poseduje savremeno opremljen vozni park, koji je pogodan za manevrisanje, ukoliko nema dovoljno prostora za utovar ili istovar tereta sa vašeg prevoznog sredstva. To često može biti slučaj na teritoriji opštine Vračar, prepunoj jednosmernih ulica pri čemu dolazi do stvaranja gužvi u saobraćaju.

Bilo da se nalazite na teritoriji opštine Stari grad, Voždovac, Rakovica ili bilo kojoj drugoj, na nas možete da se oslonite u svakom trenutku.

Osim transporta vozila i tereta, vršimo i otkup polovnih i havarisanih vozila. Potrebno je samo da nas pozovete, a mi ćemo doći na željenu adresu i izvršiti potpuno besplatno procenu vozila. Budite uvereni da ćemo ponuditi najbolju otkupnu cenu vozila u gradu, o čemu svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata.

Šlep služba Vračar je uvek tu za vas kada smo vam najpotrebniji.

POZOVITE ODMAH