Šlep služba Vračar je šlep služba na koju možete da se oslonite u bilo koje doba dana ili noći. Dostupni smo sedam dana u nedelji i 365 dana u godini. Šlep služba Vračar SP Star Bike jedna je od najpovoljnijih, naefikasnijih i najbržih šlep službi u Beogradu.

Na nas možete da se oslonite i ako se nalazite u bilo kom drugom gradu Srbije  ili u inostranstvu

Vršimo transport i šlepovanje svih vrsta vozila, kao i lakog i teškog tereta. Ukoliko vam zatreba šlep automobila, šlep motora, šlepanje kombija, ili nekog drugog vozila, na našu šlep službu možete da se oslonite. Pružamo pomoć na putu ma gde da se nalazite. 

Šlep služba Vračar sp star bike

Šlep služba Vračar

SP STAR BIKE


Opština Vračar jedna je od 17 beogradskih opština, a oni koji žive u ovom delu Beograda kažu da "sve počinje na Vračaru".

Naziv Vračar prvi put se spominje 1492. godine, pa se ova opština smatra i jednom od najstarijih. Nalazi se u samom centru glavnog grada Srbije, a ulice su često zakrčene brojnim automobilima. Ukoliko dođe do zastoja saobraćaja, neophodna je hitna reakcija šlep službe, kako bi se što pre uspostavilo normalno saobraćanje.

Ulice i kolovozi na Vračaru su uski i često neprohodni, pa je brza reakcija šlep službe od velike važnosti.

Šlep služba sa najboljim voznim parkom

SP STAR BIKE


Šlep služba Vračar SP Star Bike poseduje moderno i savremeno opremljen vozni park koji je pogodan za manevrisanje ukoliko nema dovoljno prostora za utovar ilii istovar vozila. Bilo da se nalazite na teritoriji opštine Stari grad, Voždovac, Rakovicaili bilo kojoj drugoj, na nas možete da se oslonite.

Osim transporta vozila i tereta, vršimo i otkup polovnih ili havarisanih vozila. Potrebno je samo da nas pozovete, a mi ćemo doći na željenu adresu i izvršiti potpuno besplatno procenu vozila. Možete da budete uvereni da ćemo ponuditi najbolju otkupnu cenu vozila u gradu. 

Šlep služba Vračar je uvek tu za vas kad smo vam najpotrebniji.

POZOVITE ODMAH