Šlep služba Barajevo efikasno i brzo vrši transport svih vrsta vozila. Šlep služba SP Star Bike poseduje moderan i veoma dobro opremllljen vozni park. Pored toga, naš stručan tim spreman je da pomogne svim vozačima bez obzira na vrstu vozila koje poseduju.

Najefikasnija i najbrža šlep služba dostupna je sedam dana u nedelji i 365 dana godišnje. Ukoliko vam je potrebna pomoć na putu, na nas uvek možete da se oslonite. Potrebno je samo da nas kontaktirate i mi ćemo u najkraćem roku biti na adresi gde smo vam potrebni. Ujedno, mi smo i najjeftinija šlep služba koja vrši šlep vozila kako u Beogradu, tako i u drugim gradovima Srbije i u inostranstvu.

slep sluzba barajevo sp star bike

Šlep služba Barajevo

SP STAR BIKE


Opština Barajevo je jedna od 17 beogradskih opština, a celom svojom površinom nalazi se van grada Beograda. Ona je, zvanično, prigradska beogradska opština koja se od centra glavnog grada Srbije nalazi na udaljenosti od 27 kilometara. 

Na njenoj teritoriji nalazi se 14 naseljenih mesta, kao i 15 mesnih zajednica. Veliki broj stanovnika Beograda poseduje vikendice u ovoj opštini, jer se nalazi u delu zemlje koji obiluje prirodom, kao i predelima idealnim za relaksaciju.

Veliki deo opštine čini Lipovička šuma čiji teren ljubitelji adrenalina koriste za vožnju ATV i sličnih vozila. Ukoliko ste se odlučili za ovakav sport i dogodi vam se nezgoda, možete da računate na nas.

Šlepanje kvadova, šlepanje ATV vozila, naša su specijalnost.

Pored toga, vršimo i:

Kada god da vam zatreba transport vozila do servisa ili bilo koje druge lokacije, pozovite šlep službu SP Star Bike. Šlep služba Barajevo je tu za vas!

Šlep svih vrsta vozila

SP STAR BIKE


Osim šlepovanja svih vrsta vozila, vršimo i otkup havarisanih ili polovnih vozila. Potrebno je samo da nas kontaktirate, a mi ćemo izvršiti potpuno besplatnu procenu i ponuditi vam najbolju moguću cenu. 

Šlep služba SP Star Bike je uvek tu za vas. Na nas uvek možete da se oslonite!

POZOVITE ODMAH