Šlep služba Barajevo

slep sluzba barajevo sp star bike

Šlep služba Barajevo efikasno i brzo vrši transport svih vrsta vozila. Šlep služba SP Star Bike poseduje moderan i veoma dobro opremljen vozni park. Pored toga, naš stručan tim spreman je da pomogne svim vozačima bez obzira na vrstu vozila koje poseduju.

Dostupni smo sedam dana u nedelji i 365 dana godišnje. Ukoliko vam je potrebna pomoć na putu, na nas uvek možete da se oslonite. Potrebno je samo da nas kontaktirate i mi ćemo u najkraćem roku biti na adresi gde smo vam potrebni. Ujedno, mi smo i najjeftinija šlep služba koja vrši šlep vozila kako u Beogradu, tako i u drugim gradovima Srbije i u inostranstvu.

Pozovite nas +381 63 812 08 22

Šlep služba Barajevo – dostupna 24 sata denvno

Opština Barajevo je jedna od 17 beogradskih opština, a celom svojom površinom nalazi se van grada Beograda. Ona je zvanično prigradska beogradska opština, koja se od centra glavnog grada Srbije nalazi na udaljenosti od 27 kilometara.

Na njenoj teritoriji nalazi se 14 naseljenih mesta, kao i 15 mesnih zajednica. Veliki broj stanovnika Beograda poseduje vikendice u ovoj opštini, jer se nalazi u delu zemlje koji obiluje prirodom, kao i predelima idealnim za relaksaciju.

Veliki deo opštine čini Lipovička šuma, čiji teren ljubitelji adrenalina koriste za vožnju ATV i sličnih vozila. Ukoliko ste se odlučili za ovakav sport i dogodi vam se nezgoda, možete da računate na nas.

Šlepanje kvadova, šlepanje ATV vozila, naša su specijalnost.

Pored toga, vršimo i:

Kada god vam zatreba transport vozila do servisa ili bilo koje druge lokacije, pozovite šlep službu Barajevo i uverite se u profesionalnu i efikasnu uslugu.

Šlep svih vrsta vozila

Osim šlepovanja svih vrsta vozila, vršimo i otkup havarisanih ili polovnih vozila. Potrebno je samo da nas kontaktirate, a mi ćemo izvrpiti potpuno besplatnu procenu i ponuditi vam najbolju moguću cenu.

Na nas uvek možete da se oslonite!

POZOVITE ODMAH