Šlep služba Slovenija – šlepanje vozila iz Slovenije u Srbiju

Šlep služba – SP Star Bike nudi pomoć na putu na teritoriji Slovenije u vidu šlepanja vozila za Srbiju. Prepoznali smo potrebe vozača sa naših prostora širom Evrope i odlučili da jednako profesionalno i efikasno ponudimo sopstvene usluge šlepanja u različitim zemljama. Pozovite nas ukoliko vam je potrebna pomoć na putu u Sloveniji i očekujte brz izlazak na teren!

Udaljenost između Beograda i Ljubljane, glavnog grada Slovenije je nešto više od 530 km, a većinu trase pokriva auto put, pa se vremenski može stići za oko 5 sati vožnje. To našoj ekipi omogućava da brzo dođe do svakog klijenta kome je potrebna šlep služba u bilo kom delu Slovenije. Svakom potencijalnom klijentu stojimo na raspolaganju 24 sata dnevno, radnim danima, subotom, nedeljom, praznicima, 365 dana godišnje! 

Pomoć na putu u Sloveniji

Na Vaš zahtev u hitnom roku doći ćemo do bilo kojeg odredišta u Sloveniji i pružiti Vam pomoć na putu, bilo da se radi o saobraćajnoj nezgodi i oštećenju Vašeg automobila ili se desio neočekivani kvar i ostali ste pored puta sa četvorotočkašem koji neće da upali. Naša stručna ekipa osim adekvatnih vozila poseduje i svu potrebnu opremu, pa Vam možemo pomoći u izvlačenju vozila u slučaju sletanja sa puta, obaviti šlepanje iz Slovenije u Srbiju havarisanog ili neispravnog vozila, a našim šlep vozilima vršimo i usluge transporta ispravnih polovnih, kao i potpuno novih automobila. 

Dakle, ako Vam treba bilo koja vrsta pomoći na putu i šlepanja sa bilo koje lokacije u Sloveniji do svih delova Srbije, na pravom ste mestu! Naše šlep usluge iz inostranstva su brze, bezbedne i povoljne! 

Bezbedan i brz auto šlep iz Slovenije u Srbiju 00-24

Naše šlep usluge dostupne su svim građanima Republike Srbije koji nam sa iz Slovenije obrate za pomoć, u bilo koje doba dana i noći i sa bilo koje lokacije u ovoj zemlji. 

Nakon Vašeg poziva brzo organizujemo ekipu koja adekvatnim šlep vozilom odmah kreće ka odredištu u Sloveniji gde se nalazi Vaš pokvaren ili havarisan automobil. Naše ljudstvo čine iskusni profesionalci koji svoj posao obavalju brzo, efikasno i bezbedno, a osim toga naša šlep vozila mogu na krajnje bezbedan način da obave svaku vrstu šlepanja. 

Raspolažemo kamionima sa silazećim navozom, vozilima sa brilama, pauk vozilima, prikolicama za šlep. Isto tako, posedujemo i svu neophodnu opremu. Sve ovo omogućava našim iskusnim ekipama za šlep da na jednostavan i potpuno bezbedan način utovare Vaše vozilo na šlepku i transportuju ga u Srbiju. 

Bilo da je u pitanju kvar i želite da Vašeg četvorotočkaša odšlepate do majstora ili da je u pitanju oštećenje vozila koje hoćete da prevezete do Vaše kuće ili do auto otpada, možemo Vam pomoći u svakoj situaciji!. Takođe, SP Star Bike bavi se i šlepanjem novih vozila, a vršimo i šlepanje polovnih automobila iz Slovenije koji su u voznom stanju. I to nije sve – naša delatnost obuhvata i šlepanje motora, šlep kvadova, prikolica, transport kombija ili bilo kog drugog tereta. 

Kontaktirajte nas i dogovorićemo se oko svih detalja u brzom roku! 

Šlep vozila iz svih mesta i gradova Slovenije u Srbiju 

Zbog prirodnih lepota i odličnih uslova za zimski odmor, državljani Republike Srbije najčešće odlaze u Sloveniju kao turisti, a do nekih od destinacija u ovoj prelepoj zemlji vode dobro uređeni ali krivudavi putevi, pa usled nepažnje može doći do raznih neželjenih situacija, pogotovo u zimskom periodu. Ako Vam se desio peh, ne brinite, jer Šlep služba SP Star Bike doći će do svakog odredišta u Sloveniji i obaviti utovar i šlepanje vašeg automobila. Pomenućemo samo neke gradove i mesta iz kojih vršim auto šlep iz Slovenije: 

  • Šlep vozila Ljubljana
  • Šlepanje vozila Maribor, 
  • Šlep vozila Bled, 
  • Triglav,
  • Postojnska jama, 
  • Kranjska gora, 
  • mesta na obali Jadranskog mora, kao što su Piran ili Koper. 

Ako se pak nalazite na bilo kojoj tački između navedenih odredišta, ili na bilo kojoj drugoj lokaciji u bilo kom delu Slovenije, imajte na umu da naše usluge obuhvataju čitavu teritoriju ove zemlje i da ćemo na Vaš poziv najhitnije doći gde god da Vam se dogodio peh sa vozilom. 

Cena šlepanja iz Slovenije

Usluge šlepanja vozila iz inostranstva podležu posebnom cenovniku koji se može razlikovati u odnosu na cene za šlep u Srbiji. Cena šlepanja vozila iz Slovenije u Srbiju zavisi pre svega od kilometraže, ali i od nekoliko drugih faktora. 

Tačnu cenu možemo odrediti tek nakon što nam kažete lokaciju do koje je potrebno doći i opišete nam konkretnu situaciju sa Vašim vozilom. Pozovite nas i napravićemo najpovoljniji dogovor, tu smo za sve naše klijente, da im pomognemo i pružimo im profesionalnu pomoć na putu! Potrebno je samo da nam se javite telefonom na broj +381 63 812 08 22 ili da nam pošaljete mejl na saramoto@mts.rs. Dobićete odgovor u gotovo trenutnom roku, jer naša služba radi non stop, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. 

Šlep crvenog automobila na Karaburmi na plavom šlep kamionu

Šlep služba Beograd – šlepanje vozila iz Slovenije do Beograda i Srbije

Iako su glavni putevi kroz Sloveniju veoma dobri i moderni, postoji šansa da će vaš automobil tokom obilaska zavučenih lepota i vožnje po nešto ruralnijim putevima usled opterećenja stati. Ukoliko vam se ovo dogodi, potrebno je da znate da auto šlep služba iz Srbije SP Star Bike nudi šlepanje iz Slovenije do Srbije po povoljnim cenama.

Slovenija predstavlja najrazvijenu državu sa prostora bivše Jugoslavije, pa je kao takva ekonomski, turistički i kulturni most naših državljana prema zemljama Zapadne Evrope, zbog čega mnogi odlučuju da je posete.

Auto-putem preko Hrvatske se veoma brzo može stići do granica sa Slovenijom, odakle se pruža puno turističkih opcija kao što su Bledsko jezero, Kranjska gora, Postojnska jama.

Ukoliko vam tokom obilaska ovih predivnih destinacija stane vozilo, pozovite nas! Karakterišu nas profesionalna usluga i moderan vozni park, dok naša vučna služba izlazi na teren u najkraćem mogućem roku!

Pomoć na putu na teritoriji Slovenije

Pomoć na putu će vam biti najpotrebnija tokom međunarodnih putovanja. Prepoznali smo potrebe vozača iz Srbije za šlepanjem vozila iz Slovenije i drugih zemalja:

Možete nas kontaktirati u bilo koje doba dana gde god da se nalazite i to tokom čitave godine 24h dnevno.

Šlep vozila iz inostranstva je dodatna usluga koja nas odvaja od konkurencije, dok uz povoljne cene postajemo najbolji izbor za šlep vozila svima kojima je potreban šlep iz inostranstva u Srbiju.

Cena šlep službe – povoljna i jednako kvalitetna usluga

Kvar automobila, sudar ili nešto drugo zbog čega automobil neće biti u voznom stanju može zaista otežati putovanje. Kao najbolja mogućnost čini se angažovanje šlep službe SP Star Bike iz Srbije.

Potreba za šlepanjem u inostranstvu otvara najbitnije pitanje:

   –    koliko košta šlep služba, odnosno njene usluge u Sloveniji i drugim zemljama?

Ukoliko vam je potrebna šlep služba, cena je kod nas veoma povoljna, dok smo ujedno profesionalni i iskusni u šlepanju raznih prevoznih sredstava.

Šlep služba cena po km – najpraktičniji i pouzdaniji način naplate

Cena šlep službe po kilometru najpraktičniji je i najpošteniji način naplate usluga i toga se pridržavamo u praksi. Vrednost naše usluge zavisiće od toga koja je početna tačka i do koje lokacije vam je potrebno šlepanje vozila.

Za šlepanje vozila iz inostranstva formiramo posebne cene nakon vašeg upita i utvrđivanja tačne lokacije.

Šlep služba Srbija – vršimo šlepanje iz inostranstva do Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca

Bez obzira da li vam je na teritoriji Slovenije potrebno šlepanje havarisanog vozila, kombija, motora ili drugog prevoznog sredstva, spremni smo za svaku situaciju i transport do svih većih gradova u Srbiji.

POZOVITE ODMAH