Šlep služba Slovenija – šlepanje vozila iz Slovenije u Srbiju

Šlep služba – SP Star Bike nudi pomoć na putu na teritoriji Slovenije u vidu šlepanja vozila za Srbiju. Prepoznali smo potrebe vozača sa naših prostora širom Evrope i odlučili da jednako profesionalno i efikasno ponudimo sopstvene usluge šlepanja u različitim zemljama. Pozovite nas ukoliko vam je potrebna pomoć na putu u Sloveniji i očekujte brz izlazak na teren!

Šlep crvenog automobila na Karaburmi na plavom šlep kamionu

Šlep služba Beograd – šlepanje vozila iz Slovenije do Beograda i Srbije

Iako su glavni putevi kroz Sloveniju veoma dobri i moderni, postoji šansa da će vaš automobil tokom obilaska zavučenih lepota i vožnje po nešto ruralnijim putevima usled opterećenja stati. Ukoliko vam se ovo dogodi, potrebno je da znate da auto šlep služba iz Srbije SP Star Bike nudi šlepanje iz Slovenije do Srbije po povoljnim cenama.

Slovenija predstavlja najrazvijenu državu sa prostora bivše Jugoslavije, pa je kao takva ekonomski, turistički i kulturni most naših državljana prema zemljama Zapadne Evrope, zbog čega mnogi odlučuju da je posete.

Auto-putem preko Hrvatske se veoma brzo može stići do granica sa Slovenijom, odakle se pruža puno turističkih opcija kao što su Bledsko jezero, Kranjska gora, Postojnska jama.

Ukoliko vam tokom obilaska ovih predivnih destinacija stane vozilo, pozovite nas! Karakterišu nas profesionalna usluga i moderan vozni park, dok naša vučna služba izlazi na teren u najkraćem mogućem roku!

Pomoć na putu na teritoriji Slovenije

Pomoć na putu će vam biti najpotrebnija tokom međunarodnih putovanja. Prepoznali smo potrebe vozača iz Srbije za šlepanjem vozila iz Slovenije i drugih zemalja:

Možete nas kontaktirati u bilo koje doba dana gde god da se nalazite i to tokom čitave godine 24h dnevno.

Šlep vozila iz inostranstva je dodatna usluga koja nas odvaja od konkurencije, dok uz povoljne cene postajemo najbolji izbor za šlep vozila svima kojima je potreban šlep iz inostranstva u Srbiju.

Cena šlep službe – povoljna i jednako kvalitetna usluga

Kvar automobila, sudar ili nešto drugo zbog čega automobil neće biti u voznom stanju može zaista otežati putovanje. Kao najbolja mogućnost čini se angažovanje šlep službe SP Star Bike iz Srbije.

Potreba za šlepanjem u inostranstvu otvara najbitnije pitanje:

   –    koliko košta šlep služba, odnosno njene usluge u Sloveniji i drugim zemljama?

Ukoliko vam je potrebna šlep služba, cena je kod nas veoma povoljna, dok smo ujedno profesionalni i iskusni u šlepanju raznih prevoznih sredstava.

Šlep služba cena po km – najpraktičniji i pouzdaniji način naplate

Cena šlep službe po kilometru najpraktičniji je i najpošteniji način naplate usluga i toga se pridržavamo u praksi. Vrednost naše usluge zavisiće od toga koja je početna tačka i do koje lokacije vam je potrebno šlepanje vozila.

Za šlepanje vozila iz inostranstva formiramo posebne cene nakon vašeg upita i utvrđivanja tačne lokacije.

Šlep služba Srbija – vršimo šlepanje iz inostranstva do Beograda, Novog Sada, Niša i Kragujevca

Bez obzira da li vam je na teritoriji Slovenije potrebno šlepanje havarisanog vozila, kombija, motora ili drugog prevoznog sredstva, spremni smo za svaku situaciju i transport do svih većih gradova u Srbiji.

POZOVITE ODMAH