Šlep služba Nemačka – Šlepanje vozila iz Nemačke za Srbiju

Šlep služba Nemačka – nudimo brzu i efikasnu uslugu šlepanja vozila iz Nemačke za Srbiju. Ukoliko vam se desio kvar vozila na putevima u Nemačkoj, ne oklevajte da nas pozovete i omogućite sebi povoljan šlep ka Srbiji. Kontaktirajte šlep službu SP Star Bike i uverite se u efikasnost usluge šlepanja!

Šlep vozila iz Nemačke

Šlepanje vozila iz Nemačke za Srbiju

Nemačka je čest odabir naših državljana za odlazak na rad u inostranstvo, dok su i firme iz ove države čest partner naših kompanija. Zbog toga ne čudi zašto je toliki broj naših vozača često na nemačkim putevima. 

Iako je Nemačka poznata po najboljim putevima u Evropi, nikada ne možete znati kada će se desiti neki kvar ili saobraćajna nezgoda, kada vaše vozilo mora biti isključeno iz saobraćaja.

Ukoliko vam je potrebna šlep služba Nemačka je jedna od zemalja koju uslugom šlepanja pokrivamo u celosti. Ne dozvolite da vam se desi kvar na putu, a da nemate spremno rešenje!

Mi smo najbolje rešenje za šlepanje vozila iz Nemačke, jer nudimo brzu, efikasnu i povoljnu uslugu pomoći na putu u inostranstvu.

Pomoć na putu u Nemačkoj – šlepanje vozila za Srbiju

Jedna od opcija kada vam se vozilo pokvari na teritoriji druge zemlje jeste da pozovete njihovu službu za šlepanje. Ono što je problem kod ove opcije jeste cena usluge i što u drugoj državi verovatno nemate svog majstora od poverenja kod koga biste doterali vozilo.

Bilo da vam se desio kvar na putu u Berlinu, Minhenu, Kelnu, Drezdenu, Frankfurtu, Štutgartu, nekom drugom gradu, njihovoj blizini ili negde daleko na putu, ne oklevajte da nas pozovete.

Pored brze reakcije, naš tim čine profesionalci, koji će vaš vozilo došlepati do Srbije potpuno sigurno.

Šlep Služba SP Star Bike poznata je kao jedna od najboljih na teritoriji Srbije. Svoje poslovanje smo proširili na mnoge od zemalja Evrope, tako da vam pomažemo na putu i šlepamo vozila do Srbije sa mnogih lokacija.

Ukoliko vam se desi kvar na putu ka Nemačkoj u nekoj od drugih zemalja, takođe nas možete kontaktirati, jer imamo spremne timove:

Šlep služba Nemačka – brza i efikasna reakcija uz povoljnu naplatu

U našem voznom parku za šlepanje nalaze se maksimalno sigurna i proverena vozila koja ispunjavaju sve standarde. Bezbedna i proverena vozila pogodna su za veće kilometraže i transport pokvarenih vozila bez ikakvih problema.

Možete nas kontaktirati putem dobro poznatog broja telefona: 063/812-0822!

U najkraćem roku izlazimo na teren i šaljemo svoj tim na dogovorenu lokaciju. Nakon vašeg poziva ćemo se dogovoriti oko cene šlepanja, koju računamo na osnovu pređene kilometraže.

Želimo da vam šlep nikada ne zatreba, ali ako se to desi, znate koga treba da pozovete! 

POZOVITE ODMAH