Šlep služba Novi Beograd

Šlep služba Novi Beograd SP Star Bike

Šlep služba Novi Beograd SP Star Bike stoji vam na raspolaganju 24/7 za sve vaše potrebe. Iako se radi o području sa verovatno najvećom tražnjom za šlep uslugama u Beogradu, to za nas ne predstavlja nikakav problem.

Šlep služba Beograd, SP Star Bike reaguje brzo na vaš poziv sa Novog Beograda i pruža šlepovanje u najkraćem periodu, do bilo koje lokacije u gradu, bliže ili dalje, kao i izvan glavnog grada.

Geografska rasprostanjenost i saobraćajna infrastruktura koju čine dugi bulevari i široki kolovozi olakšavaju da šlep služba Novi Beograd nema nikakvih poteškoća da pruži neophodnu pomoć na putu, kao ni za utovar/istovar vozila različitih gabarite i transport do željene adrese.

Pozovite nas +381 63 812 08 22

ŠLEP SLUŽBA NOVI BEOGRAD – HITNE INTERVENCIJE

Kao opština u koju najveći broj ljudi u Beogradu ide na posao, logično je da ogroman broj vozila cirkuliše upravo na tom području. U slučaju bilo kakvog kvara ili havarije, efikasna i brza reakcija službe na Novom Beogradu je od izuzetne važnosti, kako bi saobraćaj nastavio nesmetano da funkcioniše.

Upravo zbog toga, pružamo usluge hitne intervencije šlepa na Novom Beogradu i javljamo se na adresu u veoma kratkom roku. Samo jednim pozivom na broj +381 63 812 08 22 dobijate pravovremenu uslugu šlepanja automobila u bilo koje doba dana i noći po izuzetno povoljnoj ceni.

Posedujemo savremeni vozni park, kao i najmoderniju opremu za šlepovanje i izvlačenje vozila. Vozila sa brilama i silazećim navozom omogućavaju nam da manvrišemo kako sa vozilima, tako i sa lakim teretom koji takođe transportujemo za Vas.

Delovi Novog Beograda na koje stižemo u najkraćem roku

Mi smo tu za vas na kojoj god lokaciji Novog Beograda da se nalazite, a svakako, neke od najčešćih za koje dobijamo upit, jesu:

  • Belville
  • Arena
  • Airport city
  • Blok 70
  • A blok
  • Savski kej
  • Ušće i potez oko tržnog centra
  • Kružni tok
  • Opština Novi Beograd i dr.

Imajući u vidu razvoj Novog Beograda u pogledu stambenih i poslovnih kompleksa, nema sumnje da će saobraćaj u ovom delu grada postajati sve gušći. Zato je veoma bitno da ukoliko se desi bilo kakva nezgoda na putu, da se taj problem reši u što kraćem roku kako bi saobraćaj mogao nesmetano da fukncioniše.

Naš tim pruža pravovremenu uslugu u bilo koje doba dana i noći, jer pored dugogodišnjeg iskustva u šlepanju vozila sa Novog Beograda želimo da postanemo vaš oslonac na putu gde god da se nalazite!

Tu smo za sve vrste problema koje možete doživeti na opštini Novi Beograd

Bićemo vaš saveznik na putu za:

Usluge hitne intervencije pružamo na području celog Beograda, pa tako i na najmnogoljudnijoj opštini grada – Novom Beogradu, dok naše standardne usluge šlep službe pružamo i u drugim gradovima Srbije, pa i u inostranstvu.

Ako na Novom Beogradu posedujete i vozilo koje treba preneti na drugu lokaciju, jer nije u ispravnom stanju ili poželite da ga prodajte, znajte da mi vršimo i otkup polovnih i havarisanih vozila na Novom Beogradu, tako da vam stojimo na raspolaganju.

POZOVITE ODMAH