Šlep služba Novi Beograd

Široki bulevari i sjajna putna infrastruktura Novog Beograda razlog su što je u ovom delu grada manja učestalost saobraćajnih udesa. Međutim, to ne znači da se nezgode ne dešavaju, a neke od opasnijih i kritičnijih lokacija su kružni tok na Novom Beogradu, kao i mostovi Gazela i Brankov most.

Savetujemo oprez, kao i da budno pratite saobraćajne znake i signalizaciju. Kada ste za volanom vi odgovarate za svoju sigurnost, ali i opštu bezbednost na putu. Naša šlep služba je tu da pomogne i bude vaš pouzdan partner u saobraćaju!

Šlep služba Novi Beograd cene – povoljna usluga šlepanja u novobeogradskim blokovima

Važno nam je da naši klijenti u svakom trenutku budu zadovoljni zbog čega smo po pitanju cena transparentni. Cena šlep službe Novi Beograd formira se na osnovu nekoliko faktora, a glavni su svakako udaljenost i okolnosti u kojima se šlepa vozilo. 

Pogledajte naš tačno formiran cenovnik usluga, a za sve dodatne i specifične zahteve pozovite ili pošaljite upit. U zavisnosti od usluga koje tražite dogovorićemo konačnu cenu šlepanja. Bilo da vam treba šlep havarisanog vozila, hoćete da odšlepate motor, viljuškar ili neko treće vozilo velikog gabarita, cena ove usluge biće prilagođena vama tako da dobijete najviši kvalitet po pogodnoj ceni.

Šlep služba Novi Beograd je mnogo više od pomoći na putu. Naš tim profesionalaca radi sa kvalitetnom opremom, a sve sa ciljem da postanemo lider u ovoj oblasti i još bitnije – vaš oslonac bez obzira na prirodu problema. Brz i bezbedan štep nakon udesa, pomoć oko problema sa gumama, gorivom, u bilo kojoj situaciji, na bilo kojoj lokaciji na Novom Beogradu – tu smo da efikasno i povoljno otklonimo svaki kvar!

Pozovite nas i mi ćemo odšlepati vaše vozilo do željene adrese. Šlep služba pomoć na putu je tu za vas 24h – 7 dana u nedelji, 365 dana godišnje, a naš broj telefona je +381 63 812 08 22.

Šlep služba Novi Beograd SP Star Bike

Šlep služba Novi Beograd SP Star Bike stoji vam na raspolaganju 24/7 za sve vaše potrebe. Iako se radi o području sa verovatno najvećom tražnjom za šlep uslugama u Beogradu, to za nas ne predstavlja nikakav problem.

Šlep SP Star Bike reaguje brzo na vaš poziv i pruža šlepovanje brz šlep vozila na Novom Beogradu u najkraćem periodu, do bilo koje lokacije u Beogradu, bliže ili dalje, kao i izvan glavnog grada.

Geografska rasprostanjenost i saobraćajna infrastruktura koju čine dugi bulevari i široki kolovozi olakšavaju da naša šlep služba Novi Beograd nema nikakvih poteškoća da pruži nephodnu pomoć na putu u Beogradu, kao ni za utovar/istovar vozila različitih gabarite i transport do željene adrese.

Pozovite nas +381 63 812 08 22

Hitne intervencije šlepanja vozila u blokovima 00-24h

Kao opština u koju najveći broj ljudi u Beogradu ide na posao, logično je da ogroman broj vozila cirkuliše upravo na tom području. U slučaju bilo kakvog kvara ili havarije, efikasna i brza reakcija službe na Novom Beogradu je od izuzetne važnosti, kako bi saobraćaj nastavio nesmetano da funkcioniše.

Upravo zbog toga, pružamo usluge hitne intervencije šlepa na Novom Beogradu i javljamo se na adresu u veoma kratkom roku. Samo jednim pozivom na broj +381 63 812 08 22 dobijate pravovremenu uslugu šlepanja automobila u bilo koje doba dana i noći po izuzetno povoljnoj ceni.

Stižemo do bilo kog bloka na Novom Beogradu u najkraćem roku

Mi smo tu za vas na kojoj god lokaciji Novog Beograda da se nalazite, a svakako, neke od najčešćih za koje dobijamo upit, jesu:

 • Belville
 • Arena
 • Airport city
 • Blok 70
 • Blok 45
 • Blok 60
 • A blok
 • Savski kej
 • Ušće i potez oko tržnog centra
 • Kružni tok
 • Opština Novi Beograd i dr.

Tu smo za sve vrste problema koje možete doživeti na opštini Novi Beograd u bilo kom bloku

Bićemo vaš saveznik na putu za:

Usluge hitne intervencije pružamo na području celog Beograda, pa tako i na najmnogoljudnijoj opštini grada – Novom Beogradu, dok naše standardne usluge šlep službe pružamo i u drugim gradovima Srbije. Pored toga, imamo raspostranjen tim i za pružanje brze usluga pomoći na putu u inostranstvu.

POZOVITE ODMAH