Šlep služba Novi Beograd SP Star Bike stoji vam na raspolaganju 24/7 za sve vaše potrebe. Iako se radi o području sa verovatno najvećom tražnjom za šlep uslugama u Beogradu, to za nas ne predstavlja nikakav problem.

Šlep SP Star Bike reaguje brzo na vaš poziv sa Novog Beograda i pruža šlepovanje u najkraćem periodu, do bilo koje lokacije u gradu, bliže ili dalje, kao i izvan glavnog grada.

Geografska rasprostanjenost i saobraćajna infrastruktura koju čine dugi bulevari i široki kolovozi olakšavaju da naša šlep služba na Novom Beogradu nema nikakvih poteškoća za utovar/istovar vozila različitih gabarite i transport do željene adrese.

Šlep služba Novi Beograd SP Star Bike

Vaša šlep služba na Novom Beogradu - hitne intervencije


Kao opština u koju najveći broj ljudi u Beogradu ide na posao, logično je da ogroman broj vozila cirkuliše upravo na tom području. U slučaju bilo kakvog kvara ili havarije, efikasna i brza reakcija službe na Novom Beogradu je od izuzetne važnosti, kako bi saobraćaj nastavio nesmetano da funkcioniše.

Upravo zbog toga, pružamo usluge hitne intervencije šlepa na Novom Beogradu i javljamo se na adresu u veoma kratkom roku. Samo jednim pozivom na broj +381 63 812 08 22 dobijate pravovremenu uslugu šlepanja automobila u bilo koje doba dana i noći po izuzetno povoljnoj ceni.

Posedujemo savremeni vozni park, kao i najmoderniju opremu za šlepovanje i izvlačenje vozila. Vozila sa brilama i silazećim navozom omogućavaju nam da manvrišemo kako sa vozilima, tako i sa lakim teretom koji takođe transportujemo za Vas.

Delovi Novog Beograda na koje stižemo u najkraćem roku

Mi smo tu za vas na kojoj god lokaciji Novog Beograda da se nalazite, a svakako, neke od najčešćih za koje dobijamo upit, jesu:

  • Belville
  • Arena
  • Airport city
  • Blok 70
  • A blok
  • Savski kej
  • Ušće i potez oko tržnog centra
  • Kružni tok
  • Opština Novi Beograd i dr.

Tu smo za sve vrste problema koje možete doživeti na opštini Novi Beograd

Bićemo vaš saveznik na putu za:

Usluge hitne intervencije pružamo na području celog Beograda, pa tako i na najmnogoljudnijoj opštini grada - Novom Beogradu, dok naše standardne usluge šlep službe pružamo i u drugim gradovima Srbije, pa i u inostranstvu

Ako na Novom Beogradu posedujete i vozilo koje treba preneti na drugu lokaciju, jer nije u ispravnom stanju ili poželite da ga prodajte, znajte da mi vršimo i otkup polovnih i havarisanih vozila na Novom Beogradu, tako da vam stojimo na raspolaganju.

POZOVITE ODMAH