Šlep služba Novi Beograd SP Star Bike već dugi niz godina pomaže vozačima koji su iznenada ostali bez prevoznog sredstva. Opština Novi Beograd jedna je od najnovijih i najmodernijih opština glavnog grada Srbije. Prostire se na preko 40 kvadratnih kilometara, a ima skoro 300 hiljada stanovnika.

Saobraćajna infrastruktura Novog Beograda je među najrazvijenijima u Srbiji. Široke ulice i moderan dizajn kolovoza idealni su za promet i vožnju dvotočkaša i četvorotočkaša. U slučaju kvara ili havarije, šlep služba uglavnom nema poteškoća sa utovarom ili istovarom vozila koje je potrebno transportovati na drugu lokaciju. 

Pomoć na putu je neophodna, naročito ukoliko prelazite više od 30 kilometara dnevno. Brojne velike firme nalaze se upravo na Novom Beogradu, pa se zbog toga veliki broj vozila sliva baš u ovu opštinu. U slučaju kvara ili havarije, i kako bi saobraćaj neometano funkcionisao, efikasna i brza reakcija šlep službe je od presudne važnosti.

Šlep služba Novi Beograd SP Star Bike

Šlep služba Novi Beograd

SP STAR BIKE


Lokacija šlep službe SP Star Bike obezbeđuje pravovremenu reakciju profesionalnog tima jer se nalazimo u blizini aerodroma i auto-puta. Strateški položaj naše šlep službe omogućava nam da stignemo do vas u veoma kratkom roku. 

Posedujemo najsavremeniji vozni park, kao i najmoderniju opremu za šlepovanje ili izvlačenje vozila. 

Vozila sa barilama i silaznim navozom mogućavaju nam da manevrišemo kako sa vozilima, tako i sa lakim teretom koji takođe transportujemo za vas. 

Obezbeđujemo prvoklasnu, efikasnu i revolucionarnu uslugu i to po najpovoljnijim cenama

Kako možemo da vam pomognemo? Kada treba da nas pozovete?

  • Problem sa gumom ili gumama
  • Zaključan automobil
  • Šlep dvotočkaša ili četvorotočkaša
  • Šlep havarisanih vozila
  • Šlepovanje kombija
  • Prevoz ili transport lakog tereta
  • Ostali ste bez goriva
  • Šlepovanje oldtajmera

Usluge pružamo kako u Beogradu, tako i u drugim gradovima Srbije, ali i u inostranstvu. Vrhunska oprema koju posedujemo omogućava nam da u veoma kratkom roku uklonimo vozilo sa kolovoza, i da osposobimo neometano funkcionisanje saobraćaja.

Ukoliko se nađete u neprijatnosti ili imate bilo kakav problem, kao i ukoliko vam treba transport vozila, pozovite nas, a mi ćemo vam pomoći u najkraćem roku.

Osim šlepovanja, bavimo se i otkupom polovnih i havarisanih vozila, a procenu stanja vozila i ponudu vršimo besplatno. 

Call Now ButtonPOZOVITE ODMAH
sr_RSSerbian
sr_RSSerbian