Šlep havarisanog vozila

Šlep havarisanog vozila

Šlep havarisanog vozila zahteva angažovanje stručnjaka.

Ono što nijedan vozač ne želi da ga snađe tokom vožnje jesu saobraćajne nesreće. Nažalost, statistički podaci pokazuju njihov porast iz godine u godinu. Posebno tokom letnjih meseci, kada je zbog godišnjih odmora pojačan saobraćaj na glavnim saobraćajnicama. Upravo u tom periodu pomoć na putu u Srbiji mnogima je više nego potrebna. Samim tim se javlja i veća potreba za izborom odgovarajuće šlep službe.

Nažalost, postoje događaji kada je vaš četvorotočkaš toliko oštećen prilikom nesreće da ga ne možete pokrenuti. Šlepanje vozila do servisa postaje dodatno komplikovano kada uvidite da je i sama popravka pod znakom pitanja.

Pozovite nas +381 63 812 08 22

KADA JE POTREBAN ŠLEP HAVARISANOG VOZILA?

Šlep havarisanog vozila podrazumeva spasilačku vuču vozila u hitnim situacijama. Pri čemu je vozilo toliko oštećeno da ne postoji ekonomska opravdanost da se vrati u vozno stanje.

Takođe, šlep havarisanog vozila obuhvata i transport napuštenih vozila. Nije redak slučaj da totalno pokvareni auto nakon nesreće završi u vašoj garaži ili na parkingu ispred zgrade. S obzirom na to da više nikada nećete sesti za njegov volan, ovo vozilo samo nepotrebno zauzima mesto. Ujedno, pod dejstvom prirodnih nepogoda sve više propada. Tako da rđa postaje glavni problem karoserije. Dok se vlaga vremenom uvlači u električni sistem.

Šlep havarisanog vozila

Isti problem imaju i vozila koja su napuštena na putevima. Pod dejstvom zuba vremena često je potrebno ukloniti automobile koji su sleteli u jarak ili kanal pored puta. Zatim, one koji su se našli na dnu reka ili jezera, kao i na drugim nepristupačnim terenima. Bez obzira što više nemaju vrednost ova, sada već neželjena vozila, i dalje predstavljaju vašu odgovornost. Neophodno je i u tim okolnostima obaviti šlep automobila.

DA LI JE ŠLEP HAVARISANOG VOZILA ISTO ŠTO I ŠLEPANJA POKVARENOG VOZILA?

Iako je u pitanju pokvareno vozilo, njegova vuča je kompleksnija. Ukoliko je havarisani auto ostao najmanje na tri točka moguće da se nesmetano utovari na platformu i bezbedno transportuje. Suprotno, pak, ako nedostaju dva ili više točkova ili je havarija izmenila geometriju vozila potrebna je posebna mehanizacija. Profesionalni tim mora biti oprezniji, jer je otežan utovar i istovar ovakvog automobila.

Šlep služba SP Star Bike ima iskusni tim radnika koji su obučeni za vuču svih vrsta vozila u najrazličitijim uslovima. Vozni park je opremljen da odgovori svakom izazovu u poslovanju. On obuhvata šlep vozila sa barilama i šlep vozila sa silazećim navozom. Kao dodatnu opremu poseduju podesivu viljušku za prihvat vozila pri utovaru i istovaru. Dok integrisan vitlo-čekrk WARN sa poteznom snagom omogućava pristup teško dostupnim mestima.

ŠLEP I OTKUP HAVARISANIH VOZILA

Što duže stoji u mestu, havarisano vozilo gubi vrednost. Stručnjaci savetuju da je najbolje rešenje otkup kako biste izbegli dalje gubitke.

Šlep služba SP Star Bike vrši usluge i otkupa havarisanog vozila. U kratkom roku, po vašem pozivu, stručnjaci će obaviti procenu i dati vam najbolju ponudu. Da bi nakon otkupa, u svojoj režiji, izvršili i transport havarisanog vozila. Na taj način uštedećete vreme za postavljenje oglasa za prodaju, kao i novac za plaćanje oglasnog prostora.

POZOVITE ODMAH