Šlep služba Stari grad podrazumeva brzo, pravovremeno i efikasno reagovanje prilikom pružanja usluga. Najčešće zbog uskih ulica, velikog prometa vozila i neretko nepristupačnim mestima za zaustavljanje i parkiranje, potrebno je hitro reagovati i premestiti vozilo.

Šlep služba SP Star Bike je uvek tu za vas bilo da se nalazite u Beogradu, nekom drugom gradu Srbije ili u inostranstvu. Naša specijalnost jeste hitra reakcija!

Šlep služba Stari grad

SP STAR BIKE


Šlep služba Stari grad sp star bike

Beogradska opština Stari grad  je centralna gradska opština i nalazi se u samom srcu glavnog grada Srbije. Oslikava eru nastanka grada, njegovu izgradnju, evoluciju i istorijski napredak kroz vreme. Ispunjena je baštinama koje prikazuju kulturološki i ekonomski rast Beograda.

Svrstava se među najmanje opštine u Beogradu, a ovakva kakva je danas definisana je 1961. godine. Ono što je karakteristično za opštinu Stari grad jesu uski i često nepristupačni kolovozi, kao i veliki promet kako tokom dana, tako i noću.

Znamenitosti opštine Stari grad su:

  • Kalemegdan
  • Beogradska tvrđava
  • Knez Mihailova ulica
  • Skadarlija
  • Trg Republike
  • Terazije

Ispunjena je istorijski važnim građevinama koje privlače kako turiste, tako i građane Beograda. Zbog velike frekvencije ljudi i uskih ulica, ukoliko dođe do kvara, havarije ili nepropisnog parkiranja vozila, neophodno ga je transportovati i ukloniti sa kolovoza u veoma kratkom roku. Tada šlep služba Stari grad stupa na delo! Šlep kompanija SP Star Bike poseduje vozila i opremu, kao i mogućnosti da reaguje pravovremeno i da obavi uslugu bez obzira na to u kakvoj poziciji ili na kojoj lokaciji se vozilo nalazi. 

Najbolja šlep služba u Beogradu

SP STAR BIKE


Šlep sužba SP Star Bike jedina je šlep služba u Beogradu koja zapošljava tim profesionalaca koji će koristeći savremenu opremu bezbedno premestiti vozilo. 

Ujedno, lokacija na kojoj se nalazimo omogućava nam da brzo stignemo gde god da je naša usluga potrebna. Bilo da se nalazite na Novom Beogradu, Surčinu ili na Zvezdari, naše šlep usluge su sve što vam je potrebno ukoliko imate poteškoća sa vozilom. Vršimo šlepanje svih vrsta vozila, kao i transport lakog i teškog tereta

POZOVITE ODMAH