Šlep služba Stari grad

Šlep služba Stari grad sp star bike

Šlep služba Stari Grad podrazumeva brzo, pravovremeno i efikasno reagovanje prilikom pružanja šlep usluga za auto, motor, kamion i kombi. Najčešće zbog uskih ulica, velikog prometa vozila i neretko nepristupačnih mesta za zaustavljanje i parkiranje, potrebno je brzo reagovati i premestiti vozilo.

Šlep služba Beograd SP Star Bike je uvek tu za Vas bilo da se nalazite u Beogradu, nekom drugom gradu Srbije, a po dogovoru šlepamo vozila i van granica Srbije. Mi hitro reagujemo na Vaš poziv, a dostupni smo 24 časa dnevno 365 dana u godini, zato nas kontaktirajte bilo kada!

Pozovite nas +381 63 812 08 22

Šlep služba Stari Grad – brza intervencija na putu u Starom Gradu i okolini 24/7

Beogradska opština Stari grad je centralna gradska opština i nalazi se u samom src=”” data-srcsetu glavnog grada Srbije. Oslikava eru nastanka grada, njegovu izgradnju, evoluciju i istorijski napredak kroz vreme. Ispunjena je baštinama koje prikazuju kulturološki i ekonomski rast Beograda.

Beograd obuhvata 17 opština, a Stari Grad se svrstava među najmanje opštine. Ovakva kakva je danas, definisana je 1961. godine kada je na ulicama bilo nebrojeno manje automobila. Ono što je karakteristično za opštinu Stari Grad jesu uski i često nepristupačni kolovozi, kao i veliki promet tokom dana i noći.

Šlep služba Stari Grad predstavlja svojevrsni izazov. Zašto je to tako?

Ovaj deo grada ispunjen je istorijski važnim građevinama koje privlače veliki broj turista i građana. Upravo zbog velike frekvencije ljudi, automobila i vozila gradskog prevoza među uskim ulicama, ukoliko dođe do kvara, odnosno havarije, neophodno je transportovati vozilo i ukloniti ga sa kolovoza u veoma kratkom roku.

Tada šlep služba Stari grad stupa na delo!

Šlep kompanija SP Star Bike poseduje sofisticirana vozila i opremu, kao i profesionalno obučen tim spreman da reaguje pravovremeno i da obavi šlep uslugu, bez obzira na to u kakvoj poziciji i na kojoj lokaciji se vozilo nalazi.

Mi imamo sve ono što je neophodno da izvedemo manevar i odvezemo Vaše vozilo na sigurno, bilo da je u pitanju Beograd ili bilo koje drugo mesto u Srbiji.

Rešavamo sve vrste problema na putu u opštini Stari Grad i šire

Mi smo tim iskusnih profesionalaca za rukovanje savremenom opremom, kako bi bezbedno prevezli Vaš auto, motor ili kamion na željenu adresu.

Pored toga, naši zaposleni su ujedno i odlični vozači sa velikim iskustvom, stoga možete biti sigurni da je Vaše vozilo u sigurnim rukama.

Ujedno, lokacija na kojoj se nalazimo omogućava nam da brzo stignemo gde god da je naša usluga šlepa potrebna. Bilo da se nalazite na Novom Beogradu, Surčinu ili na Zvezdari, naše šlep usluge su sve što vam je potrebno ukoliko imate poteškoća sa vozilom. Vršimo šlepanje svih vrsta vozila, kao i transport lakog i teškog tereta.

POZOVITE ODMAH