Pomoć na putu - SP Star Bike šlep služba pruža profesionalnu asistenciju 00-24h u najkraćem mogućem roku bilo da se radi o kvaru, saobraćajnoj nesreći, nestanku goriva ili nekom od drugih problema na putu. Mi smo služba na koju možete da se oslonite u bilo koje doba dana ili noći, jer samo jednim pozivom na +381 63 812 08 22  dolazimo na lice mesta i bezbedno šlepamo vozilo na željenu lokaciju.

Pomoć na putu 24h - 7 dana u nedelji

Pomoć na putu je vrsta usluge koju niko ne želi, ali je potrebno o njoj razmišljati na vreme. Zbog toga je neophodno informisati se o najboljim opcijama za asistenciju na putu koje su vam dostupne. Upravo takva jeste SP Star Bike služba  koja se nalazi u blizini auto-puta, što nam omogućava da u najkraćem roku pružamo pomoć na putu u Beogradu, nekom drugom gradu Srbije ili u inostranstvu.

Na raspolaganju smo vam 24h, svih 7 dana u nedelji i za sva pravna i fizička lica pružamo usluge pomoći na putu kako u slučaju manjeg kvara bilo kog vozila, tako i u slučaju polovnog ili havarisanog. Pored toga, vršimo i prevoz lakog i teškog tereta, a takođe vršimo i otkup vozila.

Svesni smo koliki stres može da prouzrokuje svaka situacija u kojoj vozilo nije u funkciji. Stoga smatramo da nijedan učesnik u saobraćaju ne zaslužuje takav osećaj nemoći i sve što je potrebno jeste da nas pozovete na +381 63 812 08 22  i stižemo do vas!

pomoc na putu sp star bike

Pomoć na putu tokom svih vremenskih uslova

SP Star Bike ima višegodišnje iskustvo u pružanju pomoći na putu vozačima. Bez obzira na vremenske uslove, bilo da se radi o kiši, snegu ili nekoj drugoj vrsti vremenske neprilike, stižemo do vas gde god da ste.

Hitne intervencije na putu zahtevaju iskustvo jer je neophodna brza i sigurna reakcija koja svima zatreba bar jednom životu. To je razlog zašto, bez obzira na vremenske uslove, naša služba stiže na lokaciju odmah po pozivu. Vaše je samo da okrenete broj +381 63 812 08 22.

Profesionalna i brza pomoć na putu 

Nevolje sa automobilom su svakodnevnica i svakako da je poslednja stvar koja želite da vam se desi jeste zamena gume, punjenje akumulatora ili slučaj nekog manjeg ili većeg kvara.  Šlep služba SP Star Bike ima iskusne radnike koji se brinu o potrebama vozača kada im je potrebna hitna asistencija na putu, vodeći računa da vozaču u nevolji mogu biti pravi oslonac na putu u vidu rešavanja brojnih neprijatnosti na putu odmah po pozivu na broj +381 63 812 08 22.

Za sve izazove na putu imamo 24h dispečersku službu u Beogradu, kako bi se osigurali da na sve vaše hitne pozive odgovorimo u kratkom roku i krenemo ka vama gde god da se nalazite u bilo koje doba!

U kojim sve situacijama je neophodna pomoć na putu?

Kvar ili havarija vozila zahtevaju brzu reakciju šlep službe u bilo koje doba dana ili noći. Stoga je bitno imati pouzdanu i brzu službu, koja će biti vaš partner na putu i koja u kratkom roku dolazi na lice mesta. 

  • Problemi sa akumulatorom - otklanjamo kvar ili dostavljamo nov akumulator u kratkom roku
  • Probušena guma - ukoliko imate bilo kakve poteškoće zamene gume ili nemate rezervnu gumu
  • Zaključan automobil - naša služba pruža i bravarske usluge
  • Dostava goriva - ukoliko niste u blizini pumpe za gorivo ili benzinske stanice
  • Kvara na motoru i slično 
  • Saobraćajna nesreća/udes

Usluge pomoći na putu

Kada se nađete u problemu sa vozilom hitna asistencija na putu je ono što Vam u tom trenutku stvarno treba. Jednostavno potrebna Vam je profesionalna pomoć 24/7, koja će moći da otkloni problem sa vozilom ili da vas odšlepaju do najbližeg servisa.

  • Potrebno je napraviti razliku između pomoći na putu u vidu šlepa vozila ili otklanjanja kvara, od pomoći na putu u vidu osiguranja štete ili pokrića troškova. Osiguravajuće kompanije su uglavnom te koje u svojim paketima nude osiguranje odgovornosti, osiguranje nezgode, putno osiguranje, osiguranje imovine, pokriće troškova, auto kasko osiguranje, kao i ostale usluge osiguranja. Šlep službe pružaju pomoć u vidu fizičke pomoći samog šlepa, otklanjanja kvara, kao i pružanja potrebnih informacija za siguran i bezbedan put.

Imati kompaniju poput SP Star Bike šlep službe za prijatelje na drumu je automatsko zeleno svetlo da biste se osećali bolje za slučaj da vam se desi bilo kakva neprijatnost na putu.

POZOVITE ODMAH