Prvoklasnu, pravovremenu i efikasnu pomoć na putu pruža šlep služba SP Star Bike. Bez adekvatne pomoći na putu, u slučaju kvara ili havarije automobila, vozači ostaju u beznadežnoj situaciji pored puta.

Čekanje profesionalnog tima koji može da pomogne je veoma stresno, naročito ukoliko šlep službi treba mnogo vremena da stigne.

Pomoć na putu je vrsta usluge koja je potrebna svima, ali određeni vozači bi morali da je imaju, kako zbog svoje, tako i zbog bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Pomoć na putu bi trebalo da bude obavezna za:

  • Starije osobe
  • Početnike u vožnji
  • Roditelje sa malom decom
  • Vozače sa fizičkim invaliditetom
  • Vozače starijih vozila (preko 12 godina)
  • Osobe koji stanuju u ruralnim sredinama
  • Vozače koji često putuju
  • Vozače koji tokom dana prelaze više od 30 kilometara
pomoc na putu sp star bike

Pomoć na putu - Vrste

SP STAR BIKE


Izraz pomoć na putu odnosi se na profesionalne usluge kojima stručna lica pomažu da izvrše manje popravke na vozilu, ili transportuju vozilo na željenu lokaciju. Ukoliko ne možete samostalno da rešite problem, neophodno je da pozovete šlep službu. Kvar ili havarija vozila zahtevaju reakciju šlep službe.

Pokretanje vozila. Neretko se dešava da akumulatoru prođe životni vek tokom putovanja i da auto, jednostavno, stane. Ukoliko se to dogodi, neophodno je da kontaktirate šlep službu koja može da vam dostavi nov akumulator u veoma kratkom roku.

Probušena guma. Čak i ukoliko imate rezervnu gumu, ne mora da znači da imate potreban alat ili snagu da je zamenite. Ukoliko imate bilo kakve poteškoće, najbolje je da kontaktirate sa profesionalcima.

Zaključavanje automobila. Ovakva situacija zaista može da pokvari dan. Ukoliko se dogodi da se auto zaključa, a da ključevi ostanu u vozilu, ne preostaje vam ništa nego da pozovete stručnu pomoć na putu. Službe pomoći na putu pružaju i bravarske usluge.

Dostava goriva na putu. Često se događa da prevozno sredstvo ostane bez goriva, a da pumpa za gorivo ili benzinska stanica nisu u blizini. U takvim situacijama ne preostaje vam ništa osim da pozovete šlep službu.

Šlep služba koja pruža pomoć tokom putovanja

SP STAR BIKE


Šlep služba SP Star Bike nalazi se u blinizi auto-puta, što nam omogućava da u najkraćem roku stignemo do vas bilo da se nalazite u Beogradu, nekom drugom gradu Srbijeili u inostranstvu

Pružamo usluge šlepanja bilo kog vozila, polovnog ili havarisanog, transporta lakog i teškog tereta, pomoći na putu, a takođe, vršimo i otkup vozila

Mi smo služba na koju možete uvek da se oslonite. 

POZOVITE ODMAH