Pomoć na putu

Pomoć na putu – SP Star Bike šlep služba Beograd pruža profesionalnu asistenciju 00-24h u najkraćem mogućem roku bilo da se radi o kvaru, saobraćajnoj nesreći, nestanku goriva ili nekom od drugih problema na putu. Mi smo služba na koju možete da se oslonite u bilo koje doba dana ili noći, jer samo jednim pozivom na +381 63 812 08 22 dolazimo na lice mesta i bezbedno šlepamo vozilo na željenu lokaciju.

šlep služba bmw auto beograd srbija

Pomoć na putu u Beogradu i celoj Srbiji – 24h/7 dana u nedelji

Pomoć na putu je vrsta usluge koju niko ne želi, ali je potrebno o njoj razmišljati na vreme. Zbog toga je neophodno informisati se o najboljim opcijama za asistenciju na putu koje su vam dostupne. Upravo takva jeste SP Star Bike služba  koja se nalazi u blizini auto-puta, što nam omogućava da u najkraćem roku pružamo pomoć na putu u Beogradu, nekom drugom gradu Srbije ili pomoć na putu u inostranstvu.

Na raspolaganju smo vam 24h, svih 7 dana u nedelji i za sva pravna i fizička lica pružamo usluge pomoći na putu kako u slučaju manjeg kvara bilo kog vozila, tako i u slučaju polovnog ili havarisanog. Pored toga, vršimo i prevoz lakog i teškog tereta, a takođe vršimo i otkup vozila.

Svesni smo koliki stres može da prouzrokuje svaka situacija u kojoj vozilo nije u funkciji. Stoga smatramo da nijedan učesnik u saobraćaju ne zaslužuje takav osećaj nemoći i sve što je potrebno jeste da nas pozovete na +381 63 812 08 22 i stižemo do vas!

Pružamo brzu uslugu pomoći na putu bez obzira na vremenske uslove

SP Star Bike ima višegodišnje iskustvo u pružanju pomoći na putu vozačima. Bez obzira na vremenske uslove, bilo da se radi o kiši, snegu ili nekoj drugoj vrsti vremenske neprilike, stižemo do vas gde god da ste.

Hitne intervencije na putu zahtevaju iskustvo jer je neophodna brza i sigurna reakcija koja svima zatreba bar jednom životu. To je razlog zašto, bez obzira na vremenske uslove, naša služba stiže na lokaciju odmah po pozivu. Vaše je samo da okrenete broj +381 63 812 08 22.

Profesionalna i brza pomoć na putu

Nevolje sa automobilom su svakodnevnica i svakako da je poslednja stvar koja želite da vam se desi jeste zamena gume, punjenje akumulatora ili slučaj nekog manjeg ili većeg kvara.  Šlep služba SP Star Bike ima iskusne radnike koji se brinu o potrebama vozača kada im je potrebna hitna asistencija na putu, vodeći računa da vozaču u nevolji mogu biti pravi oslonac na putu u vidu rešavanja brojnih neprijatnosti na putu odmah po pozivu na broj +381 63 812 08 22.

Za sve izazove na putu imamo 24h dispečersku službu u Beogradu, kako bi se osigurali da na sve vaše hitne pozive odgovorimo u kratkom roku i krenemo ka vama gde god da se nalazite u bilo koje doba!


Potrebno je napraviti razliku između pomoći na putu ukoliko je potreban šlep vozila ili popravke vozila u slučaju kvara, od pomoći u vidu osiguranja od nezgode ili pokrića troškova. Osiguravajuće kompanije su uglavnom te koje nude pakete pomoći i usluge kao što su osiguranje odgovornosti, putno osiguranje, dobrovoljno zdravstveno osiguranje, osiguranje imovine, osiguranje od nezgode, pokriće troškova, auto kasko osiguranje, kao i ostale usluge osiguranja. Šlep službe pružaju pomoć u vidu fizičke pomoći samog šlepa, otklanjanja kvara, kao i pružanja potrebnih informacija za siguran i bezbedan put.


U kojim sve situacijama je neophodna naša asistencija?

Kvar ili havarija vozila zahtevaju brzu reakciju šlep službe u bilo koje doba dana ili noći. Stoga je bitno imati pouzdanu i brzu službu, koja će biti vaš partner na putu i koja u kratkom roku dolazi na lice mesta. 

 • Problemi sa akumulatorom – u slučaju kvara, otklanjamo problem ili dostavljamo nov akumulator u kratkom roku
 • Probušena guma – ukoliko imate bilo kakve poteškoće zamene gume ili nemate rezervnu gumu
 • Zaključan automobil – naša služba pruža i bravarske usluge
 • Dostava goriva – ukoliko niste u blizini pumpe za gorivo ili benzinske stanice
 • Kvara na motoru i slično 
 • Saobraćajna nesreća/udes

Pomoć na putu Beograd – onda kada vam je potrebna brza intervencija

Za razliku od ponude osiguravajućih kompanija, naše usluge potrebne su vam onda kada nastupi problem, na licu mesta. U najvećem broju slučajeva, nezavisno od mesta i obima nesreće – momentalna intervencija je neophodna. Tada je dovoljno da nazovete naš broj – +381 63 812 08 22 nakon čega će naša ekipa reagovati u najbržem mogućem roku.

Iako je naša dispečerska centrala za pomoć na putu Beograd, naše vozne stanice nalaze se u blizini auto-puta, što znači da su naše brze usluge dostupne širom gradova Srbije, ali i u inostranstvu.  Naše usluge dostupne su svima, 24/7, 365 dana u godini, a broj asistencija prilikom različitih nezgoda na putu je neograničeno.  

Uz to, ne postoji nikakva ugovorna obaveza, plaćate samo za one usluge koje su vam u datom trenutku potrebne. Možete bezbrižno putovati kroz Srbiju, ali i inostranstvo i opustiti se, znajući da je pomoć i asistencija naše ekipa na samo jedan poziv od vas. 

Da sumiramo, korisno je imati šlep službu na brzom biranju jer:

 • Imate neograničenu podršku na putu 24/7, 365 dana u godini
 • Garantujemo hitnu intervenciju i brz dolazak na lice mesta
 • Nemate ugovornu obavezu, pa samim tim ni ograničenja u pogledu broja i vrsti asistencija, kao ni kilometraže šlepanja
 • Usluge su dostupne svima – pravnim, kao i fizičkim licima
 • Vršimo prevoz svih tipova vozila – malih i velikih, polovnih ili havarisanih
 • Možete nas kontaktirati za različite vrste usluga – od bravarskih do usluga prevoza
 • Možete bezbrižno putovati, jer znate da imate pouzdanog partnera na putu 

Imati kompaniju poput SP Star Bike šlep službe za prijatelje na putu je automatsko zeleno svetlo da se osećate bolje za slučaj da vam se desi bilo kakva neprijatnost na putu. Naše je zadovoljstvo da se pojavimo na licu mesta i učinimo da se osećate spokojno u zahtevnim situacijama.

Pomoć na putu paketi ili šlep vozila 

Paket pomoći na putu u vidu polise osiguranja ugovarate sa odabranom osiguravajućom kompanijom, u najvećem broju slučajeva kao preventivnu meru u slučaju kvara ili druge nezgode na putu. Osiguranje od nezgode u zavisnosti od paketa pomoći obuhvata različite vrste pomoći i novčanih nadoknada. 

Pa tako, osiguranje od nezgode, u zavisnosti od ponuda različitih osiguravajućih kuća može da vam nadoknadi novac za: 

 • Popravke u slučaju manjih kvarova,
 • Prevoz vozača i putnika
 • Prenoćište vozača i putnika
 • Dostavu ključeva,
 • Prevoz vozila 
 • Najam zamenskog vozila 
 • I još mnogobrojne druge usluge.

Osiguranje pomoći na putu može se ugovoriti za različite vrste i tipove vozila. Da sumiramo, paketi pomoći koje nudi osiguravajuća kompanija, uplaćuju se preventivno, pre nego što se desila nezgoda – kao prevencija u slučaju nepredviđenih nezgoda na putu. 

Ponude i usluge se prilično razlikuju u zavisnosti od osiguravajuće kuće, ali i tipa osiguranja koje uplatite. Po pravilu, kasko osiguranje je onaj tip osiguranja koje garantuje nadoknadu u slučaju najvećih ili potpunih oštećenja vozila

POZOVITE ODMAH