Šlep služba u inostranstvu čini da se vozači osećaju bezbedno prilikom putovanja van granica svoje zemlje. Nezgode na putu i kvar vozila može značajno da pokvari ugođaj i plan putovanja, ali ukoliko odaberete najbolju šlep službu, neprijatnosti će biti svedene na minimum.

Sigurnost na putu je primarna i najvažnija prilikom putovanja, kako u zemlji, tako i van nje. Ukoliko odaberete usluge šlep službe SP Star Bike imaćete pouzdanog partnera gde god da se nalazite u inostranstvu. Bilo da putujete poslovno u Nemačku, ili se divite prirodi u Švajcarskoj ili Austriji, isprobavate italijanske specijalitete, ili obilazite znamenitosti u Francuskoj, mi smo tu da vam pomognemo, ukoliko imate problem sa vozilom.

Profesionalni tim šlep službe SP Star Bike dostupan je svakodnevno sa brojnim rešenjima za šlepovanje. Uz pouzdan silazeći navoz, nudimo kvalitetnu uslugu u bilo kojoj državi. Na vama je samo da nas pozovete.

slep sluzba u inostranstvu - SP Star Bike

Za ekipu šlep službe SP Star Bike nijedan klijent nije previše mali ili previše velik. Ponosimo se najsavremenijom opremom za šlepovanje, sa silazećom platformom, i garantujemo da naše usluge mogu da zadovolje sve potrebe klijenata.

Naši stručnjaci će vam pružiti podršku i pomoć gde god da se nalazite i kad god vam je to potrebno. Šlep služba u inostranstvu može da vam zatreba gde god da se nalazite.

Svi vozači šlep službe obučeni su da obavljaju svoje dužnosti u različitim saobraćajnim situacijama. Na vama je samo da nas pozovite, a mi ćemo se postarati za sve ostalo!

Šlep služba u inostranstvu

SP STAR BIKE


Šlep služba iz Nemačke

Šlep služba iz Nemačke

Ukoliko imate problem sa vozilom u bilo kojoj regiji Nemačke, možete da se oslonite na nas. Kontaktirajte nas i naš profesionalni tim će vam pomoći u najkraćem roku.

Šlep služba iz Austrije

Šlep služba iz Austrije

Planinski predeli Austrije mogu biti izazov za svaki tip vozila, ali kada znate da imate podršku u vidu prave šlep službe, ne morate da razmišljate o problemima. Pozovite nas i znajte da pomoć stiže.

Šlep služba iz Mađarske

Šlep služba iz Mađarske

Prva tačka na putu ka Evropi je svakako Mađarska. Bilo da se vraćate u Srbiju, ili ste se tek upustili u putovanje, mi smo tu da vam pomognemo ukoliko imate problem sa vozilom.

Šlep služba iz Italije

Šlep služba iz Italije

Sever ili sam jug Italije – za nas ne pravi bitnu razliku. Ukoliko imate problem sa vozilom tokom putovanja kroz ovu prelepu zemlju, kontaktirajte nas i bezbedno sačekajte na putu.

Šlep služba iz Francuske

Šlep služba iz Francuske

Obilazak predivnih gradova Francuske ili vožnja Azurnom obalom može da bude problematična ukoliko dođe do kvara na vozilu. Ipak, odgovorni tim šlep službe udaljen je samo jedan poziv od vas.

Šlep služba iz Švajcarske

Šlep služba iz Švajcarske

Kvar tokom vožnje ili bilo koja druga nezgoda na putu može da uzrokuje značajan problem, naročito u zemlji u kojoj se govori nekoliko stranih jezika. Srećom, imate broj telefona našeg tima.

POZOVITE ODMAH