Šlep služba Češka – šlepanje vozila iz Češke do Srbije

Šlep služba SP Star Bike – pored redovnih uslugu šlepanja vozila koje vršimo unutar granica Srbije, sagledavajući potrebe naših vozača širom Evrope, nudimo i šlepanje automobila i drugih prevoznih sredstava iz inostranstva ka Srbiji. Ukoliko vam je potreban šlep vozila iz Češke i pomoć na putu u tom pogledu, kontaktirajte nas na dobro poznate brojeve telefona!

šlep služba vozila beograd srbija

Pomoć na putu – šlepanje vozila iz Češke

Češka je tradicionalno veoma popularna destinacija za turiste iz Srbije, naročito kada se radi o glavnom gradu Pragu, jednom od kulturnih centara Srednje Evrope.

Takođe, Češka je često jedna od usputnih i tranzitnih tačaka prevoznicima, koji putuju ka drugim zemljama Evrope.

Mnogi put Češke kreću sopstvenim prevozom ne očekujući da im se i tamo može desiti kvar ili drugi uzrok nemogućnosti nastavka vožnje. Tada je najbolje kontaktirati brzu i efikasnu službu za šlep vozila kao što smo mi.

Naša vučna služba sa modernim vozilima i iskusnim stručnjacima za šlepanje, u najkraćem roku kreće ka vama i obavlja prevoz vašeg vozila nazad do Srbije. Poznati smo po tome što vršimo pomoć na putu širom Evrope, a šlep vozila iz inostranstva je jedna od naših užih specijalnosti.

Šlep služba Beograd – širok spektar usluga

Šlep služba SP Star Bike je poznata po tome što vrši usluge šlepanja širom Srbije, iako je šlep služba iz Beograda.

Bilo da vam je potrebno šlepanje u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu ili iz neke od zemalja u kojima takođe pružamo svoje usluge, pozovite nas i u najkraćem roku ćemo izaći na teren!

Možete nas kontaktirati i ukoliko vam je potrebno šlepanje vozila iz:

Šlep služba 24h – 365 dana u godini

Jedna od naših glavnih pogodnosti je ta što smo u svakom trenutku dostupni za pozive naših klijenata. Možete nas kontaktirati u bilo koje doba dana i noći, tokom čitave godine, bez obzira da li su u pitanju praznici ili vikendi.

Bez obzira na stanje vozila, vremenske uslove i mnoge druge faktora, svoj posao obavljamo jednako efikasno i pouzdano uvek!

Cena šlep službe – kako vršimo naplatu usluga?

Svoju uslugu šlepanja vozila vršimo u skladu sa time koliko je kilometara potrebno preći u jednom i drugom pravcu, odnosno do lokacije vozila u kvaru i nazad ka Srbiji.

Cena šlep službe po kilometru je najbolji način naplate usluga u smislu proporcionalnosti i jednakog tretmana klijenata.

Šlep Beograd – vršimo usluge na čitavoj teritoriji Srbije i širom Evrope, sa željom da na najbolji mogući način odgovorimo na potrebe klijenata. Cenu za šlepanje vozila iz inostranstva formiramo prema posebnim uslovima, nakon vašeg upita, u skladu sa lokacijom pokvarenog ili havarisanog vozila.

Kontaktirajte nas i uverite se i sami u profesionalnost našeg rada!

POZOVITE ODMAH