Šlep služba Voždovac pruža bezbedno i brzo šlepanje svih vrsta vozila na području opštine Voždovac. Kao jedna je od najzahtevnijih za transport vozila u Beogradu, Voždovac je jedna od sedamnaest opština u Beogradu, a mnogi je nazivaju i južnom kapijom glavnog grada Srbije. Povezana je sa skoro svim prigradskim naseljima. Poznata je kao prva opština koja je putem sa dve odvojene trake bila povezana sa međunarodnom magistralom.

Oslonite se na brzu i efikasnu usluge naše profesionalne šlep službe.

 

slep sluzba vozdovac sp star bike

Šlep služba Voždovac - Uvek na pravom mestu u pravo vreme


Veličina opštine Voždovac, kao i veliki broj stanovnika, zahtevaju da putevi uvek budu prohodni. Ukoliko, pak, dođe do kvara vozila i ono ostane na putu, zasigurno će smetati ostalim vozačima i blokiraće saobraćaj. Samim tim, veliki broj ljudi neće biti u mogućnosti da stigne na svoje odredište pravovremeno. 

Prethodnih godina počelo je planiranje početka rekonstrukcije nekih od važnih ulica i obilaznica na području opštine Voždovac, poput petlje “Lasta”, Save Maškovića, Crnotravske, Borske i Pere Velimirovića, koje će u budućnosti olakšati prevoz građana iz jednog u drugi deo grada, na potezu gde se prave najveće saobraćajne gužve.

Iako ne optimalno, opština Voždovac povezana je sa centrom Beograda i veoma je velika. Broji čak 24 osnovne, osam srednjih škola i devet fakultetskih ustanova. Zbog toga se smatra raskrsnicom između urbanog dela grada i naselja, pa su kvalitetne usluge šlep službe Voždovac od velikog značaja za normalno funckionisanje saobraćaja.

SP Star Bike nalazi se u blizini auto-puta, što našem profesionalnom timu omogućava da stignemo do lokacije gde smo potrebni, i to u veoma kratkom roku, brže od lokalnih biznisa šlep služba Voždovac.

Vozni park koji posedujemo omogućava nam da utovarimo i istovarimo vozilo čak i ukoliko nema mnogo prostora za manevar, u najprometnijim ulicama na Voždovcu, kakva je najduža ulica u Beogradu - Vojvode Stepe ili u tesnijim, jednosmernim ulicama poput Nikole Đurkovića. 

Sve navedeno, izdvaja nas od drugih firmi šlep službe Voždovac, budući da svojom opremljenošću i fantastičnoj pozicioniranosti, možemo stići do najnepristupačnijih delova grada i brzo izbeći gužve u saobraćaju, koje su naročito zastupljene na području opštine Voždovca i Autokomande. 

Šlep služba Voždovac - profesionalan i bezbedan transport


Vozila sa brilama sa podesivom viljuškom za prihvat vozila, kao i vozila sa daljinskom kontrolom hidraulične instalacije i elektro vitlo-čekrk WARN potezne snage omogućavaju nam da transportujemo vozilo i tamo gde klasično PAUK vozilo ne može da priđe.

Vršimo transport svih vrsta vozila, lakog i teškog tereta, ali i otkup kako polovnih, tako i havarisanih vozila. Procenu vrednosti vozila vršimo potpuno besplatno, a kao i u slučaju šlepanja, treba samo da nas pozovete

Šlep služba Voždovac je tu za vas za šlep vozila iz Voždovca do bilo mesta u Srbiji, kao i za šlep sa bilo koje druge lokacije do vaše u Voždovcu.

POZOVITE ODMAH