Šlep služba Voždovac

slep sluzba vozdovac sp star bike

Šlep služba Voždovac pruža bezbedno i brzo šlepanje svih vrsta vozila na području opštine Voždovac. Kao jedna je od najzahtevnijih za transport vozila u Beogradu, Voždovac je jedna od sedamnaest opština u Beogradu, a mnogi je nazivaju i južnom kapijom glavnog grada Srbije. Povezana je sa skoro svim prigradskim naseljima. Poznata je kao prva opština koja je putem sa dve odvojene trake bila povezana sa međunarodnom magistralom.

Oslonite se na brzu i efikasnu usluge naše profesionalne šlep službe Beograd.

Pozovite nas +381 63 812 08 22

UVEK NA PRAVOM MESTU U PRAVO VREME – 24/7

Veličina opštine Voždovac, kao i veliki broj stanovnika, zahtevaju da putevi uvek budu prohodni. Ukoliko, pak, dođe do kvara vozila, poput kvara pumpe za gorivo, i ono ostane na putu, zasigurno će smetati ostalim vozačima i blokiraće saobraćaj. Samim tim, veliki broj ljudi neće biti u mogućnosti da stigne na svoje odredište pravovremeno. 

Prethodnih godina počelo je planiranje početka rekonstrukcije nekih od važnih ulica i obilaznica na području opštine Voždovac, poput petlje “Lasta”, Save Maškovića, Crnotravske, Borske i Pere Velimirovića, koje će u budućnosti olakšati prevoz građana iz jednog u drugi deo grada, na potezu gde se prave najveće saobraćajne gužve.

SP Star Bike nalazi se u blizini auto-puta, što našem profesionalnom timu omogućava da stignemo do lokacije gde smo potrebni, i to u veoma kratkom roku pružimo pomoć na putu i po veoma povoljnoj ceni šlepa.

Vozni park koji posedujemo omogućava nam da utovarimo i istovarimo vozilo čak i ukoliko nema mnogo prostora za manevar, u najprometnijim ulicama na Voždovcu, kakva je najduža ulica u Beogradu – Vojvode Stepe ili u tesnijim, jednosmernim ulicama poput Nikole Đurkovića. 

Možemo stići do najnepristupačnijih delova grada i brzo izbeći gužve u saobraćaju, koje su naročito zastupljene na području opštine Voždovca i Autokomande.  

U najkraćem roku stižemo do bilo kog dela Voždovca

Naš tim stručnjaka je specijalizovan da pruža brzu i bezbednu uslugu šlepanja svih vrsta vozila čak i u mestima sa velikom gustinom saobraćaja pružamo uslugu:

  • Šlep vozila Autokomanda
  • Šlep vozila Dušanovac
  • Šlep vozila Braće Jerković
  • Šlep vozila Banjica
  • Šlep vozila Trošarina

Pored pomenutih lokacija, naša pozicioniranost u blizini auto-puta nam pruža mogućnost da u veoma kratkom roku stignemo i do okolinih mesta opštine Voždovac poput:

  • Pinosava
  • Ripanj
  • Kumodraž
  • Beli Potok
  • Lekino Brdo

Šlep služba Voždovac – profesionalni i bezbedni transport 

Vozila sa barilama sa podesivom viljuškom za prihvat vozila, kao i vozila sa daljinskom kontrolom hidraulične instalacije i elektro vitlo-čekrk WARN potezne snage omogućavaju nam da transportujemo vozilo i tamo gde klasično PAUK vozilo ne može da priđe.

Vršimo transport svih vrsta vozila, lakog i teškog tereta, ali i otkup kako polovnih, tako i havarisanih vozila. Procenu vrednosti vozila vršimo potpuno besplatno, a kao i u slučaju šlepanja, treba samo da nas pozovete

Bilo da se nalazite u Beogradu, nekom drugom gradu Srbije  ili u inostranstvu, SP Star Bike je tu za vas! Brzo stižemo do vas ukoliko vam je potrebna hitna asistencija na putu. 

POZOVITE ODMAH