Šlep služba Voždovac jedna je od najzahtevnijih za transport vozila u Beogradu. Voždovac je jedna od sedamnaest opština u Beogradu, a mnogi je nazivaju i južnom kapijom glavnog grada Srbije. Povezana je sa skoro svim prigradskim naseljima. Poznata je kao prva opština koja je putem sa dve odvojene trake bila povezana sa međunarodnom magistralom.

Iako je tada, početkom 80-ih godina 20. veka, bila jedna od najmodernijih i najurbanijih opština, sada se smatra jednom od starijih jer saobraćajna infrastruktura nije projektovana za toliki broj stanovnika. Tu titulu joj je odnela opština Novi Beograd koja ima daleko modernije puteve i kolovoze.

Ipak, opština Voždovac povezana je sa centrom Beograda, pa se smatra raskrsnicom između urbanog dela grada i naselja. Veoma je velika, pa broji čak 24 osnovne, osam srednjih škola i devet fakultetskih ustanova. 

slep sluzba vozdovac sp star bike

Šlep služba Voždovac - Uvek na pravom mestu u pravo vreme

SP STAR BIKE


Veličina opštine Voždovac, kao i veliki broj stanovnika, zahtevaju da putevi uvek budu prohodni. Ukoliko, pak, dođe do kvara vozila i ono ostane na putu, zasigurno će smetati ostalim vozačima i blokiraće saobraćaj. Samim tim, veliki broj ljudi neće biti u mogućnosti da stigne na svoje odredište pravovremeno. 

Šlep služba SP Star Bike nalazi se u blizini auto-puta, što našem profesionalnom timu omogućava da stignemo do lokacije gde smo potrebni, i to u veoma kratkom roku.

Vozni park  koji posedujemo omogućava nam da utovarimo i istovarimo vozilo čak i ukoliko nema mnogo prostora za manevar. Vozila sa barilama sa podesivom viljuškom za prihvat vozila, kao i vozila sa daljinskom kontrolom hidraulične instalacije i elektro vitlo-čekrk WARN potezne snage omogućavaju nam da transportujemo vozilo i tamo gde klasično PAUK vozilo ne može da priđe.

Vršimo transport svih vrsta vozila, lakog i teškog tereta, ali i otkup kako polovnih, tako i havarisanih vozila. Procenu vrednosti vozila vršimo potpuno besplatno, a kao i u slučaju šlepanja, treba samo da nas pozovete.

Bilo da se nalazite u Beogradu, nekom drugom gradu Srbije  ili u inostranstvu, šlep služba SP Star Bike je tu za vas! Šlep služba Voždovac će brzo stići do vas ukoliko vam je potrebna pomoć na putu

POZOVITE ODMAH