Šlep služba vrši šlep kombija uz posebnu pažnju jer može da bude izuzetno zahtevan proces, naročito ukoliko je vozilo koje je potrebno transportovati pod teretom. Šlep automobila umnogome je jednostavniji, kako zbog veličine vozila, tako i zbog njegove težine. Poznato je da što je vozilo veće, to je i šlep rizičniji i teži. Upravo zbog toga, šlepanje treba da prepustite profesionalnom timu opremljenim najmodernijim vozilima

Šlep kombija ili pick-up vozila, najbolje je prepustiti firmi koja se profesionalno bavi pružanjem takve vrste usluge. Velika je razlika u težini ovakvih vrsta vozila, jer se pretežno koriste za prevoz robe. Ukoliko se dogodi kvar ili havarija ovakvog četvorotočkaša dok je pod teretom, samo šlep služba kao što je SP Star Bike sa najboljom opremom može da vam pomogne. 

Šlep kombija

Kako se vrši šlepanje kombija?

Šlep služba za šlepanje kombi vozila


Šlep kombija se vrši na više načina, u zavisnosti od toga koja je njegova težina. Šlep kombija može se izvršiti pomoću vozila sa silazećim navozom, ili vučom četvorotočkaša.

U zavisnosti od uzroka koji je onemogućio kombiju dalje putovanje, kao i u zavisnosti od toga zbog čega nije više u voznom stanju, šlep služba izvršava uslugu šlepanja kako u Beogradu, tako i u drugim gradovima Srbije.

Šlep službaSP Star Bike nalazi se u blizini auto-puta, a to nam omogućava da stignemo na lokaciju na kojoj se nalazite u veoma kratkom roku. Osim transporta vozila u Srbiji i Beogradu, možete da nas kontaktirate i ukoliko vam je potreban šlep vozila iz inostranstva. Bilo da se nalazite u Nemačkoj, Italiji, Švajcarskoj ili bilo kojoj drugoj zemlji, pozovite nas. Mi vas sigurno nećemo ostaviti na cedilu.

Šlep kombija po najpovoljnijim cenama

Šlep služba za sve vrste vozila


Šlep služba SP Star Bike uvek je tu da vam pomogne ukoliko se dogodi da imate problem na putu. Bilo da se vaš kombi pokvario, ili ste imali saobraćajni nezgodu, samo jedan poziv vas deli od toga da brzo i efikasno rešite problem. 

Možemo da transportujemo vaše vozilo do bilo koje lokacije, po vašoj želji i to po napovoljnijim cenama. Mi smo uvek tu za vas gde god da se nalazite!

šlep služba kombija
šlep služba kombija srbija
POZOVITE ODMAH