Šlep kombija

Šlep kombija

Šlep kombija može da bude izuzetno zahtevan proces, naročito ukoliko je vozilo koje je potrebno transportovati pod teretom. Zbog toga Šlep služba SP Star Bike vrši šlepanje kombi vozila uz posebnu pažnju, pouzdano i efikasno.

Šlep kombija ili pick-up vozila, najbolje je prepustiti firmi koja se profesionalno bavi pružanjem takve vrste usluge. Velika je razlika u težini ovakvih vrsta vozila, jer se pretežno koriste za prevoz robe. Ukoliko se dogodi kvar ili havarija ovakvog četvorotočkaša dok je pod teretom, samo šlep služba kao što je SP Star Bike sa najboljom opremom može da vam pomogne.

Pozovite nas +381 63 812 08 22

KAKO SE VRŠI ŠLEPANJE KOMBIJA?

Šlep automobila umnogome je jednostavniji, kako zbog veličine vozila, tako i zbog njegove težine. Poznato je da što je vozilo veće, to je i šlep rizičniji i teži. Upravo zbog toga, šlepanje kombija treba da prepustite profesionalnom timu opremljenim najmodernijim vozilima.

Šlep kombija se vrši na više načina, u zavisnosti od toga koja je njegova težina. Šlep kombija može se izvršiti pomoću vozila sa silazećim navozom, ili vučom četvorotočkaša.

U zavisnosti od uzroka koji je onemogućio kombiju dalje putovanje, kao i u zavisnosti od toga zbog čega nije više u voznom stanju, šlep služba izvršava uslugu šlepanja kombija kako u Beogradu, tako i u drugim gradovima Srbije.

Šlep služba SP Star Bike nalazi se u blizini auto-puta, a to nam omogućava da stignemo na lokaciju na kojoj se nalazite u veoma kratkom roku. Osim transporta vozila u Srbiji i Beogradu, možete da nas kontaktirate i ukoliko vam je potreban šlep vozila iz inostranstva. Bilo da se nalazite u Nemačkoj, Italiji, Švajcarskoj ili bilo kojoj drugoj zemlji, pozovite nas. Mi vas sigurno nećemo ostaviti na cedilu.

ŠLEP KOMBIJA PO NAJPOVOLJNIJIM CENAMA

Šlep služba SP Star Bike uvek je tu da vam pomogne ukoliko se dogodi da imate problem na putu. Bilo da se vaš kombi pokvario, ili ste imali saobraćajni nezgodu, samo jedan poziv vas deli od toga da brzo i efikasno rešite problem.

Možemo da transportujemo vaše vozilo do bilo koje lokacije, po vašoj želji i to po napovoljnijim cenama. Mi smo uvek tu za vas gde god da se nalazite, za pouzdano i efikasno šlepanje kombi vozila!

POZOVITE ODMAH