Šlep služba Crna Gora

Šlep služba Crna Gora – SP Star Bike šlep služba iz Srbije nudi uslugu transporta nepokretnih, vozila u kvaru i tek kupljenih automobila za uvoz. Tu smo za vas 24h, 7 dana u nedelji, pa nas možete pozvati na broj telefona: 063/812-0822. U najkraćem roku izlazimo na teren i krećemo ka dogovorenoj lokacijI!

Šlep crvenog automobila na Karaburmi na plavom šlep kamionu

Šlepanje vozila iz Crne Gore za Srbiju

Crna Gora ima predivno primorje na kome državljani Srbije često provode svoje godišnje odmore tokom letnjeg perioda. Usput ka primorju se često odlazi do nekih od nacionalnih parkova Durmitor, Lovćen, Biogradska gora, Prokletije, Skadarsko jezero, sa predivnom prirodom i vidikovcima.

Iako se i na teritoriji našeg suseda sve više ulaže u infrastrukturu saobraćaja, činjenica je kako mnogi sporedni putevi nisu savršeno asfaltirani, pojedine deonice nisu dovoljno pregledne, dok nekada na nezgode u saobraćaju i kvarove utiče i ljudski faktor.

Šta god da je od ovoga u pitanju, pomoć na putu će vam biti neophodna u slučaju da ne možete nastaviti dalje. Šlep služba Crna Gora za Srbiju tu je da šlepanje za vas obavi maksimalno efikasno i pouzdano

Šlep služba SP Star Bike je uz vas na putevima Crne Gore!

Šlep vozila Crna Gora – pouzdano šlepanje vozila za Srbiju iz Crne Gore i regiona

Crna Gora je jedan od suseda Srbije sa kojom gaji posebnu povezanost, pa otuda ni ne čudi što veliki broj državljana sa naših prostora često boravi baš tamo.

Takođe, mnogi državljani Crne Gore žive na teritoriji Srbije i često su na relaciji između ove dve zemlje.  

Novi auto-put u Crnoj Gori je dodatno olakšao kretanje između dve zemlje i ubrzao putovanje, pa se može očekivati još intenzivniji saobraćaj na ovoj relaciji.

Samim tim, potencijalno se povećava potreba za intervencijom službi za pomoć na putu. Rešili smo da u skladu sa tim ponudimo uslugu auto šlepanja sa bilo koje lokacije na teritoriji našeg suseda nazak ka dogovorenoj lokaciji u Srbiji.

Odmah po pozivu utvrđujemo lokaciju i krećemo ka vama u najkraćem mogućem roku

Brza i efikasna šlep služba Crna Gora dostupna 24h bilo kog dana – to je ono što odlikuje naše poslovanje.

Pored Crne Gore, svoje usluge pružamo u svim zemljama regiona jednako efikasno i pouzdano.

Ukoliko vas put nanese u neku od susednih zemelja kao što su Bosna i Hercegovina, Albanija ili Hrvatska turistički ili poslovno, na nas možete računati u slučaju kvara automobila ili druge nezgode.

Proverite i zbog čega uspešno poslujemo na teritoriji drugih zemalja:

Pomoć na putu u inostranstvu danas je velika olakšica za mnoge koji su često na putu.

U slučaju da vam se pokvari vozilo ili dođe do sudara, ne morate zvati lokalne šlep službe, već se direktno možete zaputiti ka svom serviseru u Srbiji.

U planinskim predelima Crna Gora ima puteve koji mogu biti naročito neugodni u zimskom periodu usled padavina. Takođe, savetujemo maksimalan oprez prilikom vožnje izvan magistrala i auto-puta.

Opciju pouzdanog transporta vozila iz Crne Gore ka Srbiji omogućila je naša profesionalna služba!

Šlep služba Crna Gora – najbolje cene i kvalitetna usluga

Šlep vozila Crna Gora – Srbija, kod nas ćete pronaći odličan odnos cene i kvaliteta usluge. Pružamo:

  • najmodernija vozila za transport tereta
  • profesionalce u poslovima šlepanja
  • maksimalno efikasno izlazimo na teren

Finalna cena šlepanja se obračunava na osnovu pređene kilometraže!

Dostupni smo u bilo koje doba dana i noći 24h/7 dana u nedelji, možete nas kontaktirati apsolutno bilo kada, a mi ćemo se potruditi da reagujemo najbrže moguće. 

Nadamo se da vam naša pomoć neće trebati, ali ukoliko budete imali problema sa automobilom, za efikasnu pomoć na putu pozovite nas na sledeći broj telefona: 063/812-0822! Šlep služba Crna Gora je tu za vas!   

POZOVITE ODMAH