Šlep služba Slovačka – šlepanje vozila iz Slovačke do Srbije

Šlep služba SP Star Bike – pored standardnih usluga šlepanja vozila na teritoriji grada Beograda i čitave Srbije, našim klijentima nudimo i pomoć na putu u inostranstvu. Jedna od zemalja odakle uspešno obavljamo šlepanje vozila nazada za Srbiju jeste i Slovačka. Kontaktirajte nas i u najkraćem roku šaljemo ekipu na vašu lokaciju!

Šlep crvenog automobila na Karaburmi na plavom šlep kamionu

Šlep služba Beograd – brzo i efikasno šlepanje vozila iz Slovačke

Slovačka je česta usputna destinacija mnogim turistima sa prostora Srbije koji žele da obiđu prelepu Bratislavu i upoznaju se sa njenim kuluturnim i istorijskim spomenicima.

Pored toga, predstavlja i deo putanje koji vodi ka zapadu i severu Evrope, gde se nalaze zemlje koje su čest izbor radnika u inostranstvu. Do Slovačke se ne putuje dugo, pa nije slučajnost da mnogi na put krenu sopstvenim vozilom.

Ukoliko vam se usled lošijih puteva ili stanja vozila zadesi nezgoda koja znači kraj putovanja, kontaktirajte nas i sebi obezbedite pouzdanu službu za šlepanje vozila iz Beograda.

Put Slovačke naša vučna služba kreće u najkraćem roku po vašem pozivu. Šaljemo uigranu ekipu koja je navikla na transport svih vrsta prevoznih sredstava.

Pomoć na putu u Slovačkoj – pouzdano šlepanje do Srbije

Sigurno je da će vam pomoć na putu biti neophodna u Slovačkoj ili bilo kojoj drugoj zemlji Evrope ako vam se desi kvar ili sudar. Najisplativija i najsigurnija opcija jeste da nas kontaktirate i unjamite za siguran transport vozila do željene lokacije u Srbiji.

Šlep vozila iz inostranstva vršimo jednako efikasno za sve zemlje u ponudi, dok smo ujedno dostupni tokom čitavog dana za vaše pozive. Pored Slovačke, vršimo šlepanje iz:

Uslugu obavljamo po istim uslovima i po ceni srazmernoj pređenoj kilometraži u oba pravca.

Za vas vršimo usluge šlepanja motora, kombija, havarisanih vozila, dok smo ujedno najbolje šlep služba za kamione. Posedujemo opremu poslednje generacije i tim uigranih i isuksnih radnika.

Cena šlep službe – kako vršimo naplatu usluge?

Ukoliko vas zanima cena šlep službe, Beograd se razlikuje prema tome koliko je novca potrebno izdvojiti u odnosu na to kada vam se vozilo pokvari u inostranstvu.

Nije moguće naplatati isto šlepanje iz druge zemlje i sa jedne opštine na drugu!

Cena šlep službe formira se prema ustaljenom prinicpu, dok za šlepanje iz inostranstva formiramo cenu nakon vašeg upita i tačne lokacije pokvarenog ili havarisanog vozila.

Šlep služba – cena po kilometrima

Naše cene se razlikuju u skladu sa time koliko je kilometara potrebno preći do lokacije pokvarenog vozila i nazad do dogovorenog mesta u Srbiji.

Šlep služba SP Star Bike je istovremeno najpouzdanija i veoma povoljna agencija za šlepanje vozila. Kontaktirajte nas i uverite se i sami u pogodnosti koje pružamo!

POZOVITE ODMAH