Šlep služba Zemun - SP Star Bike ima višegodišnje iskustvo u radu

Grad na ušću Save u Dunav od davnina privlači ljude svojom lepotom. Iako ne tako velik, Zemun važi za jedan od najvećih industrijskih centara u Srbiji. Te su u njemu smeštene metaloprerađivačka, tekstilna, drvna, hemijsko-farmaceutska i industrija kože i obuće.

Ovaj ušuškani ambijent u neposrednoj blizini Beograda, zapravo, leži na velikoj raskrsnici glavnih puteva. Sa jedne strane nalazi se plovni deo Dunava. Dok su na drugoj dva važna evropska koridora, autoput E-70 u dužini od 20 km i autoput E-75 sa 18 km dužine. Što, zajedno, sa ostalim saobraćajnicama u Zemunu, čini mrežu od 172 km. Svakako, ne treba zaboraviti da se u neposrednoj blizini nalazi i aerodrom Nikola Tesla. Pa ne čudi što se na ovako dinamičnim putevima Zemuna svakodnevno dešavaju nepredvidive situacije koje zahtevaju šlep službu.

Ukoliko je i vas zadesila nezgoda na putu, budite bez brige, jer vam na raspolaganju stoji šlep služba Zemun - SP Star Bike.

Šlep služba Zemun

Šlep služba Zemun


Šlep služba SP Star Bike garantuje da nećete dugo čekati na putu! U bilo kom trenutku, danju ili noću, budite sigurni da će dežurni predstavnk odgovoriti na vaš poziv, jer smo dostupni 24 časa, svih 365 dana u godini. Po završetku razgovora sa našim dispečerskim centrom možete očekivati da će u najkraćem roku i vozilo za vuču doći na navedeno mesto.

Visok stepen profesionalizma ogleda se, pre svega, u licenciranim vozačima. Čitav tim obučen je da pravilno rukuje sa različitim vrstama vozila i tereta kako ne bi došlo do oštećenja prilikom vuče.

Pored vrhunskih radnika, šlep služba Zemun - SP Star Bike poseduje najsavremeniju opremu i redovno servisiran vozni park. Što će vam pružiti dodatnu sigurnost da će posao biti obavljen bezbedno i brzo.

S obzirom da je briga za svakog klijenta na prvom mestu, možemo se pohvaliti i pristupačnim cenama usluga.

Da li vam se automobil pokvario i predaleko ste od najbliže stanice? Ili ste, možda, učestvovali u nesreći zbog koje ste vi i vaš automobil ostali na cesti pored puta? Ukoliko vam se dogodila ovakva neprijatnost i potrebna vam je vuča, zašto ne biste pozvali najbolje - šlep službu SP Star Bike!

Call Now ButtonPOZOVITE ODMAH
sr_RSSerbian
sr_RSSerbian