Šlep služba Zemun

Nudimo vam bezbedno i brzo šlepovanje vozila u Zemunu! Znamo kako može biti stresno kada dođe do saobraćajnog udesa ili iznenadnog kvara na putu. U ovakvim nezgodnim situacijama najbitnije je, naravno, da se vozilo obezbedi i u najkraćem mogućem roku preveze iz Zemuna na lokaciju koju želite. SP Star Bike šlep služba vam stoji na raspolaganju za brzo rešenje problema, jer se oslanja na najmoderniju opremu, inovativne tehnologije i stručan tim. Bez obzira u kakvom stanju i gde u Zemunu se nalazi vaše vozilo, bilo koje težine i veličine – profesionalno obavljamo usluge šlepanja. 

Sa podrškom i znanjem naših vrhunskih radnika svaku nezgodu i peh na putu rešavamo i olakšavamo veoma brzo i kvalitetno. Višegodišnje iskustvo i profesionalnost govore umesto nas dok brinemo o vašoj sigurnosti.

Šlep služba u Zemunu – od čega zavisi cena?

Cena šlepanja vozila u Zemunu formira se u dogovoru sa klijentom, a u zavisnosti od konkretnog upita i vrste usluge. Kilometraža, odnosno pređeni broj kilometara u jednom smeru, jedan je od glavnih faktora za određivanje cene. Na ovaj iznos dodaju se svi dodatni troškovi (mostarina, putarina), a ukoliko postoje i neke specifične okolnosti i uslovi, cene usluga se shodno dogovoru menjaju.

Primera radi, ako je potreban utovar i/ili istovar vozila, izvlačenje vozila usled većih nezgoda i havarija ili pak dodatno vreme za čekanje – cena se može razlikovati.

Prevoz teretnih vozila, mašina, viljuškara i slično takođe podleže drugačijem formiranju cene šlepanja.

Nakon vašeg upita i utvrđivanja tačne lokacije kreiramo ponudu i postižemo finalni dogovor. Garantujemo odličan odnos cene i kvaliteta usluga. Dobićete profesionalno šlepanje pokvarenog vozila u skladu sa najsavremenijim standardima, po pogodnim uslovima.

Više informacija i detalja u vezi cene za šlep vozila u Zemunu dobićete pozivom na broj telefona +381 63 812 08 22, ili nam pišite na mejl adresu saramoto@mts.rs. Odgovaramo na Vaše zahteve i upite non stop! Dostupni smo u svakom trenutku, pozovite nas svakog dana, 24/7! 

SP Star Bike šlep služba je pouzdan partner za šlepanje automobila i svih drugih vozila u Zemunu, Beogradu, celoj Srbiji, pa i širom Evrope!

Šlep služba Zemun

Šlep služba Zemun stoji na raspolaganju u svako doba dana ili noći. Profesionalno šlepovanje vozila u Zemunu obavljamo u skladu sa vašim potrebama, a sve što je potrebno jeste da pozovete naš broj telefona i dolazimo u najkraćem roku: +381 63 812 08 22.

SP Star Bike šlep služba Beograd nudi šlep iz Zemuna, kao i šlep do Zemuna iz bilo kog dela grada, Srbije ili inostranstva – stoga ne oklevajte da nam se javite. Tu smo za vas 7 dana u nedelji za efikasnu pomoć na putu.

Pozovite nas +381 63 812 08 22

Šlep služba Zemun – vaš partner na putu

Kao deo grada koji se iz godine u godinu razvija, Zemun danas važi za jedan od najgušće naseljenih delova grada. Uske ulice i veliki gustina vozila predstavljaju faktore koje često dovode do neprijatnosti u saobraćaju. Zbog toga je potreba za šlep službom u Zemunu još izraženija, a naša šlep služba 00-24h je tu da brzo odreaguje na vaš poziv.

Ukoliko ste se zaglavili u saobraćaju, imali udes ili bilo kakav kvar, potrebna vam je najbolja šlep služba u Zemunu koja zna da se probije do vas i brzo reši problem. U bilo kojoj ulici u Zemunu da ste se zatekli u kvaru sa vozilom mi dolazimo odmah. Ulice u Zemunu kao što su Prvomajska, Ugrinovačka, Cara Dušana, Glavna, Prilaz, Tošin bunar, Gornjogradska, Ugrinovački put, Banijska i mnoge druge redovno obilazimo našim kamionom za šlepanje vozila.

Svesni smo da nemate ceo dan za čekanje i zato je potrebno da pozovete SP Star Bike šlep službu Zemun na telefon +381 63 812 08 22 za brz i efikasan šlep, svih vrsta vozila!

Usluge šlepa u Zemunu koje nudimo

Pored našeg stručnog tima, naša šlep služba koja izlazi na teren u Zemun, poseduje najsavremeniju opremu i redovno servisiran vozni park. Pored činjenice da smo lokacijski veoma dostupni i da radimo šlep svih vrsta vozila na teritoriji Zemuna i šire Beograda i Srbije, svesni smo da je raspoloživost voznog parka od krucijalnog značaja i u tom pogledu možete biti sigurni da će posao biti obavljen bezbedno, brzo i po veoma povoljnim cenama.

Oprema koju posedujemo omogućava nam da pružamo širok spektar usluga:

Pored navedenih upita, koji su neki od najčešćih, na raspolaganju smo i za rešavanje i drugih zahtevnijih problema i zato ne oklevajte da nas kontaktirate. SP Star Bike šlep služba Zemun garantuje brzu reakciju, u bilo koje doba dana ili noći, naša dežurna služba 00-24h će odgovoriti na vaš poziv na telefon +381 63 812 08 22 u najkraćem roku i poslati vozilo za vuču odmah na lice mesta!

Tu smo za sve vrste problema koje možete doživeti na opštini Zemun

Mi smo tu za vas u kom god delu Zemuna da se nalazite, a svakako, neke od najčešćih lokacija sa kojih nam stižu upiti su:

  • Zemunski kej – kod parkinga hotela Jugoslavija i dalje ka Gardošu
  • Gardoš
  • Glavna ulica
  • Zemun polje
  • Trinaesti maj
  • Batajnica i okolna naselja…

Oprema naše šlep službe u Zemunu

Dodatni razlog da budete bez brige jeste taj što ćemo šlep vašeg vozila odraditi bezbedno jer posedujemo savremenu i sigurnu opremu za sve vrste šlepa. Naš najbolji način za šlepanje jeste specijalizovani kamion za prevoz automobila. Sp Star Bike služba poseduje nekoliko takvih kamiona za šlepovanje havarisanih vozila.

Svi kamioni poseduju sigurne navoze i čekrke velike snage koji će lako i bezbedno podići vaš automobil, motor ili kombi na navoz i transportovati na željenu adresu u Zemunu ili šire.

POZOVITE ODMAH