Šlep služba Makedonija – Šlepanje vozila iz Makedonije za Srbiju

Šlep služba Makedonija – pružamo povoljnu i efikasnu uslugu šlepanja vozila iz Makedonije za Srbiju. Pozovite nas na broj telefona: 063/812-0822 u bilo koje doba dana, 7 dana u nedelji, gde god da se nalazite na teritoriji Makedonije. Izlazimo na teren u najkraćem roku i šaljemo profesionalce za šlep!

Mini Cooper auto na vozilu za šlep na pumpi po noći

Šlepanje vozila iz Makedonije do Srbije

Kroz Makedoniju naši putnici često prolaze na svom putu ka Grčkoj ili Turskoj, naročito u letnjem periodu kada odlaze na letovanje. Takođe, naš južni sused je tranzitna zona za mnoge transportne ture za prevoz robe.

Ohridsko jezero je veoma atraktivna turistička destinacija za posetioce iz celog regiona, pa su tako i naši turisti redovni gosti na ovoj lokaciji. Poseta Skoplju se takođe čini kao dobar razlog da se zaputite ka Makedoniji.

Zbog ovih i mnogih drugih razloga, naše vozače možete primetiti širom Makedonije. Ukoliko ste i sami neretko u poseti ili prolazite kroz ovu državu, savetujemo vam da uvek imate spremno rešenje u slučaju kvara ili saobraćajne nesreće.

U slučaju da vam se kvar dogodi na teritoriji našeg južnog suseda, potrebno je da znate da šlepanje vozila iz Makedonije ka Srbiji vršimo po veoma povoljnim cenama šlepanja i efikasno.

Šlep služba Makedonija – profesionalno šlepanje iz Makedonije ka Srbiji

Šlepanje vozila iz Makedonije za Srbiju pružamo kao uslugu koja ima za cilj da pomogne svim vozačima iz naše zemlje. Desio vam se kvar na putu u Makedoniji i želite da što pre doterate vozilo do svog majstora u Srbiji?

Šlep služba SP Star Bike će vam biti pravi partner u ovom poduhvatu!

Nakon vašeg poziva, šaljemo stručnu ekipu za šlepanje na teren, sa adekvatnim vozilima i reagujemo u najkraćem mogućem roku. Možete biti uvereni u iskustvo članova našeg tima, kao i u to da su vozila pouzdana, redovno servisirana i spremna za duža putovanja i zahtevna šlepovanja.

Ne oklevajte da nas pozovete u bilo koje doba dana i noći, svih 7 dana u nedelji.

Istu vrstu usluge možete očekivati, bilo da se nalazite u Makedoniji, Bugarskoj, Rumuniji ili nekoj drugoj zemlji u kojoj našim vozačima pružamo uslugu šlepanja ka Srbiji i transport na željenu lokaciju.

Pozovite nas i ako vam se vozilo pokvari na teritoriji nekog od naših suseda:

Najpovoljnije cene šlepanja iz Makedonije za Srbiju

Budite uvereni da pružamo najbolje cene šlepanja vozila iz Makedonije za Srbiju. Naplaćujemo prema pređenoj kilometraži, dok ćemo se oko finalne cene dogovoriti nakon što nas pozovete.

Sigurno je da ćete za uloženi novac dobiti najbolju moguću uslugu pomoći na putu, profesionalce za šlep na usluzi, kao i pouzdana i adekvatna vozila.

Pozovite nas na broj telefona: 063/812-0822, pa šaljemo tim na dogovorenu lokaciju u najkraćem roku!

POZOVITE ODMAH