Šlep služba Austrija – šlepanje iz Austrije za Srbiju

Šlep služba SP Star Bike – nudimo usluge transporta vozila iz Austrije sve do dogovorene lokacije u Srbiji, bilo da je to Beograd i okolina, drugi veći grad ili druga dogovorena lokacija. Uspešno poslujemo dugi niz godina i trudimo se da ispratimo potrebe naših klijenata. Ukoliko vam se desi nezgoda tokom puta kroz Austriju, pozovite nas i dobićete najbolju moguću pomoć na putu direktno iz Srbije!

Mini Cooper auto na vozilu za šlep na pumpi po noći

Šlep služba Beograd – pomoć na putu čak do Austrije

Do glavnog grada Austrije se od Beograda stiže za svega 6 sati, pa je zbog toga Beč postao česta vikend destinacija, naročito za vreme popusta u popularnim tržnim centrima.

Iako samu Austriju karakteriše fenomenalna infrastruktura i odlični putevi, kvarovi na automobilu ili udesi ne biraju ni vreme ni mesto. Ukoliko ste u tranzitu, poseti prijateljima ili poslovno prolazite kroz Austriju, a dogodi vam se bilo kakva neprijatnost sa automobilom koja vas lišava mogućnosti daljeg putovanja, kontaktirajte pouzdanu šlep službu SP Star Bike!

Šaljemo u najkraćem roku našu stručnu i iskusnu ekipu do Beča, Graca, Linca, Salcburga, nekog drugog grada ili manjeg mesta i obavljamo šlepanje do Srbije povoljno.

Šlep služba Srbija – vršimo šlepanje u Srbiji i inostranstvu

Iako se nalazimo u Beogradu, ne samo da vršimo usluge šlepanja u više gradova u Srbiji, već smo svoje poslovanje proširili na šlep vozila iz inostranstva. Dostupni smo tokom celog dana i u najkraćem roku odgovaramo na upite klijenata.

Ukoliko vam je potrebna pouzdana šlep služba, Srbija je naša glavna teritorija poslovanja. Ipak, uz osluškivanje potreba klijenata, započeili smo sa transportom pokvarenih i havarisanih vozila iz Austrije i drugih zemalja:

Posedujemo najmoderniju opremu i spremni smo za šlepanje motora, kombija, havarisanih vozila sa teritorije cele Austrije do Srbije veoma povoljno i efikasno. Ako vam je potrebna brza, efikasna i kvalitetna vučna služba, kontaktirajte nas i sami se uverite zbog čega smo među najboljima na tržištu.

Šlep služba cenovnik – povoljne cene i brza usluga

Cena šlep službe i kompletnih usluga kod nas je veoma povoljna i potpuno usklađena sa celokupnom ponudom. Takođe, u zavisnosti od toga gde se nalazite i koji je tip prevoznog sredstva za koje vam treba šlep, uskladićemo cenu.

Cena šlepanja formira se po ustaljenom principu za Beograd i ostatak Srbije, dok za šlepanje vozila iz inostranstva pravimo posebne cene nakon upita u skladu sa pređenom kilometražom.

Šlep služba cena po km

Ako vam je potrebna pouzdana šlep služba, cena će biti prilagođena precizno i to baš prema vašoj situaciji. Mislićemo i na lokaciju na kojoj se nalazite.

Nije praktično dati univerzalne cene za klijenta kome treba šlep iz Poljske i Hrvatske. Pozovite nas i uverite zbog čega toliko dugo poslujemo na tržištu Srbije i šire i kako veoma efikasno prilagođavamo cene za naše klijente.

Šlep služba Beograd cena

Predstavljamo jednu od najpovoljnijih službi sa veoma efikasnom ekipom iskusnih radnika, koji će na pravi način obaviti šlepanje vozila.

Unajmljivanje šlep službe SP Star Bike omogućiće vam rad sa obučenim vozačima, spremnih na svaku saobraćajnu situaciju, kao i najsavremeniju opremu i vozila.

POZOVITE ODMAH