Šlep služba Austrija – šlepanje iz Austrije za Srbiju

Šlep služba SP Star Bike – nudimo usluge transporta vozila iz Austrije sve do dogovorene lokacije u Srbiji, bilo da je to Beograd i okolina, drugi veći grad ili druga dogovorena lokacija. Uspešno poslujemo dugi niz godina i trudimo se da ispratimo potrebe naših klijenata. Ukoliko vam se desi nezgoda tokom puta kroz Austriju, pozovite nas i dobićete najbolju moguću pomoć na putu direktno iz Srbije!

S obzirom da se Beč nalazi na udaljenosti od nepunih 6 sati vožnje iz Beograda i zahvaljujući odličnoj saobraćajnoj infrastrukturi i kvalitetnim putevima, u stanju smo da u najbržem mogućem roku dođemo u bilo koji deo Austrije i pružimo Vam svu neophodnu pomoć na putu. Možete nas kontaktirati u bilo koje vreme, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji i 365 dana u godini! 

Pomoć na putu u Austriji 

Bez obzira na to da li ste doživeli saobraćajnu nezgodu ili se dogodio iznenadni kvar na automobilu, nakon Vašeg poziva dolazimo do tačne lokacije u Austriji u najkraćem mogućem roku i pružamo sve vrste pomoći na putu. Vršimo usluge izvlačenja vozila, šlepanje havarisanih i pokvarenih automobila iz Austrije u Srbiju, kao i šlepanje i transport ispravnih i novih vozila. S obzirom na naše dugogodišnje iskustvo, naš vozni park i opremu koju posedujemo, u stanju smo da obavimo bezbedan šlep bilo koje vrste vozila. 

Bezbedan i brz auto šlep iz Austrije u Srbiju 00-24

Svim građanima Republike Srbije dostupni smo za bilo koju vrstu šlepanja i transporta iz Austrije u našu zemlju. 

Odmah po Vašem pozivu izlazimo na teren i dolazimo do odredišta u Austriji na kojem Vam se dogodio peh. Usluge koje pruža Šlep služba SP Star Bike su brze, efikasne i najbezbednije, čemu doprinosi veliki broj vozila u našem voznom parku i sva neophodna oprema, a pre svega naše ljudstvo koje svakodnevno radi na terenu i pomaže klijentima širom Srbije i inostranstva. 

U našem voznom parku nalazi se veliki broj vozila – kamioni sa silazećim navozom, vozila sa brilama, pauk vozila, prikolice za šlep. Uz najsavremeniju praktičnu opremu to nam omogućava da lako i brzo natovarimo svako vozilo i prevezemo ga od tačke A do tačke B. Osim havarisanih i pokvarenih vozila, vršimo i šlep polovnih automobila, kao i transport novih auta iz Austrije. Isto tako, ako vam je potreban šlep kombija, motora, kvadova, prikolica, ali i bilo kog drugog tereta, odgovorićemo svim vašim zahtevima! 

Na vama je samo da nas pozovete i dogovorićemo sve detalje. 

Šlep vozila iz svih gradova Austrije u Srbiju 

Ukoliko Vam je potrebno šlepanje iz bilo kog dela Austrije, to nije nikakav problem! Šlep služba SP Star Bike pruža usluge šlepanja bez obzira na kojoj lokaciji u Austriji se nalazite. Na osnovu našeg dosadašnjeg iskustva, najveći broj klijenata nam se obraćao sa sledećih lokacija: 

  • Šlep vozila iz Beča, 
  • Šlep vozila iz Graca, 
  • Šlep vozila iz Salcburga, 
  • Šlep vozila iz Linca, 
  • Šlep vozila iz Insbruka. 

Ukoliko se Vi ipak nalazite na nekoj drugoj adresi u Austriji, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate, jer pokrivamo celu teritoriju ove zemlje i doći ćemo do Vas najbrže što možemo!  

Šlepanje vozila iz Austrije u Srbiju – kolika je cena? 

Osim standardnog cenovnika za usluge šlepanja iz Srbije, kada je u pitanju šlep vozila iz inostranstva postoji poseban cenovnik. Cena šlepanja vozila iz Austrije zavisi od Vašeg konkretnog upita i formira se u dogovoru sa Vama. Svakako, glavni faktor koji uzimamo u obzir kod određivanja cene jeste pređeni broj kilometara. 

Za konkretnije informacije o ceni za šlep vozila iz Austrije konktatirajte nas putem telefona, na broj +381 63 812 08 22, ili na mejl adresu saramoto@mts.rs. Za sve vaše upite dostupni smo u svako doba dana, 24/7! 

Mini Cooper auto na vozilu za šlep na pumpi po noći

Šlep služba Beograd – pomoć na putu čak do Austrije

Do glavnog grada Austrije se od Beograda stiže za svega 6 sati, pa je zbog toga Beč postao česta vikend destinacija, naročito za vreme popusta u popularnim tržnim centrima.

Iako samu Austriju karakteriše fenomenalna infrastruktura i odlični putevi, kvarovi na automobilu ili udesi ne biraju ni vreme ni mesto. Ukoliko ste u tranzitu, poseti prijateljima ili poslovno prolazite kroz Austriju, a dogodi vam se bilo kakva neprijatnost sa automobilom koja vas lišava mogućnosti daljeg putovanja, kontaktirajte pouzdanu šlep službu SP Star Bike!

Šaljemo u najkraćem roku našu stručnu i iskusnu ekipu do Beča, Graca, Linca, Salcburga, nekog drugog grada ili manjeg mesta i obavljamo šlepanje do Srbije povoljno.

Šlep služba Srbija – vršimo šlepanje u Srbiji i inostranstvu

Iako se nalazimo u Beogradu, ne samo da vršimo usluge šlepanja u više gradova u Srbiji, već smo svoje poslovanje proširili na šlep vozila iz inostranstva. Dostupni smo tokom celog dana i u najkraćem roku odgovaramo na upite klijenata.

Ukoliko vam je potrebna pouzdana šlep služba, Srbija je naša glavna teritorija poslovanja. Ipak, uz osluškivanje potreba klijenata, započeili smo sa transportom pokvarenih i havarisanih vozila iz Austrije i drugih zemalja:

Posedujemo najmoderniju opremu i spremni smo za šlepanje motora, kombija, havarisanih vozila sa teritorije cele Austrije do Srbije veoma povoljno i efikasno. Ako vam je potrebna brza, efikasna i kvalitetna vučna služba, kontaktirajte nas i sami se uverite zbog čega smo među najboljima na tržištu.

Šlep služba cenovnik – povoljne cene i brza usluga

Cena šlep službe i kompletnih usluga kod nas je veoma povoljna i potpuno usklađena sa celokupnom ponudom. Takođe, u zavisnosti od toga gde se nalazite i koji je tip prevoznog sredstva za koje vam treba šlep, uskladićemo cenu.

Cena šlepanja formira se po ustaljenom principu za Beograd i ostatak Srbije, dok za šlepanje vozila iz inostranstva pravimo posebne cene nakon upita u skladu sa pređenom kilometražom.

Šlep služba cena po km

Ako vam je potrebna pouzdana šlep služba, cena će biti prilagođena precizno i to baš prema vašoj situaciji. Mislićemo i na lokaciju na kojoj se nalazite.

Nije praktično dati univerzalne cene za klijenta kome treba šlep iz Poljske i Hrvatske. Pozovite nas i uverite zbog čega toliko dugo poslujemo na tržištu Srbije i šire i kako veoma efikasno prilagođavamo cene za naše klijente.

Šlep služba Beograd cena

Predstavljamo jednu od najpovoljnijih službi sa veoma efikasnom ekipom iskusnih radnika, koji će na pravi način obaviti šlepanje vozila.

Unajmljivanje šlep službe SP Star Bike omogućiće vam rad sa obučenim vozačima, spremnih na svaku saobraćajnu situaciju, kao i najsavremeniju opremu i vozila.

POZOVITE ODMAH