Šlep služba Poljska – šlepanje vozila iz Poljske u Srbiju

Šlep služba SP Star Bike – pozovite nas i rezervišite usluge šlepanja vozila iz Poljske do Srbije po veoma povoljnim uslovima. Poslaćemo našu ekipu profesionalca i iskusnih vozača u najkraćem mogućem roku i tako pružiti pomoć na putu u Poljskoj. Pozovite nas na dobro poznate brojeve telefona i uverite se u kvalitet usluge koju pružamo!

Range Rover na vozilu za vuču

Šlep služba Beograd – pomoć na putu u inostranstvu

Gradovi kao što su Varšava, Gdanjsk, Poznanj, Krakov, Vroclav postali su sve primamljivija turistička atrakcija, zbog čega veliki broj ljudi iz naše zemlje upravo kreće put Poljske.

Mi smo kao šlep služba odlučili da ponudimo svoje usluge širom Evrope, pa je tako i Poljska jedna od zemalja iz koje nas možete kontaktirati ukoliko vaše vozilo ne bude moglo nastaviti sa kretanjem.

Šlep vozila iz inostranstva vršimo jednako profesionalno i efikasno kao i usluge po čitavoj Srbiji. U najkraćem roku nakon poziva, naša vučna služba kreće na dogovorenu lokaciju u Poljskoj, prebacujemo vaše vozilo na naše transportno prevozno sredstvo i zatim krećemo nazad ka Srbiji do Beograda ili drugog grada prema vašoj želji.

Pomoć na putu u inostranstvu vršimo po najsavremenijim standarima i uz opremu poslednje generacije. Možete nas pozvati 365 dana u godini i to u bilo koje vreme.

Šlep vozila iz Poljske do Srbije

Bilo da ste se u Poljskoj našli turistički ili poslovno, a ne možete nastaviti putovanje vašim vozilom, pozovite nas i unajmite profesionalnu službu za šlepanje, koja će prebaciti vaš automobil ili drugo prevozno sredstvo bezbedno i efikasno do Srbije.

Uzroci za nemogućnost nastavka putovanja kroz Poljsku mogu biti različiti. Bilo da su to loši putevi, saobraćajna nezgoda ili da sami niste proverili u kakvom je stanju vozilo pred put, nama to nije bitno. Vršimo šlepanje havarisanih vozila, motora, kombija, a možete nas kontaktirati i ako vam je potrebna šlep služba za kamione.

Osim Poljske, iz koje dobijamo sve više poziva za šlepanje, vršimo usluge šlepanja iz:

Šlep služba Beograd – cene za šlepanje do Srbije

Ukoliko vam je potreba šlep služba, cene su kod nas usklađene sa tim koliko je kilometara potrebno preći tokom šlepanja, koje naplaćujemo po kilometru bilo gde da se nalazite.

Ne naplaćujemo naše usluge prema tome da li je u pitanju havarisano vozilo ili manji kvar, već upravo prema kilometraži.

Cenovnik šlepanja vozila za Beograd i Srbiju ustaljen je i računa se prema pređenoj kilometraži. Na sličan način definišemo cene šlepanja iz inostranstva, osim što se tačna cena može utvrditi tek nakon vašeg upita i utvrđivanja lokacije na kojoj se nalazi nepokretno ovzilo.

POZOVITE ODMAH