Šlep služba cena

Cena šlep službe SP Star Bike-a je maksimalno prilagođena i pristupačna svima. Formiranje cene šlep službe vršimo na bazi broja pređenih kilometara u jednom pravcu. Pružamo pouzdanu i brzu uslugu šlepa i to po veoma povoljnim cenama šlepanja vozila. Pozovite nas za više informacija na telefon +381 63 812 08 22.

Cena šlep službe po kilometru - koliko košta šlep služba

Šlep služba cena po km u jednom pravcu u Beogradu:

Cena šlepanja prikazana je prema broju pređenih kilometara

 • Do 10 km – 4000 RSD
 • Do 15 km – 4500 RSD
 • Do 30 km – 5500 RSD

Šlep služba cena po km van Beograda u jednom pravcu:

Cena šlepanja prikazana je prema broju pređenih kilometara

 • Do 100 km – 140 RSD po 1 kilometru
 • Preko 100 km – po upitu, shodno dogovoru

Šlepanje vozila cena – od čega zavise cene šlepanja?

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu našeg ljudstva, kao i posedovanju najraznovrsnijih šlep vozila i najsavremenije opreme za šlepanje, šlep služba SP StarBike izdvaja se na tržištu po pouzdanosti i brzini, a karakterišu nas i povoljne cene šlepanja. Formiranje cenovnika je zasnovano pre svega na kilometraži, ali i na dodatnim troškovima koji mogu nastati u zavisnosti od svake pojedinačne situacije, kao što su troškovi putarine, mostarine, izvlačenja vozila i sl. Na cenu utiče i tip vašeg vozila, odnosno vrsta tereta koji želite da transportujete, kao i težina tovara. 

CENE ZA ŠLEP KAMIONA I ŠLEPANJE TERETNIH VOZILA

U sklopu naših usluga nalazi se i transport, vuča i šlepanje teretnih vozila i kamiona, a cene ovakvih usluga zavisi od nekoliko faktora. Ovo se odnosi kako na transportne, tako i na radne i specijalne kamione, koji mogu da budu različite veličine i težine, što svakako utiče i na cenu šlepanja.

U zavisnosti od tipa kamiona, njegove dužine i nosivosti posao naše službe na pripremi za transport i na samom šlepanju (vuči) može da bude manje ili više komplikovan, a u nekim slučajevima neophodno je da se angažuje veći broj ljudi i upotrebi više opereme. Zato se cena šlepanja kamiona određuje za svaki pojedinačni slučaj.

Isto tako, važno je gde ja kamion koji treba šlepati stao, jer ako se to desilo na samom drumu, u najvećem broju slučajeva saobraćaj će biti obustavljen, pa je potrebna najhitnija reakcija, kako bi do raskrčenja došlo što pre i tako izbeglo stvaranje ogromnih gužvi. To često podrazumeva da moramo angažovati dodatno ljudstvo, što opet povećava naše troškove, pa će i cena šlepa kamiona biti veća.

Najzad, pre nego što se dogovorimo o vuči vašeg kamiona, potrebno je da prođemo i zakonsku regulativu, jer postoje neke specifične situacije kada je šlepanje kamiona dozvoljeno pod određenim uslovima. Takav je, na primer, slučaj sa vučom natovarenog kamiona, gde je dozvoljeno šlepanje samo do najbližeg mesta pogodnog za pretovar.

Ako vas interesuje conovnik za šlep i prevoz kamiona u Srbiji i inostranstvu, pozovite nas i dogovorićemo se o svim detaljima šlepanja i pomoći na putu. Stojimo vam na raspolaganju 24h dnevno, 7 dana nedeljno!

Cene dodatnih usluga šlepanja 

Uz osnovne usluge šlepanja, nudimo vam i opcije transporta teških građevinskih mašina, radnih vozila ili izvlačenje vozila nakon nezgode. Možete se osloniti na nas da ćemo izaći na teren i obaviti posao brzo, efikasno i bezbedno.

 • Transport mašina i radnih vozila – bez obzira na vrstu mašine – bilo da se radi o građevinskim, radnim ili poljoprivrednim mašinama – mi smo tu da ih prevezemo tamo gde su vam potrebne. Cena transporta varira u zavisnosti od različitih faktora kao što su vrsta mašine, kilometraža, veličina tereta i oprema potrebna za transport.
 • Transport radnih mašina i viljuškara – nudimo vam usluge transporta radnih mašina, uključujući viljuškare, mini bagere, bagere i mašine specijalne namene po izuzetno povoljnim cenama. Uz mogućnost istovremenog transporta većeg broja mašina, smanjujemo vaše troškove šlepanja, čineći ovu uslugu još pristupačnijom.
 • Izvlačenje vozila – kada se suočite sa nezgodom na putu i potrebno vam je izvlačenje vozila, možete računati na našu brzu reakciju i efikasno izvršenje posla. Cena izvlačenja vozila zavisi od specifičnih okolnosti, uključujući vrstu vozila, kilometražu i potrebnu opremu za izvlačenje. Naš cilj je da vam pružimo potpunu podršku i sigurnost tokom usluge.

Kontaktirajte nas za sve potrebne informacije o ceni naših usluga, a mi ćemo vam pružiti brza, bezbedna i povoljna rešenja! Vaše zadovoljstvo je naš prioritet.

Od čega zavisi cena šlepanja i da li se doplaćuju utovar/istovar i slični dodatni zahtevi?

Ukoliko imate bilo kakve specifične zahteve koje iziskuju dodatno vreme kontaktirajte nas kako bismo dogovorili odgovarajuću cenu za vaš slučaj. Bez obzira na doba dana i vremenske uslove naš tim pruža maksimum da stigne do vas u najkraćem roku shodno udaljenosti!

Spefičnosti koje su važne kada je u pitanju cenovnik, kako u jednom, tako i u oba smera, jeste da ona varira u zavisnosti od uslova u kojima pružamo uslugu i dodatnih zahteva. Tu pre svega mislimo na sledeće:

 • Dodatno vreme za čekanje na prevoz
 • Utovar/istovar vozila
 • Izvlačenje vozila usled većih havarija
 • Prevoz teretnih vozila, mašina, viljuškara i slično

Cena šlepanja vozila prema cenovniku šlep službe SP Star Bike se određuje shodno ceni šlepa po kilometru u jednom smeru na koju se dodaju svi dodatni troškovi mostarina i putarina. U slučaju dodatnih, spefičnih uslova, cenovnik odnosno cene naših usluga se uvećavaju shodno dogovoru

Važno je napomenuti da je cenovnik za šlepanje i prevoz vozila podložan izmenama, jer u slučaju većeg broja šlepanja ili dugoročne saradnje, cena šlepa po kilometru može biti manja, što će, takođe, biti u zavisnosti od dogovora sa Vama. 

Povoljne cene šlepanja auta za inostranstvo

Pored standardnog cenovnika za Srbiju, Beograd i druge gradove koje obavlja šlep služba Srbija i šlep služba Beograd cena je formirana i za usluge koje uključuju šlepanje i pomoć na putu u inostranstvu. Bez obzira na to gde se nalazite, možete računati na našu pomoć. Evo nekoliko zemalja iz kojih vršimo šlepanje i prevoz vozila:

Cena šlepanja vozila u inostranstvu se formira prema upitu i u dogovoru sa vama. Nudimo vam pouzdane i efikasne usluge šlepanja po konkurentnim cenama, bez obzira na destinaciju. Vaše vozilo je u sigurnim rukama s nama!

Parametar od kojeg zavisi cena šlepanja je svakako broj pređenih kilometara prilikom transporta. Za više informacija u vezi šlep služba cena usluge u inostranstvu pozovite nas na broj +381 63 812 08 22 ili nas kontaktirajte na email saramoto@mts.rs. Stojimo Vam na raspolaganju 24/7!

POZOVITE ODMAH