Šlep služba cenovnik - u nastavku pogledajte koja je cena šlep službe kod nas. Pružamo veoma povoljne cene šlepa sa vrhunskim kvalitetom usluge. Prema tačno formiranim cenama koje možete videti u nastavku, možemo obaviti šlep za vas, a za sve specifične upite nam se možete obratiti putem poznatih kontakt telefona ili email-om.

najpovoljnije cene - SP Star Bike

Šlep služba cene


Cena šlep službe Beograd u jednom pravcu:

Do 10 km - 3000 RSD

Do 15 km - 3500 RSD

Do 30 km - 4500 RSD

Cena šlep službe van Beograda u jednom pravcu:

Do 100 km - 120 RSD po 1 kilometru

Preko 100 km - po upitu, shodno dogovoru


Način formiranja cena šlep službe u specifičnim slučajevima

Spefičnost u vezi formiranja cena šlep službe jeste da ona varira u zavisnosti od uslova u kojima pružamo uslugu i dodatnih zahteva. Tu pre svega mislimo na sledeće:

  • Dodatno vreme za čekanje
  • Utovar/istovar vozila
  • Izvlačenje vozila usled većih havarija
  • Prevoz teretnih vozila, mašina, viljuškara i slično

Osnovna cena šlep službe prema Sp Star Bike cenovniku usluga se određuje po kilometraži u jednom smeru plus svi dodatni troškovi mostarina i putarina. U slučaju dodatnih, gorepomenutih uslova, cena se uvećava shodno dogovoru

Važno je napomenuti da je cena šlep službe podložna promenama, jer u slučaju većeg broja šlepanja ili dugoročne saradnje, cena šlep službe može biti manja, što će, takođe, biti u zavisnosti od dogovora sa Vama.

Povoljne cene šlepa za inostranstvo

Pored standardnog cenovnika šlep službe za Srbiju, pružamo usluge šlepa i u inostranstvu (Nemačka, Austrija, Mađarska, Francuska, Italija, Švajcarska). 

Cene formiramo po upitu i u dogovoru sa Vama. Za više informacija u vezi cena šlep službe u inostranstvu pozovite nas na broj +381 63 812 08 22 ili nas kontaktirajte na email saramoto@mts.rs. Stojimo Vam na raspolaganju 24/7!

Imajući u vidu veliku geografsku pokrivenost naših usluga, kao i mogućnost šlepanja svih vrsta vozila bez ozbira na stanje, sigurni smo da možemo da odgovorimo na sve vrste vaših zahteva uz veoma povoljne cene šlep službe na teritoriji Beograda, cele Srbije i inostranstva!

POZOVITE ODMAH