Šlep služba cena (cenovnik)

Cene šlep službe SP Star Bike-a su maksimalno prilagođene i pristupačne svima. Formiranje cena šlep službe vršimo na bazi broja pređenih kilometara u jednom pravcu. Pružamo pouzdanu i brzu uslugu šlepa i to po veoma povoljnim cenama šlepanja vozila. Pozovite nas za više informacije na telefon +381 63 812 08 22.

Cena šlep službe po kilometru - koliko košta šlep služba

Šlep služba cena po km u jednom pravcu u Beogradu:

Cena šlepanja prikazana je prema broju pređenih kilometara

  • Do 10 km – 4000 RSD
  • Do 15 km – 4500 RSD
  • Do 30 km – 5500 RSD

Šlep služba cena po km van Beograda u jednom pravcu:

Cena šlepanja prikazana je prema broju pređenih kilometara

  • Do 100 km – 140 RSD po 1 kilometru
  • Preko 100 km – po upitu, shodno dogovoru

Od čega zavisi cena šlepanja i da li se doplaćuju utovar/istovar i slični dodatni zahtevi?

Ukoliko imate bilo kakve specifične zahteve koje iziskuju dodatno vreme kontaktirajte nas kako bismo dogovorili odgovarajuću cenu za vaš slučaj. Bez obzira na vremenske uslove naš tim pruža maksimum da stigne do vas u najkraćem roku shodno udaljenosti!

Spefičnost u vezi formiranja cenovnika usluga, kako u jednom, tako i u oba smera, jeste da ona varira u zavisnosti od uslova u kojima pružamo uslugu i dodatnih zahteva. Tu pre svega mislimo na sledeće:

  • Dodatno vreme za čekanje
  • Utovar/istovar vozila
  • Izvlačenje vozila usled većih havarija
  • Prevoz teretnih vozila, mašina, viljuškara i slično

Cena šlepanja vozila prema cenovniku šlep službe SP Star Bike se određuje shodno ceni šlepa po kilometru u jednom smeru na koju se dodaju svi dodatni troškovi mostarina i putarina. U slučaju dodatnih, spefifičnih uslova, cene naših usluga se uvećavaju shodno dogovoru

Važno je napomenuti da je cenovnik usluga podložan izmenama, jer u slučaju većeg broja šlepanja ili dugoročne saradnje, cena šlep službe po kilometru može biti manja, što će, takođe, biti u zavisnosti od dogovora sa Vama. 

Povoljne cene šlepanja auta za inostranstvo

Pored standardnog cenovnika za Srbiju, pružamo usluge šlepanje i pomoć na putu u inostranstvu:

Šlep služba cena usluge u inostranstvu – cena šlepanja vozila se formira prema upitu i u dogovoru sa vama. 

Parametar od kojeg zavisi cena šlepanja je svakako broj pređenih kilometara. Za više informacija u vezi šlep služba cena usluge u inostranstvu pozovite nas na broj +381 63 812 08 22 ili nas kontaktirajte na email saramoto@mts.rs. Stojimo Vam na raspolaganju 24/7!

POZOVITE ODMAH