Šlep služba Mladenovac dostupna je sedam dana u nedelji i 365 dana godišnje. Posedujemo moderan vozni park kojim upravlja profesionalan tim spreman da reaguje u veoma kratkom roku. Kada nas pozovete pružamo pomoć na putu u veoma kratkom roku. 

Vršimo usluge šlepanja svih vrsta vozila, kao i lakog i teškog tereta na svim opštinama u Beogradu, ali i u drugim gradovima Srbije. Ujedno, na šlep službu SP Star Bike možete da se oslonite i ako se nalazite u inostranstvu, jer mi možemo da stignemo do vas, gde god da se nalazite, u veoma kratkom roku.

Lokacija na kojoj se nalazimo pruža nam brz izlazak na auto-put, kao i efikasnu i hitru reakciju. Ukoliko vam zatreba naša asistencija zbog kvara ili havarije vozila, na nas uvek možete da se oslonite!

slep sluzba mladenovac sp star bike

Šlep služba Mladenovac

SP STAR BIKE


Šlep služba Mladenovac veoma brzo i efikasno pomaže vozačima i osobama kojima je potreban bilo kakav transport na teritoriji opštine Mladenovac

Opština Mladenovac je jedna od 17 beogradskih opština i obuhvata teritoriju od 33904 hektara. Nalazi se u severnom delu niske Šumadije, a na nadmorskoj visini od 113 do 628 metara. Obuhvata deo planine Kosmaj i na top mestu se graniči sa opštinom Sopot.

Geografski položaj opštine Mladenovac je veoma povoljan za osobe koje putuju, poslovno ili turistički. Nalazi se na glavnim saobraćajnim pravcima Srbije, kao i na auto-putu. Upravo je to jedan od razloga zašto za šlep službu ima mnogo posla na ovoj deonici, naročito tokom leta kada ljudi češće putuju.

Efikasna šlep služba u Beogradu

SP STAR BIKE


Šlep služba Mladenovac SP Star Bike osim što vrši transport i šlepovanje svih vrsta vozila, obavlja i usluge pomoći na putu. Ukoliko ne znate kojim putem da nastavite vožnju, imate problem sa akumulatorom ili vam je nestalo goriva, na nas možete da se oslonite.

Osim toga, vršimo i otkup polovnih ili havarisanih vozila. Dovoljno je samo da nas pozovete, a mi ćemo potpuno besplatno izvršiti procenu vozila i dati vam najbolju otkupnu ponudu.

Kontaktirajte nas i uverite se u to da smo najbolji!

POZOVITE ODMAH