Šlep služba Mladenovac

plavi automobil na šleperu

Šlep služba Mladenovac dostupna je sedam dana u nedelji – 365 dana godišnje. Sve što je potrebno jeste da nas pozovete i u najkraćem roku pružamo efikasnu intervenciju na putu!

Pozovite nas +381 63 812 08 22

Šlep služba Mladenovac – vaš saveznik na putu u Mladenovcu i šire

Opština Mladenovac je jedna od 17 beogradskih opština i obuhvata teritoriju od 33904 hektara. Nalazi se u severnom delu niske Šumadije, i obuhvata deo planine Kosmaj i na tom mestu se graniči sa opštinom Sopot.

Geografski položaj opštine Mladenovac je veoma povoljan za osobe koje putuju, poslovno ili turistički. Nalazi se na glavnim saobraćajnim pravcima Srbije, kao i na auto-putu. Upravo je to jedan od razloga zašto za šlep službu ima mnogo posla na ovoj deonici, naročito tokom leta kada ljudi češće putuju.

U najkraćem roku stižemo do bilo kog dela Mladenovca

Našu pomoć na putu možete očekivati u svim delovima Mladenovca, pa tako pokrivamo najprometnije ulice na ovoj teritoriji, kao što su: 

  • Kralja Petra I
  • Janka Katića
  • Kralja Aleksandra Obrenovića i dr. 

Osim toga, podjednako brzu i efikasnu uslugu nudimo i u manje prometnim naseljima u okviru ove opštine, kao što su:

  • Bataševo
  • Granice 
  • Rajkovac

Efikasno servisiranje vozila na putu u Mladenovcu

Pored transporta i šlepovanje svih vrsta vozila, šlep služba Mladenovac pruža usluge pomoći na putu. Ukoliko ne znate kojim putem da nastavite vožnju, imate problem sa akumulatorom ili vam je nestalo goriva, možete se osloniti na nas.

Za vas vršimo :

Takođe, vršimo i otkup polovnih ili havarisanih vozila. Dovoljno je samo da nas pozovete, a mi ćemo potpuno besplatno izvršiti procenu vozila i dati vam najbolju otkupnu ponudu.

Efikasna asistencija na putu bilo gde u Srbiji 

Osim na opštini Mladenovac, naše usluge dostupne su vam na bilo kojoj lokaciji u Srbiji, a radimo i u inostranstvu. Brzinu i efikasnost garantuje i lokacija na kojoj se nalazimo, koja nam pruža  brz izlazak na auto-put, i dolazak do vas. 

Bilo da se nalazite u nekom od većih gradova u Srbiji, ili vam se nezgoda desi na nepristupačnom mestu, šlep služba Mladenovac će stići do vas. Uz to, savremena oprema koju posedujemo, garantuje da ćemo rešiti gotovo svaki problem u kome se nađete. 

Dva žuta vozila na vozilu za vuču

POZOVITE ODMAH