Šlep služba Novi Sad

Šlep služba Novi Sad SP Star Bike nudi pouzdane usluge šlepa svih vrsta vozila na području Novog Sada u bilo koje doba dana ili noći, 7 dana u nedelji. Naš tim vam stoji na raspolaganju 00-24h i odmah po pozivu, u najkraćem roku stižemo do Vas i vršimo šlep do željene adrese u Novom Sadu ili šire u Srbiji.

Šlep služba Novi Sad prevozi vozilio u kvaru na svom vozilu za vuču

Hitne intervencije šlep službe u Novom Sadu - radno vreme 00-24h

Ukoliko ste u Novom Sadu imali havariju na vašem vozilu, desio vam se neki manji kvar ili imate bilo kakvu drugu neprijatnost na putu, ne oklevajte da nas kontaktirate putem telefona +381 63 812 08 22. Naša šlep služba u Novom Sadu vam je na raspolaganju 24/7 i u veoma kratkom roku šaljemo vozilo po vas, pa čak i ukolko se radi o nekim udaljenijim delovima Novog Sada.

SP Star Bike kao pouzdana šlep služba poseduje višegodišnje iskustvo i modernu opremu za šlepanje, što nas čini Vašim sigurnim partnerom i osloncem na putu u Novom Sadu. Savremeni vozni park čine vozila sa brilama i silaznim navozom koje nam omogućavaju da manvrišemo sa svim vrstama vozila, kao i sa lakim i teškim teretom i pružimo brzu i pouzdanu pomoć na putu.

Šlep služba Novi Sad – stižemo do bilo kog dela Novog Sada i šire

Ukoliko vam je potrebna brza reakcija, ne oklevajte da kontaktirate šlep službu Novi Sad jer je pristup našim kamionima pogodan u gotovo svakom kvartu Novog Sada. Ako vam se desio kvar u bilo kom delu Novog Sada, čak i ukoliko se radi o širem području, mi smo tu za Vas. Pokrivamo i najšire delove grada, a najčešći upiti nam stižu iz sledećih krajeva:

 • Stari grad
 • Liman I
 • Liman II
 • Detelinara
 • Telep
 • Klisa
 • Petrovaradin
 • Sajmište i dr.

Takođe, naša ekspeditivnost posebno dolazi do izražaja ukoliko vam se desio kvar u nekoj od najprometnijih ulica u Novom Sadu poput:

 • Bulevar Oslobođenja
 • Jevrejska ulica
 • Zmaj Jovina
 • Futoški put i dr.

U ovom slučaju efikasnost šlep službe Novi Sad je od izuzetnog značaja kako bi celokupan prevoz i saobraćaj u gradu nastavio nesmetano da funkcioniše i kako bi se sprečila dalja “začepljenja” saobraćaja pogotovo imajući u vidu veličinu grada kakav je Novi Sad.

Pored područja grada Novog Sada, obavljamo šlep vozila i od bilo kog drugog mesta u Srbiji do vaše adrese. Takođe, prepoznati smo i kao jedan od najpouzdaniijih partnera kada se radi o šlepanju vozila iz inostranstva. Ukoliko Vas zadesi nezgoda na putu u bilo kojoj od zemalja zapadne Evrope pozovite brzu i pouzdanu domaću vučnu službu SP Star Bike.

Rešavamo sve vrste nezgoda na putu u najkraćem roku

Mi smo Vaša pouzdana pomoć na putu za sve vrste problema, bilo da se radi o:

Pružamo i neke od specifičnih usluga poput šlepanja kvadova, građevinskih mašina i poljoprivrednih mašina i drugih vrsta vozila.

Šlep služba Novi Sad cene – najpovoljnija usluga šlepa u Srbiji

Cena šlep službe Novi Sad prilagođena je svim vašim potrebama pa su naše cene šlep službe formirane u zavisnosti od udaljenosti i okolnosti u kojima pružamo uslugu. 

Imamo tačno formiran cenovnik usluga dok za sve specifične zahteve koje nisu obuvaćene cenovnikom cenu formiranom shodno upitu i dogovoru sa Vama!

Šlep služba Novi Sad je više od vaše obične asistencije na putu, mi težimo da postanemo vaš dugoročan partner i oslonac za sve vrste problema na putu.

Kontaktirajte nas i mi ćemo na brz i bezbedan način otkloniti svaki kvar i odšlepati vaše vozilo do željene adrese u Novom Sadu ili izvan njega. Tu smo za vas 24h – 7 dana u nedelji, a naš broj telefona je +381 63 812 08 22.

POZOVITE ODMAH