Šlep služba Novi Sad

Šlep služba Novi Sad SP Star Bike nudi pouzdane usluge šlepa svih vrsta vozila na području Novog Sada u bilo koje doba dana ili noći, 7 dana u nedelji. Naša dispečerska služba vam je na raspolaganju 00-24h i odmah po pozivu, u najkraćem roku stižemo do Vas i vršimo šlep do željene adrese u Novom Sadu ili šire u Srbiji.

Šlep služba Novi Sad prevozi vozilio u kvaru na svom vozilu za vuču

Hitne intervencije za šlepanje vozila u Novom Sadu 24/7

Ukoliko ste u Novom Sadu imali havariju na vašem vozilu, desio vam se neki manji kvar ili imate bilo kakvu drugu neprijatnost na putu, ne oklevajte da nas kontaktirate putem telefona +381 63 812 08 22. Naša šlep služba u Novom Sadu vam je na raspolaganju 24/7 i u veoma kratkom roku šaljemo vozilo po vas, pa čak i ukolko se radi o nekim udaljenijim delovima Novog Sada.

SP Star Bike kao pouzdana šlep služba poseduje višegodišnje iskustvo i modernu opremu za šlepanje, što nas čini Vašim sigurnim partnerom i osloncem na putu u Novom Sadu. Savremeni vozni park čine vozila sa brilama i silaznim navozom koje nam omogućavaju da manvrišemo sa svim vrstama vozila, kao i sa lakim i teškim teretom.

Hitne intervencije šlep službe Novi Sad gde god da se nalazite – radno vreme 24/7

Ukoliko ste u Novom Sadu imali havariju vozila, desio vam se neki manji kvar ili imate bilo kakvu drugu neprijatnost na putu, ne oklevajte da nas kontaktirate putem telefona +381 63 812 08 22. Naša šlep služba Novi Sad vam je na raspolaganju 24/7 i to fleksibilno radno vreme nam omogućava da u veoma kratkom roku stignemo do vas, pa čak i ukolko se radi o nekim udaljenijim delovima Novog Sada.

SP Star Bike kao pouzdana šlep služba poseduje višegodišnje iskustvo i modernu opremu za šlepanje i prevoz, što nas čini Vašim sigurnim partnerom i osloncem na putu u Novom Sadu. Savremeni vozni park čine vozila sa barilama i silaznim navozom koje nam omogućavaju da manvrišemo sa svim vrstama vozila, kao i sa lakim i teškim teretom.

Šlep služba Novi Sad – delovi grada koje pokrivamo

Ukoliko vam je potrebna brza reakcija, ne oklevajte da kontaktirate šlep službu Novi Sad jer je pristup našim kamionima pogodan u gotovo svakom kvartu Novog Sada. Ako vam se desio kvar u bilo kom delu Novog Sada, čak i ukoliko se radi o širem području, mi smo tu za Vas. Pokrivamo i najšire delove grada, a najčešći upiti nam stižu iz sledećih krajeva:

 • Stari grad
 • Liman I
 • Liman II
 • Detelinara
 • Telep
 • Klisa
 • Petrovaradin
 • Sajmište i dr.

Takođe, naša ekspeditivnost posebno dolazi do izražaja ukoliko vam se desio kvar u nekoj od najprometnijih ulica u Novom Sadu poput:

 • Bulevar Oslobođenja
 • Jevrejska ulica
 • Zmaj Jovina
 • Futoški put i dr.

U ovom slučaju efikasnost šlep službe Novi Sad je od izuzetnog značaja kako bi celokupan prevoz i saobraćaj u gradu nastavio nesmetano da funkcioniše i kako bi se sprečila dalja “začepljenja” saobraćaja pogotovo imajući u vidu veličinu grada kakav je Novi Sad.

Sve neprijatnosti na putu na području Novog Sada rešavamo u najkraćem roku

Mi smo Vaša pouzdana pomoć na putu za sve vrste problema, bilo da se radi o:

Pružamo i neke od specifičnih usluga poput šlepanja kvadova, građevinskih mašina i poljoprivrednih mašina i drugih vrsta vozila.

Šlep služba Novi Sad cena

Cena šlep službe Novi Sad prilagođena je svim vašim potrebama pa su naše cene šlep službe formirane u zavisnosti od udaljenosti i okolnosti u kojima pružamo uslugu. 

Imamo tačno formiran cenovnik usluga dok za sve specifične zahteve koje nisu obuvaćene cenovnikom cenu formiranom shodno upitu i dogovoru sa Vama!

Šlep služba Novi Sad je više od vaše obične asistencije na putu, mi težimo da postanemo vaš dugoročan partner i oslonac za sve vrste problema na putu.

Kontaktirajte nas i mi ćemo na brz i bezbedan način otkloniti svaki kvar i odšlepati vaše vozilo do željene adrese u Novom Sadu ili izvan njega. Tu smo za vas 24h – 7 dana u nedelji, a naš broj telefona je +381 63 812 08 22.

POZOVITE ODMAH