Šlep služba Rakovica

slep sluzba rakovica sp star bike

Šlep služba Rakovica izlazi u susret vozačima na svim lokacijama, po povoljnoj ceni i na efikasan način. Mi smo uvek tu za vas, spremni da pristignemo u pomoć u najkraćem roku. Usluga koju pružamo je pre svega profesionalna, a potom i hitra, dobro organizovana i pouzdana.

Šlep služba SP Star Bike vrši transport vozila, ali i lakšeg i teškog tereta. Pozovite nas i uverite se u efikasnost našeg tima svakoga dana u godini, 24 sata, 7 dana u nedelji!

Pozovite nas +381 63 812 08 22

OSLONITE SE NA TIM KOJI BRZO STIŽE DO SVIH LOKACIJA U RAKOVICI I ŠIRE

Rakovica je jedna od 17 beogradskih opština koja se nalazi u južnom delu Beograda. Smeštena je na deset kilometara od centra Beograda. Prostire se na površini od 4647 hektara, a urbano područje opštine obuhvata tri hiljade hektara. Ostatak teritorije opštine Rakovica čine šume i druge zelene površine.

Opština Rakovica smatra se jednom od gradskih opština sa najviše zelenila. Šlep služba Rakovica neretko je angažovana u ovom delu Beograda zbog velikog broja mesta koja su pogodna za izlete.

U najkraćem roku stižemo do mnogih lokacija na ovoj opštini:

  • Miljakovac
  • Kanarevo brdo
  • Vidikovac
  • Topčiderska šuma
  • Košutnjak

Izuzev toga, naše usluge su dostupne i na drugim teško dostupnim lokacijama na opštini Rakovica. Neretko se događa da tokom praznika i neradnih dana dođe do kvara ili havarije vozila u blizini popularnih izletišta, a tada šlep služba Rakovica pristiže u pomoć.

NAŠ TIM PRUŽA PROFESIONALNE USLUGE ŠLEPANJA I TRANSPORTA VOZILA

Pomoć na putu je naša specijalnost. Bilo da se nalazite u Beogradu, nekom drugom gradu Srbije ili u inostranstvu, naša lokacija nam omogućava da stignemo do vas u veoma kratkom roku.

SAVREMENA OPREMA ŠLEP SLUŽBE RAKOVICA OMOGUĆAVA I NAJZAHTEVNIJE ASISTENCIJE NA PUTU

Vozni park šlep službe SP Star Bike jedan je od najmodernijih i najsavremenije opremljenih u Srbiji. Moderna i nova vozila koja imamo omogućavaju nam da transportujemo vaše vozilo ili teret na koju god lokaciju.

Ukoliko se odlučite za usluge naše šlep službe, ne samo da ćete imati priliku da se uverite u našu brzinu i efikasnost, već možete da očekujete i sjajne savete tokom putovanja. Kada treba da pozovete šlep službu – budite sigurni da imate kontakt broj telefona šlep službe Rakovica.

ŠIROK DIJAPAZON USLUGA- ODGOVARAMO NA SVE VRSTE ZAHTEVA GDE GOD DA SE NALAZITE

Naše usluge osmišljene su kako bismo svakom vozaču odgovorili na zahteve i što efikasnije rešili problem na putu, ali i van njega. Pružamo sledeće usluge u Rakovici:

Poklonite nam poverenje i uverite se u profesionalnost usluga koje pružamo. Takođe, imamo veoma povoljne cene šlep službe koje su podložne dogovoru! Nakon vašeg poziva naš tim stiže u najkraćem roku na željenu lokaciju!

POZOVITE ODMAH