Šlep služba Rakovica jedna je od najefikasnijih i najpovoljnijih šlep službi u Beogradu. Šlep služba SP Star Bike je uvek tu za vas, spremna da pristigne u pomoć u najkraćem roku. Usluga koju pružamo je pre svega profesionalna, a potom i hitra, dobro organizovana i pedantna. 

Vozni park  koji posedujemo u okviru šlep službe SP Star Bike je jedan od najmodernijih i najsavremenije opremljenih u Srbiji. Posedujemo moderna i nova vozila koja će transportovati vaše vozilo gde na koju god lokaciju. 

Šlep služba Rakovica

SP STAR BIKE


slep sluzba rakovica sp star bike

Rakovica je jedna od 17 beogradskih opština koja se nalazi u južnom delu Beograda. Smeštena je na deset kilometara od centra glavnog grada Srbije. Prostire se na površini od 4647 hektara, a urbano područje opštine obuhvara tri hiljade hektara. Ostatak teritorije opštine Rakovica čine šume i druge zelene površine.

Opština Rakovica sa 244 hektara pod šumom i 180 hektara zelenih površina smatra se jednom od gradskih opština sa najviše zelenila. Šlep služba Rakovica neretko je angažovana u ovom delu Beograda zbog velikog broja mesta koja su pogodna za izlete. Topčiderska šumaMiljakovačka šuma, Košutnjak, samo su neka od mesta na kojima se mnogi okupljaju. Ponekad se događa da dođe do kvara  ili havarije vozila, a tada šlep služba Rakovica pristiže u pomoć.

Najkvalitetnija usluga šlepanja i transporta vozila

SP STAR BIKE


Pomoć na putu je naša specijalnost. Bilo da se nalazite u Beogradu, nekom drugom gradu Srbije  ili u inostranstvu, naša lokacija nam omogućava da stignemo do vas u veoma kratkom roku. 

Ukoliko se odlučite za usluge šlep službe SP Star Bike, ne samo da ćete imati priliku da se uverite u našu brzinu i efikasnost, već možete da očekujete i sjajne savete tokom putovanja. Kada treba da pozovete šlep službu - budite sigurni da imate kontakt broj telefona šlep službe SP Star Bike

Vršimo transport i šlep automobila, šlepanje motora, prevoz skutera, transport lakog i teškog tereta, šlepkvadova, šlepanje oldtajmera, šlep kombija i svih drugih vrsta vozila. Osim toga, vršimo i otkup polovnih i havarisanih vozila. Procenu vršimo potpuno besplatno, a možete da budete uvereni da ćemo vam ponuditi najbolju moguću cenu.

Šlep služba Rakovica SP Star Bike je tu kada vam je najteže!

POZOVITE ODMAH