Šlep služba Rumunija – Šlepanje vozila iz Rumunije za Srbiju

Šlep služba Rumunija – nudimo profesionalnu uslugu šlepanja vozila iz Rumunije za Srbiju veoma povoljno, pouzdano i efikasno. U najkraćem roku izlazimo na teren po vašem pozivu i krećemo ka dogovorenom mestu. Pozovite nas na broj telefona: 063/812-0822, ukoliko vam je potrebna pomoć za šlepanje na teritoriji Rumunije!

Mini Cooper auto na vozilu za šlep na pumpi po noći

Šlepanje vozila iz Rumunije za Srbiju

Rumunija je kao jedna od naših suseda česta trazitna zona za prevoz robe ka Rusiji i drugim zemljama Evrope. Pored toga, aerodrom u Temišvaru polazna je tačka za mnoge low cost letove ka drugim gradovima Evrope.

Razlog za prolazak ili boravak u Rumuniji može biti i poseta glavnom gradu ove zemlje – Bukureštu!

Bilo da Rumuniju obilazite poslovno ili privatno sopstvenim prevozom, uvek je dobro sa sobom imati broj pomoći na putu u inostranstvu ukoliko se nešto desi sa vozilom.

Šlepanje vozila iz Rumunije ka Srbiji je zato usluga koju rado nudimo svima i ujedno garantujemo da ćemo maksimalno brzo i efikasno izaći na teren i priteći u pomoć na putu u inostranstvu, gde god da se nalazite na teritoriji naše susedne države.

Šlep služba Rumunija – pozovite nas za šlepanje iz Rumunije za Srbiju bilo kada

Šlep služba SP Star Bike prepoznala je potrebe naših vozača širom Evrope i rešila da ponudi usluge šlepanja nazad za Srbiju iz mnogih zemalja.

Ukoliko vam se desio kvar na putu, saobraćajka, ili ste kupili automobil i treba vam šlep iz Rumunije, slobodno nas možete pozvati u bilo koje doba dana i noći, 7 dana u nedelji

U najkraćem roku šaljemo tim profesionalaca na dogovorenu lokaciju sa vozilima namenjenim za bezbedno šlepanje.

Putevi u našim okolnim zemljama susedima su takođe prepuni vozača iz Srbije, kojima se nažalost takođe dešavaju neugode da im se automobil pokvari ili nešto slično što bi ga izbacilo iz daljeg saobraćaja.

Zato svoje usluge nudimo i širom regiona:

Najpovoljnije šlepanje iz Rumunije za Srbiju

Prva stvar koja će vas zanimati kada vam se vozilo pokvari u Rumuniji ili nekoj drugoj zemlji jeste: kako se bezbedno vratiti nazad ka Srbiji kući i svom majstoru? 

Sledeće po prioritetu jeste da cena usluge šlepanja iz Rumunije ka Srbiji bude fer, korektna i povoljna. Upravo smo na ovom principu razvili naš biznis, koji već dugo godina uspešno funkcioniše.

Ukoliko vam je potrebna šlep služba, Rumunija je država koju pokrivamo u celosti, dok svoju uslugu naplaćujemo prema pređenim kilometrima do vaše lokacije.

Pozovite nas na kontakt telefon: 063/812-0822 u bilo koje doba dana i noći!

Tokom razgovora ćemo potvrditi sve detalje i vašu lokaciju, pa najbrže moguće krenuti ka vama!

POZOVITE ODMAH