Šlep služba Švajcarska – Šlepanje vozila iz Švajcarske za Srbiju

Šlep služba Švajcarska – ukoliko se nađete na putu u Švajcarskoj sa pokvarenim ili slupanim vozilom, te ne možete nastaviti putovanje, pozovite nas na broj: 063/812-0822. Vršimo uslugu šlepanja iz Švajcarske ka Srbiji profesionalno i povoljno!

Mini Cooper auto na vozilu za šlep na pumpi po noći

Šlepanje vozila iz Švajcarske za Srbiju

Švajcarski Alpi su jedna od najlepših turističkih destinacija u Evropi, sa velikim brojem skijališta gde borave i ljubitelji zimskih sportova iz Srbije. 

Kada malo otopli, za vreme proleća će vas sigurno oduševiti simpatični i uređeni gradovi, kao što su Cirih, Ženeva, Bazel ili neki drugi. Osim turističkog potencijala, ovo je jedna od najrazvijenih i najbogatijih država na planeti i čest izbor za život naših ljudi koji su sreću potražili van granica Srbije.

Zato i verujemo da svako od vas ima makar jedno bližeg ili daljeg rođaka koji tamo radi.

Bilo da ste u Švajcarskoj turistički, poslovno ili u poseti prijateljima i rodbini, razdaljina nije velika, tako da bez problema možete otići sopstvenim vozilom.

Iako su putevi fenomenalni, kvarovi se ponekad dešavaju i tada će vam biti potreban šlep vozila iz Švajcarske za Srbiju. SP Star Bike šlep služba nudi ovu uslugu i pomaže vam da putovanje bude sigurnije i bezbrižnije.

Šlep služba Švajcarska – povoljno i efikasno šlepanje iz Švajcarske

Veliki broj naših državljana živi, radi ili posećuje evropske države, dok za transport i prevoz često bira sopstveni prevoz. 

Uvideli smo potrebu za asistencijom na putu onda kada je to najpotrebnije, odnosno u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode pri čemu je nemoguće nastaviti dalje putovanje, a neophodan je transport vozila ka Srbiji.

Pomoć na putu u inostranstvu nudimo i u mnogim drugim državama, a samo neke od njih jesu Italija i Slovenija. Ako se i u granicama ovih država nađete u problemu i ne možete nastaviti put, pozovite nas radi usluge šlepanja:

Bez obzira da li vam je potrebno šlepanje vozila iz Švajcarske ili iz neke druge zemlje koju pokrivamo svojim uslugama, budite sigurni u kvalitet i efikasnost koje pružamo.

Povoljna cena šlepanja uz Švajcarske i izlazak na teren u najkraćem mogućem roku

Ukoliko vam je potrebna šlep služba, Švajcarska je jedna od mnogobrojnih država gde možete računati na naše usluge.

Kontakt telefon za uslugu šlepanja jeste: 063/812-0822!

Na put ka dogovorenoj lokaciji krećemo u najkraćem roku, dok do udaljenih tačaka van teritorije naše zemlje šaljemo samo najiskusnije članove našeg tima

Naša vozila za šlepanje su proverena i bezbedna!

Dostupni smo 24h, 7 dana u nedelji, tako da nas možete pozvati bilo kada radi usluge šlepanja. 

Cene šlepanja iz Švajcarske za Srbiju su povoljne i prilagođene kilometraži koju je potrebno preći do vaše lokacije.

Pozovite nas i uverite se u besprekoran kvalitet usluge! 

POZOVITE ODMAH