Šlep služba Albanija

Šlep služba Albanija – SP Star Bike vam po najpovoljnijim cenama na tržištu nudi uslugu šlepanja automobila i drugih vozila iz Albanije do dogovorene lokacije u Srbiji. Pozovite nas na broj telefona: 063/812-0822 ako vam je potrebna pomoć na putu!

Šlep crvenog automobila na Karaburmi na plavom šlep kamionu

Šlepanje vozila iz Albanije za Srbiju – sve učestalija potreba

Albanija iz godine u godini unapređuje turizam i posebno leti na sve bolji način realizuje prirodne potencijale i more koje zapljuskuje njene obale. 

Samo neka od popularnih letovališta koje privlače između ostalih i turiste iz Srbije jesu: Saranda, Ksamil, Valona, Drač, Himara.

Do pre samo nekoliko godina nismo mogli ni da zamislimo da će našim državljanima ikada biti potrebna usluga šlepanja vozila iz Albanije za Srbiju.

Prirodne lepote, ljubazni domaćini i povoljne cene trenutno su glavni razlozi zbog kojih su letovališta na albanskom primorju sve punija, pa je takođe, naročito tokom letnjeg perioda sve više naših vozača na putevima u Albaniji.

U svakom slučaju, tada će vam pomoć na putu biti neophodna, dok vam je SP Star Bike pruža i to izuzetno efikasno. Slobodno možete računati na pouzdano Šlepanje vozila iz Albanije za Srbiju!

Šlep vozila iz Albanije i drugih zemalja regiona

Šlep vozila iz Albanije nudimo svima kojima je potreban efikasan transport do bilo koje tačke u Srbiji. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana i noći, 7 dana u nedelji.

Dežurna ekipa u najkraćem roku izlazi na teren i kreće put Albanije, kako bi vam obezbedila pomoć na putu.

Bilo da je pitanju nezgoda ili kvar, šaljemo moderno opremljena vozila za transport, uz pouzdanu ekipu profesionalaca. Sa nama je auto šlep iz Albanije pouzdana i sigurna opcija.

Nudimo pomoć na putu, odnosno šlepanje vozila iz Albanije, ali i drugih zemlja Evrope i regiona

Pomoć na putu u inostranstvu jer nešto što svakako niko ne priželjkuje, ali ukoliko se desi, mi smo tu za vas:

Šlep služba Albanija – najbolje cene za šlepanje do Srbije

Nakon vašeg poziva utvrđujemo tačnu lokaciju i šaljemo ekipu za šlep u najkraćem roku. Cene šlepanja računamo prema pređenoj kilometraži, gde god da se nalazite u inostranstvu.

Možete računati na fer cene šlep službe i odličnu uslugu širom Evrope.

Dostupni smo u svakom trenutku, pa tako na nas možete računati bilo da je vikend, praznik ili su to noćni sati.

Za najbolje cene šlepanja i odlčnu uslugu pozovite SP Star Bike šlep službu!  

POZOVITE ODMAH