Šlep služba Zvezdara

Šlep služba Zvezdara

Šlep služba Zvezdara – SP Star Bike nudi usluge transportovanja svih vrsta kako novih, tako i havarisanih i neispravnih vozila.

Razvoj industrije i tehnike doneo je automobile vrhunskog dizajna i najvišeg stepena sigurnosti. Međutim, čak i kada dobro održavate i redovno servisirate svoje vozilo, u jednom trenutku suočićete se sa kvarom, izbušenom gumom ili saobraćajnom nesrećom.

Svaki, pa i najmanji problem sa automobilom može prouzrokovati veliku neprijatnost i sprečiti vas da stignete na željenu destinaciju. Srećom, u svim iznenadnim situacijama na prometnim putevima u našoj prestonici, kao i u drugim krajevima zemlje, može Vam pomoći šlep služba Zvezdara koja pruža nephodnu pomoć na putu u najkraćem roku.

Pozovite nas +381 63 812 08 22

Šlepanje vozila na području Zvezdare i šire 24/7 

U cilju pružanja maksimalne podrške na putu,  dostupni smo u svakom trenutku, svih 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, 12 meseci godišnje. Jer, pravovremena usluga, uz minimalno vreme čekanja na putu, naš je glavni prioritet. 

Pozicionirani smo tako da ima brzi pristup svim delovima grada, te zbog toga dolazimo u ekspresnom roku. Tako u najkraćem roku možemo doći ukoliko vas zadesi nezgoda na Konjarniku, Velikom ili Malom Mokrom Lugu, Mirijevu i drugim delovima Zvezdare i Beograda.

Osim dostupnosti možemo se pohvaliti savremenim i proverenim vozilima, uz konstantno ulaganje u novu opremu i alate. Šlep služba Zvezdara vrši transport nezavisno od veličine i vrste vozila, uz garantovanu maksimalnu pažnju i oprez, što znači da možete biti sigurni da će vaš auto biti bezbedno prevežen i očuvan. 

Veliki vozni park koji poseduje naš tim na Zvezdari, omogućava širok spektar usluga. One uključuju vuču sa ravnom platformom, vuču sa barilama. Zatim, vuču za motocikle, tešku vuču, vuču za hitne slučajeve, šlep vozila sa velike udaljenosti i bilo koju drugu uslugu vuče.

Stižemo do bilo kog dela Zvezdare i okoline u najkraćem roku

Naš tim je tu za vas u bilo koje doba dana i noći, u kom god delu Zvezdare da se nalazite, bilo da ste i u široj okolini poput sledećih lokacija, pružamo brzu uslugu:

  • Šlep Mali Mokri Lug
  • Šlep Konjarnik
  • Šlep Zeleno brdo
  • Šlep Veliki Mokri Lug
  • Šlep Mirijevo

Pored toga, ukoliko se nalazite i u nekim od najprometnijih ulica na Zvezdari, iskustvo našeg tima je velika prednost da brzo reagujemo na delovima poput:

  • Vukov Spomenik
  • Olimp
  • Đeram
  • Crveni krst
  • Lion

Zvezdara je velika opština sa više od 150.000 stanovnika, sa nekim od najnaseljenijih opština kao što su Mirijevo, Mokri Lug i Konjarnik, a u okviru ove opštine je i Bulevar Kralja Aleksandra, koji je često preopterećen gradskim saobraćajem, kao i automobilima, a svaki, i minimalni zastoj auta, pravi dodatnu gužvu i stres.

Šlep služba Zvezdara – oslonite se na iskusan tim

Bez obzira na vremenske prilike i uslove na putu stručni tim šlep službe SP Star Bike spreman je da odgovori svakom izazovu i potrebama klijenata. Upravo zbog toga, naše osoblje je tu za vas 24 časa dnevno, spremno da pruža maksimalnu podršku u saobraćaju, svojom brzom i profesionalnom uslugom.    

Naše osoblje čine kompetentni vozači koji poznaju zakonske regulative i procedure zaštite na radu. Što znači da su obučeni za delovanje ne samo u standardnim postupcima, već i u vanrednim i hitnim situacijama, koje zahtevaju dodatni oprez. 

Ono po čemu se šlep služba Zvezdara – SP Star Bike izdvaja od drugih, jeste i stalno usavršavanje zaposlenih. Pa pozivanjem našeg tima dobićete profesionalca koji poznaje propise rukovanja sa različitim tipovima vozila i tereta. Tako da možete biti sigurni da prilikom utovara, istovara i prevoza neće doći do štete.

Da biste izbegli nervozu zbog nepredvidivog događaja na putu kontaktirajte šlep službu SP Star Bike. Mi vam možemo ponuditi najkvalitetnije usluge po veoma povoljnim cenama.

POZOVITE ODMAH