Šlep služba Zvezdara

Šlep služba Zvezdara

Šlep služba Zvezdara – SP Star Bike nudi usluge transportovanja svih vrsta kako novih, tako i havarisanih i neispravnih vozila.

Zvezdara je velika opština sa više od 150.000 stanovnika, sa nekim od najnaseljenijih delova kao što su Mirijevo, Mokri Lug i Konjarnik, a u okviru ove opštine je i Bulevar Kralja Aleksandra, koji je često preopterećen gradskim saobraćajem, kao i automobilima, a svaki, i minimalni zastoj auta, pravi dodatnu gužvu i stres.

Svaki, pa i najmanji problem sa automobilom može prouzrokovati veliku neprijatnost i sprečiti vas da stignete na željenu destinaciju. Srećom, u svim iznenadnim situacijama na prometnim putevima u našoj prestonici, kao i u drugim krajevima zemlje, može Vam pomoći šlep služba Zvezdara koja pruža nephodnu pomoć na putu u najkraćem roku.

Pozovite nas +381 63 812 08 22

ŠLEP SLUŽBA ZVEZDARA DOSTUPNA JE ZA VAS 24/7

U cilju pružanja maksimalne podrške na putu, naša šlep služba Beograd dostupni u svakom trenutku, svih 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, 12 meseci godišnje. Jer, pravovremena usluga, uz minimalno vreme čekanja na putu, naš je glavni prioritet. Na vama je samo da nas pozovete – +381 63 812 08 22!

Šlep služba Zvezdara, pozicionirana je tako da ima brzi pristup svim delovima grada, te zbog toga dolazimo u ekspresnom roku.

Osim dostupnosti možemo se pohvaliti savremenim i proverenim vozilima, uz konstantno ulaganje u novu opremu i alate. Šlep obavljamo nezavisno od veličine i vrste vozila, uz garantovanu maksimalnu pažnju i oprez, što znači da možete biti sigurni da će vaš auto biti bezbedno prevežen i očuvan.

Veliki vozni park koji poseduje Zvezdara šlep služba, omogućava širok spektar usluga. One uključuju vuču sa ravnom platformom i vuču sa brilama. Pored toga, obavljamo i vuču za motocikle, tešku vuču, vuču za hitne slučajeve, kao i šlep iz bilo kog dela Zvezdare do bilo kog mesta u Srbiji.

Stižemo do bilo kog dela Zvezdare i okoline u najkraćem roku

Naš tim je tu za vas u bilo koje doba dana i noći, u kom god delu Zvezdare da se nalazite, bilo da ste i u široj okolini poput sledećih lokacija, pružamo brzu uslugu:

  • Šlep Mali Mokri Lug
  • Šlep Konjarnik
  • Šlep Zeleno brdo
  • Šlep Veliki Mokri Lug

Pored toga, ukoliko se nalazite i u nekim od najprometnijih ulica na Zvezdari, iskustvo našeg tima je velika prednost da brzo reagujemo na delovima poput:

  • Vukov Spomenik
  • Olimp
  • Đeram
  • Crveni krst
  • Lion

Oslonite se na višegodišnje iskustvo šlep službe Zvezdara

Bez obzira na vremenske prilike i uslove na putu stručni tim spreman je da odgovori svakom izazovu i potrebama klijenata. Upravo zbog toga, naše osoblje je tu za vas 24 časa dnevno, spremno da pruža maksimalnu podršku u saobraćaju, svojom brzom i profesionalnom uslugom.

Naše osoblje čine kompetentni vozači koji poznaju zakonske regulative i procedure zaštite na radu. Što znači da su obučeni za delovanje ne samo u standardnim postupcima, već i u vanrednim i hitnim situacijama, koje zahtevaju dodatni oprez.

Ono po čemu se šlep služba Zvezdara – SP Star Bike izdvaja od drugih, jeste i stalno usavršavanje zaposlenih. Pa pozivanjem našeg tima dobićete profesionalca koji poznaje propise rukovanja sa različitim tipovima vozila i tereta. Tako da možete biti sigurni da prilikom utovara, istovara i prevoza neće doći do štete.

Da biste izbegli nervozu zbog nepredvidivog događaja na putu kontaktirajte naš pouzdan tim. Mi vam možemo ponuditi najkvalitetnije usluge po veoma povoljnim cenama.

POZOVITE ODMAH