Šlep služba Zvezdara - SP Star Bike nudi usluge transportovanja svih vrsta kako novih, tako i havarisanih i neispravnih vozila.

Razvoj industrije i tehnike doneo je automobile vrhunskog dizajna i najvišeg stepena sigurnosti. Međutim, čak i kada dobro održavate i redovno servisirate svoje vozilo, u jednom trenutku suočićete se sa kvarom, izbušenom gumom ili saobraćajnom nesrećom.

Svaki, pa i najmanji problem sa automobilom može prouzrokovati veliku neprijatnost i sprečiti vas da stignete na željenu destinaciju.

Srećom, u svim iznenadnim situacijama na prometnim putevima u našoj prestonici, kao i u drugim krajevima zemlje, može Vam pomoći šlep služba SP Star Bike.

Šlep služba Zvezdara

Šlep služba Zvezdara


Šlep služba Zvezdara - SP Star Bike je dostupna u svakom trenutku, svih 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji, 12 meseci godišnje. Jer, pravovremena usluga, uz minimalno vreme čekanja na putu, naš je glavni prioritet.

Osim dostupnosti možemo se pohvaliti savremenim i proverenim vozilima, uz konstantno ulaganje u novu opremu i alate. Što garantuje da će posao biti obavljen potpuno bezbedno. Veliki vozni park omogućava širok spektar usluga. One uključuju vuču sa ravnom platformom, vuču sa barilama. Zatim, vuču za motocikle, tešku vuču, vuču za hitne slučajeve, šlep vozila sa velike udaljenosti i bilo koju drugu uslugu vuče.

Šlep služba Zvezdara - SP Star Bike poseduje višegodišnje iskustvo

Šlep služba Zvezdara

Bez obzira na vremenske prilike i uslove na putu stručni tim šlep službe SP Star Bike spreman je da odgovori svakom izazovu i potrebama klijenata.

Naše osoblje čine kompetentni vozači koji poznaju zakonske regulative i procedure zaštite na radu. Te su obučeni za delovanje ne samo u standardnim postupcima, već i u vanrednim i hitnim situacijama.

Ono po čemu se šlep služba Zvezdara - SP Star Bike izdvaja od drugih jeste i stalno usavršavanje zaposlenih. Pa pozivanjem našeg tima dobićete profesionalca koji poznaje propise rukovanja sa različitim tipovima vozila i tereta. Tako da možete biti sigurni da prilikom utovara, istovara i prevoza neće doći do štete.

Da biste izbegli nervozu zbog nepredvidivog događaja na putu kontaktirajte šlep službu SP Star Bike. Mi vam možemo ponuditi najkvalitetnije usluge po veoma povoljnim cenama.

POZOVITE ODMAH