Šlep služba Surčin zahteva da kompanija za šlepovanje vozila bude dostupna 24/7 i 365 dana u godini. Za šlep službu SP Star Bike  to ne predstavlja iskušenje, jer je naš profesionalni tim uvek spreman da pomogne vozačima u nevolji.

Surčin je jedna od najmađih beogradskih opština koja se prostire na čak 288 kvadratnih kilometara. Sastoji se od čak sedam naselja i u njoj živi preko 40 hiljada stanovnika.

U ovoj opštini poljoprivredno zemljište obuhvata teritoriju od dve trećine ukupne površine opštine, pa je pored šlepovanja automobila, često neophodno i šlepovanje kombija.

Ujedno, neretko je potreban i transport lakog i teškog tereta, što šlep kompaniji SP Star Bike  ne predstavlja iskušenje. Naš vozni park  opremljen je najmodernijom i najsavremenijom opremom koja nam omogućava da veoma lako rešimo sve probleme vozača ili poljoprivrednika.

slep sluzba surcin sp star bike

Šlep služba Surčin - Uvek dostupna pomoć na putu

SP STAR BIKE


Šlep služba Surčin - SP Star Bike - poseduje vozila koja mogu da pomognu u kojoj god situaciji da se nalazite.

Bilo da vam je potrebno izvlačenje vozila, izvlačenje zaglavljenog vozila ili najjednostavniji transport, mi smo tu za vas! Posedujemo najmoderniju opremu i tehnologiju koja će vas spasiti iz bilo koje nelagodne situacije. 

Vršimo i transportagregata, strugova, ali i prevoz vozila ili tereta do servisa. Na šlep službu SP Star Bike možete uvek da se oslonite.

Šlep služba Surčin tu je ne samo za stanovnike ove opštine, već i za sve posetioce. Bilo da ste se zaputili u Muzej vazduhoplovstva, manastir Fenek, nautičko selo "Biser" ili ste poželeli da uživate u prirodi Bojčinske šume - šlep kompanija  pazi na vas.

Nikada ne znate kada vaše vozilo može da se pokvari, kao ni da li ćete doživeti saobraćajnu nesreću. Sačuvajte broj telefona pouzdane šlep kompanije i pozovite nas  ukoliko vam je potrebna pomoć. 

Testirajte našu brzinu i fleksibilnost! Lokacija na kojoj se nalazimo, u blizini auto-puta, omogućava nam da u veoma kratkom roku stignemo do vas. Bilo da vam je potrebna naša pomoć u Beogradu, nekom drugom gradu Srbije ili u inostranstvu - šlep služba Surčin, SP Star Bike, stiže u pomoć.

POZOVITE ODMAH