Šlep služba Surčin

slep sluzba surcin sp star bike

Šlep služba Surčin vam stoji na raspolaganju 24h, sedam dana u nedelji tokom cele godine. Za šlep službu SP Star Bike to ne predstavlja problem, jer je naš profesionalni tim uvek spreman da pomogne vozačima u nevolji.

Ujedno, neretko je potreban i transport lakog i teškog tereta, što našem timu ne predstavlja iskušenje. Naš vozni park opremljen je najmodernijom i najsavremenijom opremom koja nam omogućava da veoma lako rešimo sve probleme vozača ili poljoprivrednika.

Pozovite nas i oslonite se na naš profesionalni tim – tamo gde je vaše auto, tu je i naša pomoć.

Pozovite nas +381 63 812 08 22

ŠLEP SLUŽBA SURČIN UVEK DOSTUPNA ZA ASISTENCIJU NA PUTU

Surčin je jedna od najmađih beogradskih opština koja se prostire na čak 288 kvadratnih kilometara. Sastoji se od čak sedam naselja i u njoj živi preko 40 hiljada stanovnika.

Poseujemo vozila koja mogu da pomognu u kojoj god situaciji da se nalazite. S obzirom da pokrivamo čitav Beograd i sve njegove gradske i prigradske opštine, tu smo da pružimo svoje usluge i na teritoriji Surčina.

Bilo da vam je potrebno izvlačenje vozila, izvlačenje zaglavljenog vozila ili najjednostavniji transport, mi smo tu za vas! Posedujemo najmoderniju opremu i tehnologiju koja će vas spasiti iz bilo koje nelagodne situacije. Vršimo i transport agregata, strugova, ali i prevoz vozila ili tereta do servisa.

STIŽEMO U NAJKRAĆEM ROKU DO BILO KOJE LOKACIJE U SURČINU I ŠIRE

Šlep služba Surčin tu je ne samo za stanovnike ove opštine, već i za sve posetioce. Bilo da ste se zaputili u Muzej vazduhoplovstva, manastir Fenek, nautičko selo “Biser” ili ste poželeli da uživate u prirodi Bojčinske šume – mi smo tu za vas.

Nikada ne znate kada vaše vozilo može da se pokvari, kao ni da li ćete doživeti saobraćajnu nesreću. Sačuvajte broj telefona naše pouzdane kompanije i pozovite nas ukoliko vam je potrebna pomoć.

ŠIROK DIJAPAZON USLUGA ŠLEP SLUŽBE SURČIN

Zahvaljujući timu profesionalaca koji šaljemo na teren, modernoj opremi, voznom parku koji obuhvata različite mašine pogodne za sve vrste manevara, nudimo izuzetno širok dijapazon usluga.

Tako da osim samog šlepanja vozila, na nas se možete osloniti i za izvačenje automobila, ali i kombija, odnosno poljoprivrednih mašina.

U ovoj opštini poljoprivredno zemljište obuhvata teritoriju od dve trećine ukupne površine opštine, pa je često neophodno i šlepovanje kombija.

Pozovite nas i saznajte sve podatke o uslugama koje nudimo:

Testirajte našu brzinu i fleksibilnost! Lokacija na kojoj se nalazimo, u blizini auto-puta, omogućava nam da u veoma kratkom roku stignemo do vas. Bilo da vam je potrebna naša pomoć u Beogradu, nekom drugom gradu Srbije ili u inostranstvu – naš tim stiže u pomoć.

POZOVITE ODMAH