Šlep služba Lazarevac

Šlep služba Lazarevac sp star bike

Šlep služba Lazarevac pruža efikasnu pomoć 24/7 za sve vrste problema koje mogu da vas zadese na putu. Na nas možete uvek da se oslonite, jer vam stojimo na usluzi 365 dana godišnje i za vas smo dostupni u bilo koje doba dana ili noći.

Posedujemo najmoderniji i najbolje opremljeni vozni park koji nam omogućava da izvršimo manevar ukoliko je to neophodno, ali i da izvučemo vozilo, ukoliko se nalazi na nepristupačnom mestu. Stižemo na lokacije širom Srbije, a naše usluge pružamo i u inostranstvu.

 

Pozovite nas +381 63 812 08 22

ŠLEP SLUŽBA LAZAREVAC – BRZA INTERVENCIJA NA PUTU U BILO KOM DELU LAZAREVCA

Lazarevac jedna je od 17 beogradskih opština koja se prostire na 389 kvadratnih kilometara u srednjem toku reke Kolubare. Od centra Beograda udaljena je 55 kilometara.

Ova teritorija povezana je sa ostalim gradovima Ibarskom magistralom, a saobraćajnu mrežu dopunjuju i magistralni put prema Aranđelovcu, Valjevu i Obrenovcu. Upravo je veliki protok vozila razlog zašto su usluge šlep službe često potrebne.

DOLAZIMO NA ŽELJENU LOKACIJU U NAJKRAĆEM ROKU

Ukoliko vam se desi nezgoda, ili neprijatnost na putu bilo gde u Lazarevcu, pozovite naš broj i možete nas očekivati u najkraćem roku bez obzira na lokaciju, i njenu pristupačnost.

Dolazimo do najpromentnijih ulica u Lazarevcu, poput Karađorđeve, Dula Karaklajića, Branka Radičevića, i drugih. Takođe, pokrivamo i manje prometne delove grada, ali i one teško prohodne, i zabačene lokacije.

Naša savremena oprema omogućava da posao podjednako dobro obavimo bez obzira na promet saobraćaja i vrstu vozila.

Zato su vam naše usluge dostupne uvek, bilo da imate problem sa kvarom na vozilu ili ste imali saobraćajnu nesreću. Kada god vam je potrebna intervencija za auto, ili vozilo druge vrste, sve što treba da uradite je da pozovete broj +381 63 812 08 22 , i to u bilo koje doba dana, jer naša služba radi 24h.

PRUŽAMO ŠIROK SPEKTAR USLUGA ZA SVE VRSTE PROBLEMA NA PUTU

Šlep služba Lazarevac pruža širok spektar usluga u koje se ubraju i sledeće:

Pored šlepa, vršimo i otkup polovnih ili havarisanih vozila. Potrebno je samo da nas pozovete, i zatražite informacije, a mi ćemo doći na željenu lokaciju i izvršiti potpuno besplatnu procenu vozila. Moćete da budete uvereni da ćemo vam ponuditi najbolju otkupnu cenu, kao i uslove.

Šlep služba Lazarevac SP Star Bike je uvek tu kada vam je najpotrebnija. Sa nama ćete uvek biti bezbedni i zbrinuti u što kraćem roku!

 

POZOVITE ODMAH