Šlep služba Lazarevac jedna je od najpouzdanijih šlep službi koja vrši šlep vozila ne samo u Beogradu, već i u drugim gradovima Srbije, ali i u inostranstvu! Bilo da imate problem sa vozilom na Novom Beogradu, u Surčinu ili Paliluli, na nas možete da računate.

Šlep služba Lazarevac SP Star Bike je najpouzdanija, najefikasnija i najbrža šlep služba koja pruža pomoć na putu. Na nas možete uvek da se oslonite, jer vam stojimo na usluzi 7 dana u nedelji, 365 dana godišnje i za vas smo dostupni u bilo koje doba dana ili noći.

Posedujemo najmoderniji i najbolje opremljeni vozni park koji nam omogućava da izvršimo manevar ukoliko je to neophodno, ali i da izvučemo vozilo, ukoliko se nalazi na nepristupačnom mestu. 

Šlep služba Lazarevac sp star bike

Šlep služba Lazarevac

SP STAR BIKE


Opština Lazarevac jedna je od 17 beogradskih opština koja se prostire na 389 kvadratnih kilometara u srednjem toku reke Kolubare. Od centra Beograda udaljena je 55 kilometara.

Ova teritorija povezana je sa ostalim gradovima Ibarskom magistralom, a saobraćajnu mrežu dopunjuju i magistralni put prema Aranđelovcu, Valjevu i Obrenovcu. Upravo je veliki protok vozila razlog zašto su usluge šlep službe često potrebne.

Šlep služba Lazarevac je uvek tu za vas bilo da imate problem sa kvarom na vozilu ili ste imali saobraćajnu nesreću. Naš broj telefona uvek treba da imate memorisan u telefonu, jer nikada ne znate kada će vam biti neophodna naša hitna intervencija.

Pouzdana pomoć na putu

SP STAR BIKE


Šlep služba Lazarevac SP Star Bike vrši ne samo šlep svih vrsta vozila, već i otkup polovnih ili havarisanih vozila. Potrebno je samo da nas pozovete, a mi ćemo doći na željenu lokaciju i izvršiti potpuno besplatnu procenu vozila. Moćete da budete uvereni da ćemo vam ponuditi najbolju otkupnu cenu, kao i uslove. 

Šlep služba Lazarevac SP Star Bike je uvek tu kada vam je najpotrebnija. Sa nama ćete uvek biti bezbedni i zbrinuti u što kraćem roku.

POZOVITE ODMAH