Šlep služba Niš u okviru šlep službeSP Star Bike pruža brzu i bezbednu uslugu šlepa na teritoriji Niša u bilo koje doba dana ili noći. Na raspolaganju smo vam 00-24h za sve vrste neprijatnosti koje mogu da vam se dogode na putu u Nišu i okolini Niša. Pozovite nas i u najkraćem roku stižemo do vas!

Šlep služba Niš je vaš pouzdan partner na putu 24/7

Za veliki grad kao što je Niš, potrebno je imati pouzdanu šlep službu kako bi se saobraćaj odvijao nesmetano, čak i u slučaju veće nezgode na ulici. 

Vožnjom neispravnog vozila rizikujete da napravite još veću štetu, oštetite još više svoje vozilo ili, u najgorem slučaju, ugrozite bezbednost. Bilo da se radi o probušenoj gumi, kvaru motora, saobraćajnoj nezgodi ili bilo kakvoj drugoj vrsti kvara, pozovite nas na +381 63 812 08 22 i u najkraćem roku stižemo do bilo koje adrese u Nišu. 

Posedujemo višegodišnje iskustvo i savremenu opremu za šlep i možemo da odgovorimo na različite zahteve. Opremljeni smo velikim brojem vozila koje imaju silazni navoz što nam pruža lak manevar svih vrsta vozila, kao i transport lakog i teškog tereta. Zbog dobre lokacije i pozicioniranosti naših vozila, osoblje šlep službe Niš reaguje odmah po pozivu i šalje vozilo do vaše lokacije.

Šlep služba transportuje automobil bele boje u skladište

U najkraćem roku stižemo do bilo kog dela Niša

Ukoliko ste doživeli neprijatnost u bilo kom delu NIša, pa čak i u široj okolini, pozovite našu šlep službu Niš i možete da očekujete brzu uslugu, čak i ukoliko se radi o nekim od najprometnijih ulica u Nišu poput:

 • Bulevar Mediana
 • Bulevar Nemanjića
 • Bulevar Nikole Tesle
 • Bulevar 12. Februar
 • Bulevar dr. Zorana Đinđića

Vršimo šlep vozila od bilo koje adrese u Nišu do željene lokacije, kao i sa bilo kog drugog mesta do vaše adrese u Nišu ,a neki od najčešćih upita koje dobijamo su iz sledećih delova grada:

 • Delijski Vis
 • Ledena Stena
 • Pantelej
 • Palilula
 • Apelovac
 • Kičevo

Pozovite našu šlep službu u Nišu za sve vrste problema na putu

Ukoliko doživite bilo kakvu nezgodu na putu na području Niša - ne oklevajte da nas kontaktirate na broj +381 63 812 08 22. SP Star Bike - šlep služba Niš pruža pouzdanu uslugu na putu 00-24h bilo da se radi o:

Naša šlep služba Niš svoju reputaciju gradi na prijateljskim odnosima sa našim klijentima i trudimo se da gradimo dugoročne odnose pružajući pouzdane usluge. Šlepujemo sve vrste vozila, u bilo kom stanju - neispravna ili havarisana, dok isto tako radimo i izvlačenje vozila uz pomoć sjajno opremljenih kamiona za izvlačenje vozila i iz najtežih situacija.

Za vas smo dostupni 24h dnevno, bilo koji dan u nedelji. Za sve dodatne informacije pozovite nas na +381 63 812 08 22 ili nam pišite putem kontakt forme na našem sajtu na stranici kontakt.

Fiat automobil na prikolici za šlep
Beli BMW na kamionu za šlep
POZOVITE ODMAH