Šlep služba Niš

Šlep služba Niš u okviru šlep službe SP Star Bike pruža brzu i bezbednu uslugu šlepa na teritoriji Niša u bilo koje doba dana ili noći. Na raspolaganju smo vam 00-24h za sve vrste neprijatnosti koje mogu da vam se dogode na putu u Nišu i okolini Niša. Pozovite nas i stižemo do vas veoma brzo!

Šlep služba transportuje automobil bele boje u skladište

Šlep služba Niš je vaš pouzdan partner na putu 24/7

Za veliki grad kao što je Niš, potrebno je imati pouzdanu šlep službu kako bi se saobraćaj odvijao nesmetano, čak i u slučaju veće nezgode na ulici. 

Vožnjom neispravnog vozila rizikujete da napravite još veću štetu, oštetite još više svoje vozilo ili, u najgorem slučaju, ugrozite bezbednost. Bilo da se radi o probušenoj gumi, kvaru motora, saobraćajnoj nezgodi ili bilo kakvoj drugoj vrsti kvara, pozovite nas na +381 63 812 08 22 i u najkraćem roku stižemo do bilo koje adrese u Nišu. 

Šlep služba Niš poseduje višegodišnje iskustvo i savremenu opremu i možemo da odgovorimo na različite zahteve. Opremljeni smo velikim brojem vozila koje imaju silazni navoz što nam pruža lak manevar svih vrsta vozila, kao i transport lakog i teškog tereta. Zbog dobre lokacije i pozicioniranosti naših vozila, osoblje šlep službe Niš reaguje odmah po pozivu i šalje vozilo do vaše lokacije.

U najkraćem roku stižemo do bilo kog dela Niša

Ukoliko ste doživeli neprijatnost u bilo kom delu Niša, pa čak i u široj okolini, pozovite našu šlep službu Niš i možete da očekujete brzu uslugu, čak i ukoliko se radi o nekim od najprometnijih ulica u Nišu poput:

 • Bulevar Mediana
 • Bulevar Nemanjića
 • Bulevar Nikole Tesle
 • Bulevar 12. Februar
 • Bulevar dr. Zorana Đinđića

Vršimo šlep vozila od bilo koje adrese u Nišu do željene lokacije, kao i sa bilo kog drugog mesta do vaše adrese u Nišu ,a neki od najčešćih upita koje dobijamo su iz sledećih delova grada:

 • Delijski Vis
 • Ledena Stena
 • Pantelej
 • Palilula
 • Apelovac
 • Kičevo

Naš savremeni vozni park i pogodna lokacija u blizini auto-puta, omogućava nam da brzo stignemo do potrebne lokacije i to po veoma povoljnoj ceni šlepa. Pored toga, uz pomoć modernog voznog parka naše šlep službe u Nišu možemo da utovarimo i istovarimo vozilo čak i u naprometnijim ulicama u Nišu i okolini.

Šlep služba Niš je vaš novi pouzdan partner i saveznik za svaku vrstu pomoći na putu gde god da se nalazite i u bilo koje doba dana!

Pozovite našu šlep službu u Nišu za sve vrste problema na putu

Ukoliko doživite bilo kakvu nezgodu na putu na području Niša – ne oklevajte da nas kontaktirate na broj +381 63 812 08 22. SP Star Bike – šlep služba Niš pruža pouzdanu uslugu na putu 00-24h bilo da se radi o:

Naša šlep služba Niš svoju reputaciju gradi na prijateljskim odnosima sa našim klijentima i trudimo se da gradimo dugoročne odnose pružajući pouzdane usluge. Šlepujemo sve vrste vozila, u bilo kom stanju – neispravna ili havarisana, dok isto tako radimo i izvlačenje vozila uz pomoć sjajno opremljenih kamiona za izvlačenje vozila i iz najtežih situacija.

Za vas smo dosupni 24h dnevno, bilo koji dan u nedelji. Za sve dodatne informacije pozovite nas na +381 63 812 08 22 ili nam pišite putem kontakt forme na našem sajtu na stranici kontakt.

POZOVITE ODMAH