Šlep služba Sopot

slep sluzba sopot sp star bike

Šlep služba Sopot u kratkom roku stiže do Vas, a to nam omogućava moderan vozni park sa najsavremenijom opremom pomoću koje ne samo da dolazimo na željenu adresu u kratkom roku, već i možemo da izvršimo manevar na nepristupačnim mestima i pomognemo klijentu na svaki mogući način.

Dostupni smo 24 časa dnevno 365 dana u godini, zato nas pozovite bilo kada, a po unapred utvrđenom dogovoru vršimo šlep usluge i prevoz van granica Srbije.

Pozovite nas +381 63 812 08 22

Šlep služba Sopot – kako možemo da Vam pomognemo?

Usluge za šlepom u Sopotu su jedne od najtraženijih u ovom delu Beograda.

Šlep služba Sopot, Beograd ili bilo koje mesto na teritoriji Srbije zahteva brzo reagovanje, međutim transport vozila u ovom delu grada je jednostavan zbog širokih ulica i razvijene saobraćajne infrastrukture, što dodatno olakšava usluge šlepanja.

Opština Sopot jedna je od 17 beogradskih opština, a po izgrađenim kolovozima veoma je slična opštini Surčin.

Nalazi se južno od Beograda, a graniči se sa opštinama Mladenovac, Lazarevac, Voždovac, Grocka, Aranđelovac i Barajevo.

Ispunjena je prirodnim lepotama, kao i raznovrsnim turističkim lokalitetima. Takođe, nalazi se na povoljnom saobraćajno-geografskom položaju, ali ipak nema adekvatno izgrađene puteve. Upravo je to jedan od razloga zašto su usluge šlepa često neophodne u Sopotu.

Opština Sopot obiluje nekategorisanim putevima, odnosno putevima koji ne spadaju u državne ili one koji su prvog ili drugog prioriteta. Oni su svojina lokalne samouprave, a ukoliko dođe do kvara vozila na ovom delu puta neophodna je brza intervencija, odnosno prevoz vozila i klijenta do željene lokacije.

Šlep Služba Sopot – prevoz svih vrsta vozila

Usluge šlepa SP Star Bike svojim klijentima nudi brzu, efikasnu i povoljnu uslugu. Osim što vršimo transport vozila do željene lokacije, vršimo i prevoz lakog i teškog tereta.

Teške mašine koje se upotrebljavaju u ovom delu grada možemo veoma brzo da premestimo, a naš stručni tim će to uraditi bez ikakvih oštećenja.

Osim što posedujemo sofisticiranu opremu, naši zaposleni su posebno obučeni za prevoz i transport različitih vrsta vozila, stoga možete biti sigurni da je Vaše vozilo u bezbednim rukama.

Šlep služba Sopot zahteva i brzu reakciju šlepanja vozila tokom zime, gde su snežni smetovi česta pojava. Posedujemo vozila koja su specijalno opremljena i pogodna za izvlačenje automobila, kombija ili bilo kog drugog prevoznog sredstva iz snežnog nanosa.

Bilo da je u pitanju Beograd, Srbija ili inostranstvo, naše usluge šlep službe su na jedan poziv od Vas, stoga nas kontaktirajte, a mi ćemo izaći na teren u najkraćem roku.

POZOVITE ODMAH