Šlep služba Sopot jedna je od najtraženijih u ovom delu Beograda.

Šlep služba Novi Beograd zahteva brzo reagovanje, ali je transport vozila u ovom delu grada jednostavan zbog širokih ulica i razvijene saobraćajne infrastrukture. Ipak, u manje razvijenim opštinama transport vozila, kao i lakog i teškog tereta može da bude veoma zahtevan, a tom zahtevu ne mogu da odgovore sve šlep službe.

Šlep služba Sopot poseduje raznovrstan vozni park koji nam omogućava ne samo da na željenu adresu stignemo u kratkom roku, već i da pomognemo klijentu na svaki mogući način. 

slep sluzba sopot sp star bike

Šlep služba Sopot - Kako možemo da vam pomognemo?

SP STAR BIKE


Opština Sopot  jedna je od 17 beogradskih opština, a po izgrađenim kolovozima veoma je slična opštini Surčin.

Nalazi se južno od Beograda, a graniči se sa opštinama Mladenovac, Lazarevac, Voždovac, Grocka, Aranđelovac i Barajevo.

Ispunjena je prirodnim lepotama, kao i raznovrsnim turističkim lokalitetima. Takođe, nalazi se na povoljnom saobraćajno-geografskom položaju, ali ipak nema adekvatno izgrađene puteve. Upravo je to jedan od razloga zašto je intervencija šlep službe neretko neophodna.

Opština Sopot obiluje nekategorisanim putevima, odnosno putevima koji ne spadaju u državne ili one koji su I ili II prioriteta. Oni su svojina lokalne samouprave, a ukoliko dođe do kvarqa vozila na ovom delu puta, neophodna je brza intervencija šlep službe

Šlep služba SP Star Bike

SP STAR BIKE


Šlep služba SP Star Bike svojim klijentima može da ponudi brzu, efikasnu i povoljnu  uslugu. Osim toga što vršimo transport vozila do željene lokacija, bavimo se i prevozom lakog i teškog tereta. Teške mašine koje se upotrebljavaju u ovom delu grada možemo veoma brzo da premestimo, a naš stručni tim će to uraditi bez ikakvih oštećenja. 

Šlep služba Sopot zahteva i brzu reakciju šlepanja vozila tokom zime, gde su snežni smetovi česta pojava. Posedujemo vozila koja su pogodna za izvlačenje automobila, kombija ili bilo kog drugog prevoznog sredstva. 

Bilo da se nalazite u Srbiji  ili inostranstvu- šlep služba SP Star Bike je tu za vas!

POZOVITE ODMAH